Nisan ayı transfer sonuç bekleyenler

Çok özel değil ise ücretini öğrenebilir miyim?Bide şuan da kullandığınız iğne yada ilaç varmı?
Valla canım nerde yaşıyorsun.ben İzmir de yaşıyorum doktorum İsmail küçük baya ünlü doktor İzmirde sayılı diyebilirim.ucret 25 bin i buldu ilaçlar filmler tahlil muayene toplama transfer.ilac olarak iğne vuruyorum oksapar pruluton neguopen.hap olarak estrofem ecopirin prendnol vitamin ve fitil

Çok tşk ederim cevapladığınız için.Ben yurt dışında yaşadğım için merak ettim ilaçlarımız tamamen farklıymış.

Merhaba canm pruluton başından beri mi kullaniyorsun ben bugün hormon testlerim vardı progesteron lh E2 doktora gönderdim bana bugün pruluton yaptr dedi.bizde hemen aldık yaptrdik.neden acaba bilgin var mi

Benm bugün transferin 7.gunu de hormon testlerim vardı lh progesteron E2 onlara bakıp bugün proluton yap dedi o yüzden sordum teşekkür ederim

Kızlar merhaba 21 Nisan'da transfer olan arkadaşlar belirtiniz varmı nasıl hissediyorsunuz kendinizi
Ben oldum kuzum kasık agrim var onun dışında birseyim yok o da belirti olduğunu sanmıyorum ama benim 2.gun embriyosu ondan olabilir

Test sonucunu merak ettim çıktımı canım

Kızlar merhaba 21 Nisan'da transfer olan arkadaşlar belirtiniz varmı nasıl hissediyorsunuz kendinizi
bende aşırı şişkinlik var canım ilaçlardan heralde patlıcak gibiyim arada kasık ağrısı oluyor bende 21inde oldum idrarda hafif silik gördüm ama cuma kan testini beklicem

Uzanıyorum kuzum gayet güzel gidiyo iş başı yapana kadar da kendimi yormak istemiyorum çünkü sen nasilsin canım nasıl gidiyo
iyiyim canım ben çok uzanamadım maalesef eşim de iş yapmayı bilmediği için bana kaldı yine kendimi çok yormadan yapıyorum bende yemek falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…