- Konu Sahibi Umutlubekleyis67
-
Valla canım nerde yaşıyorsun.ben İzmir de yaşıyorum doktorum İsmail küçük baya ünlü doktor İzmirde sayılı diyebilirim.ucret 25 bin i buldu ilaçlar filmler tahlil muayene toplama transfer.ilac olarak iğne vuruyorum oksapar pruluton neguopen.hap olarak estrofem ecopirin prendnol vitamin ve fitilÇok özel değil ise ücretini öğrenebilir miyim?Bide şuan da kullandığınız iğne yada ilaç varmı?
Çok tşk ederim cevapladığınız için.Ben yurt dışında yaşadğım için merak ettim ilaçlarımız tamamen farklıymış.Valla canım nerde yaşıyorsun.ben İzmir de yaşıyorum doktorum İsmail küçük baya ünlü doktor İzmirde sayılı diyebilirim.ucret 25 bin i buldu ilaçlar filmler tahlil muayene toplama transfer.ilac olarak iğne vuruyorum oksapar pruluton neguopen.hap olarak estrofem ecopirin prendnol vitamin ve fitil
Benim ilk doktorum devlette idi hiç ilaç vermedi sadece imom verdi sonuç negatif siz ne kullanıyorsunuzÇok tşk ederim cevapladığınız için.Ben yurt dışında yaşadğım için merak ettim ilaçlarımız tamamen farklıymış.
Ben sadece Prolutex iğnesi yapıyorum karından.Benim ilk doktorum devlette idi hiç ilaç vermedi sadece imom verdi sonuç negatif siz ne kullanıyorsunuz
Amin inşallahHayırlısı canım inşallah güzel sonuçlar alırız
Merhaba canm pruluton başından beri mi kullaniyorsun ben bugün hormon testlerim vardı progesteron lh E2 doktora gönderdim bana bugün pruluton yaptr dedi.bizde hemen aldık yaptrdik.neden acaba bilgin var miValla canım nerde yaşıyorsun.ben İzmir de yaşıyorum doktorum İsmail küçük baya ünlü doktor İzmirde sayılı diyebilirim.ucret 25 bin i buldu ilaçlar filmler tahlil muayene toplama transfer.ilac olarak iğne vuruyorum oksapar pruluton neguopen.hap olarak estrofem ecopirin prendnol vitamin ve fitil
Valla canım benim 21 inde transfer oldu ayın 17 sinde vurduk sonra 2 güne 1Merhaba canm pruluton başından beri mi kullaniyorsun ben bugün hormon testlerim vardı progesteron lh E2 doktora gönderdim bana bugün pruluton yaptr dedi.bizde hemen aldık yaptrdik.neden acaba bilgin var mi
Ben oldum kuzum kasık agrim var onun dışında birseyim yok o da belirti olduğunu sanmıyorum ama benim 2.gun embriyosu ondan olabilirKızlar merhaba 21 Nisan'da transfer olan arkadaşlar belirtiniz varmı nasıl hissediyorsunuz kendinizi
Test sonucunu merak ettim çıktımı canımMerhaba hanımlar. Benim transferim 14 nisanda oldu. Adet günüm de geçtiyarın test günüm heyecanlıyımm. 8 ve 9. günün gecesinde adet olacak şekilde karın ve bel ağrısı oldu ancak çok şükür ki olmadım. O günden sonra da ağrılarım azaldı. Ara ara bel ve karın ağrısı oldu. Lekeleme de hiç olmadı. İlaçlarımı alıyorum. Ben de iğne kullanmıyorum. Üç kere fitil alıyorum. Genel olarak dinleniyorumm. Yemek yapıyorum diğer işleri yapmıyorum. heyecanla test sonucunu bekliyorum ikinci denemem. İlkine göre daha rahatım. Özellikle adet günüm geçtiği için Allah isteyenlere nasip etsin. Bebesi tutunanlar tutmayanlar için dua etsin
Benim de kasik ağrım var adet olacak gibiBen oldum kuzum kasık agrim var onun dışında birseyim yok o da belirti olduğunu sanmıyorum ama benim 2.gun embriyosu ondan olabilir
Adet tarihin ne zaman canımBenim de kasik ağrım var adet olacak gibi
bende aşırı şişkinlik var canım ilaçlardan heralde patlıcak gibiyim arada kasık ağrısı oluyor bende 21inde oldum idrarda hafif silik gördüm ama cuma kan testini beklicemKızlar merhaba 21 Nisan'da transfer olan arkadaşlar belirtiniz varmı nasıl hissediyorsunuz kendinizi
canım diğer gruptan aynı gün transfer olup konuşmuştuk nasıl gidiyorAdet tarihin ne zaman canım
Uzanıyorum kuzum gayet güzel gidiyo iş başı yapana kadar da kendimi yormak istemiyorum çünkü sen nasilsin canım nasıl gidiyocanım diğer gruptan aynı gün transfer olup konuşmuştuk nasıl gidiyor
iyiyim canım ben çok uzanamadım maalesef eşim de iş yapmayı bilmediği için bana kaldı yine kendimi çok yormadan yapıyorum bende yemek falanUzanıyorum kuzum gayet güzel gidiyo iş başı yapana kadar da kendimi yormak istemiyorum çünkü sen nasilsin canım nasıl gidiyo
Şişkinlik bendede var kasik ağrım varda gaz sancısımi emin değilimbende aşırı şişkinlik var canım ilaçlardan heralde patlıcak gibiyim arada kasık ağrısı oluyor bende 21inde oldum idrarda hafif silik gördüm ama cuma kan testini beklicem
Canım sen cuma neden yapiyon ki kanıŞişkinlik bendede var kasik ağrım varda gaz sancısımi emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?