- 1 Haziran 2019
- 1.734
- 1.686
- 83
- Konu Sahibi Umutlubekleyis67
-
ağrı çekmemişiniz çok iyi sabahlara kadar ağrıdan kıvrandığım geceleri bilirim çok çektim gerçekten allah düşmanımın başına vermesin acilde doktor bana bu hastalık öldürmez süründürür demişti gerçekten öyle inşallah daha çekmeyiz artıkBenimde aynı oldu bu nasıl bir hastalikmis Allahım kimseye vermesin ve bende çocuk olmaması dışında hiç bir belirti yoktu biliyor.musunuz ağrı vs tesadüf çıkan birşey oldu bu.allahim yardımcımız olsun inşallah rabbim nasip etsin
Benden bir gun once transfer olmussunuz insallah olumlu sonuclar aliriz kainci gun embyisuydu hic test yapmdinzmi evdr :)Merhaba hanımlar. Benim transferim 14 nisanda oldu. Adet günüm de geçtiyarın test günüm heyecanlıyımm. 8 ve 9. günün gecesinde adet olacak şekilde karın ve bel ağrısı oldu ancak çok şükür ki olmadım. O günden sonra da ağrılarım azaldı. Ara ara bel ve karın ağrısı oldu. Lekeleme de hiç olmadı. İlaçlarımı alıyorum. Ben de iğne kullanmıyorum. Üç kere fitil alıyorum. Genel olarak dinleniyorumm. Yemek yapıyorum diğer işleri yapmıyorum. heyecanla test sonucunu bekliyorum ikinci denemem. İlkine göre daha rahatım. Özellikle adet günüm geçtiği için Allah isteyenlere nasip etsin. Bebesi tutunanlar tutmayanlar için dua etsin
Benimki çok sinsi ilerlemiş ben ilk başta ağrıyıyla fark etseydim belki tuplerimi kurtarabilirdimağrı çekmemişiniz çok iyi sabahlara kadar ağrıdan kıvrandığım geceleri bilirim çok çektim gerçekten allah düşmanımın başına vermesin acilde doktor bana bu hastalık öldürmez süründürür demişti gerçekten öyle inşallah daha çekmeyiz artık
evet maalesef benim bir tanıdığım tüp bebekle hamile kaldı kistlerini doğumda temizlediler kaç yıl oldu hala rahat tekrarlamado bir daha inşallah bizimde öyle olurBenimki çok sinsi ilerlemiş ben ilk başta ağrıyıyla fark etseydim belki tuplerimi kurtarabilirdimama hiç ağrısız oldu.adet aşırı düzenli oldu.sadece adetim üçüncü gunden sonra kahverengi oluyordu ve sekiz güne kadar leke leke oluyordu bende stresim fazla vardı stresten oldu kesin dedim ağrı'da olmayınca sonuç bu işte.aynen kötü bir hastalık menapoza kadar bizimle.gelen bir hastalikmis
Amin inşallah darisi basimiza olsun.benmde ameliyatta kistlerim temizlendi Şubat'ta.nisandsda tüp bebeğe başlarken doktor oluşum yok baslayabiliriz dedi ama olussaydi başlamayacskti.birde bu ilaçlarla tedavi edilemiyor bildiğim kadarıyla değil mi oluşsa napacakti acabaevet maalesef benim bir tanıdığım tüp bebekle hamile kaldı kistlerini doğumda temizlediler kaç yıl oldu hala rahat tekrarlamado bir daha inşallah bizimde öyle olur
oluşsa da yapıcak birşey yok canım tüpler alındığı için benim doktorum da korkulcak bişey yok dedi kist biri 5 cm diğeri 3,5 cm benim yaştan dolayı kistleri temizlemedi yumurta rezervim az çünkü sen kurtulmuşun canım gelmiş geçmiş olsunAmin inşallah darisi basimiza olsun.benmde ameliyatta kistlerim temizlendi Şubat'ta.nisandsda tüp bebeğe başlarken doktor oluşum yok baslayabiliriz dedi ama olussaydi başlamayacskti.birde bu ilaçlarla tedavi edilemiyor bildiğim kadarıyla değil mi oluşsa napacakti acaba
Çok saolun teşekkür ederim.ama tekrar eder dedi zaman vermedi tekrar oluşur kist dedi.benm amh ameliyat öncesi 1.69du ameliyat sonrası 1.46 oldu. Düşüş oldu baya ben bu ameliyatın rezervi etkilediğini bilmiyordum çünkü birden kendimi bunların içinde buldum gayet bilinçsiz bir şekilde her şeye havadan atladımoluşsa da yapıcak birşey yok canım tüpler alındığı için benim doktorum da korkulcak bişey yok dedi kist biri 5 cm diğeri 3,5 cm benim yaştan dolayı kistleri temizlemedi yumurta rezervim az çünkü sen kurtulmuşun canım gelmiş geçmiş olsun
Dondurulmuş kullanıldı bu kez. 5. Gün embriyosu. Evde hiç test yapmadım. Onlara güvenmiyorum. Moralimi bozmak istemiyorum. Zaten bugün 12. Gün. Vaktinden önce test yapılmasının da anlamı yok. Doğrudan kan testi yaptıracağım.Benden bir gun once transfer olmussunuz insallah olumlu sonuclar aliriz kainci gun embyisuydu hic test yapmdinzmi evdr :)
Aynı gün transfer olmuşuzBende 21 inde transfer oldum
Amin canım inşallah hayırlısıyla güzel haberler alalımAynı gün transfer olmuşuzRabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah
ne kadar çok 21inde transfer olan varAynı gün transfer olmuşuzRabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah
rezervi düşürüo maalesef benim 0,95 olduğu için riske giremedi temizleyemedi her türlü dert canım yaşın daha genç ama üzme kendini inşallah bu denememiz tutar kurtuluruzÇok saolun teşekkür ederim.ama tekrar eder dedi zaman vermedi tekrar oluşur kist dedi.benm amh ameliyat öncesi 1.69du ameliyat sonrası 1.46 oldu. Düşüş oldu baya ben bu ameliyatın rezervi etkilediğini bilmiyordum çünkü birden kendimi bunların içinde buldum gayet bilinçsiz bir şekilde her şeye havadan atladım
Öyle sanırımne kadar çok 21inde transfer olan var
Öyle sanırım
Tek mi çift mi transfer edildi acabaÖyle sanırım
İyiki riske girmemessiniz çünkü gerçekten düşürüyor.allshim hepimize nasip etsinrezervi düşürüo maalesef benim 0,95 olduğu için riske giremedi temizleyemedi her türlü dert canım yaşın daha genç ama üzme kendini inşallah bu denememiz tutar kurtuluruz
Benim 5.gün tek transfer ve bu 4. denememTek mi çift mi transfer edildi acaba
Benim ilk deneme olumsuz oldu tek embriyo su.doktor değiştim özele geçtim bukez iki embriyo transferi yapıldı 3.gunBenim 5.gün tek transfer ve bu 4. denemem
Sizin?
Çok özel değil ise ücretini öğrenebilir miyim?Bide şuan da kullandığınız iğne yada ilaç varmı?Benim ilk deneme olumsuz oldu tek embriyo su.doktor değiştim özele geçtim bukez iki embriyo transferi yapıldı 3.gun
Insallah olumlu guzel sonuclar alirsinizDondurulmuş kullanıldı bu kez. 5. Gün embriyosu. Evde hiç test yapmadım. Onlara güvenmiyorum. Moralimi bozmak istemiyorum. Zaten bugün 12. Gün. Vaktinden önce test yapılmasının da anlamı yok. Doğrudan kan testi yaptıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?