Nisan ayı transfer sonuç bekleyenler

ağrı çekmemişiniz çok iyi sabahlara kadar ağrıdan kıvrandığım geceleri bilirim çok çektim gerçekten allah düşmanımın başına vermesin acilde doktor bana bu hastalık öldürmez süründürür demişti gerçekten öyle inşallah daha çekmeyiz artık

Merhaba hanımlar. Benim transferim 14 nisanda oldu. Adet günüm de geçti yarın test günüm heyecanlıyımm. 8 ve 9. günün gecesinde adet olacak şekilde karın ve bel ağrısı oldu ancak çok şükür ki olmadım. O günden sonra da ağrılarım azaldı. Ara ara bel ve karın ağrısı oldu. Lekeleme de hiç olmadı. İlaçlarımı alıyorum. Ben de iğne kullanmıyorum. Üç kere fitil alıyorum. Genel olarak dinleniyorumm. Yemek yapıyorum diğer işleri yapmıyorum. heyecanla test sonucunu bekliyorum ikinci denemem. İlkine göre daha rahatım. Özellikle adet günüm geçtiği için Allah isteyenlere nasip etsin. Bebesi tutunanlar tutmayanlar için dua etsin

Benden bir gun once transfer olmussunuz insallah olumlu sonuclar aliriz kainci gun embyisuydu hic test yapmdinzmi evdr :)

Benimki çok sinsi ilerlemiş ben ilk başta ağrıyıyla fark etseydim belki tuplerimi kurtarabilirdim ama hiç ağrısız oldu.adet aşırı düzenli oldu.sadece adetim üçüncü gunden sonra kahverengi oluyordu ve sekiz güne kadar leke leke oluyordu bende stresim fazla vardı stresten oldu kesin dedim ağrı'da olmayınca sonuç bu işte.aynen kötü bir hastalık menapoza kadar bizimle.gelen bir hastalikmis

evet maalesef benim bir tanıdığım tüp bebekle hamile kaldı kistlerini doğumda temizlediler kaç yıl oldu hala rahat tekrarlamado bir daha inşallah bizimde öyle olur

evet maalesef benim bir tanıdığım tüp bebekle hamile kaldı kistlerini doğumda temizlediler kaç yıl oldu hala rahat tekrarlamado bir daha inşallah bizimde öyle olur
Amin inşallah darisi basimiza olsun.benmde ameliyatta kistlerim temizlendi Şubat'ta.nisandsda tüp bebeğe başlarken doktor oluşum yok baslayabiliriz dedi ama olussaydi başlamayacskti.birde bu ilaçlarla tedavi edilemiyor bildiğim kadarıyla değil mi oluşsa napacakti acaba

oluşsa da yapıcak birşey yok canım tüpler alındığı için benim doktorum da korkulcak bişey yok dedi kist biri 5 cm diğeri 3,5 cm benim yaştan dolayı kistleri temizlemedi yumurta rezervim az çünkü sen kurtulmuşun canım gelmiş geçmiş olsun

Çok saolun teşekkür ederim.ama tekrar eder dedi zaman vermedi tekrar oluşur kist dedi.benm amh ameliyat öncesi 1.69du ameliyat sonrası 1.46 oldu. Düşüş oldu baya ben bu ameliyatın rezervi etkilediğini bilmiyordum çünkü birden kendimi bunların içinde buldum gayet bilinçsiz bir şekilde her şeye havadan atladım

Benden bir gun once transfer olmussunuz insallah olumlu sonuclar aliriz kainci gun embyisuydu hic test yapmdinzmi evdr :)
Dondurulmuş kullanıldı bu kez. 5. Gün embriyosu. Evde hiç test yapmadım. Onlara güvenmiyorum. Moralimi bozmak istemiyorum. Zaten bugün 12. Gün. Vaktinden önce test yapılmasının da anlamı yok. Doğrudan kan testi yaptıracağım.

rezervi düşürüo maalesef benim 0,95 olduğu için riske giremedi temizleyemedi her türlü dert canım yaşın daha genç ama üzme kendini inşallah bu denememiz tutar kurtuluruz

rezervi düşürüo maalesef benim 0,95 olduğu için riske giremedi temizleyemedi her türlü dert canım yaşın daha genç ama üzme kendini inşallah bu denememiz tutar kurtuluruz
İyiki riske girmemessiniz çünkü gerçekten düşürüyor.allshim hepimize nasip etsin bu mübarek günlerde iki bayramı bir yaşatsın bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…