- Konu Sahibi Umutlubekleyis67
-
Bende 21.de oldum tahlil 2 Mayıs dedi doktorumbende aşırı şişkinlik var canım ilaçlardan heralde patlıcak gibiyim arada kasık ağrısı oluyor bende 21inde oldum idrarda hafif silik gördüm ama cuma kan testini beklicem
benim blastokist canım 5.gün embiryosu normalde cumartesi günü tatil diye cuma vermemi istedi zaten 10.günde istiyorlar tahlil senin kaçıncı günBende 21.de oldum tahlil 2 Mayıs dedi doktorum
Dikkat et canım yorma kendiniiyiyim canım ben çok uzanamadım maalesef eşim de iş yapmayı bilmediği için bana kaldı yine kendimi çok yormadan yapıyorum bende yemek falan
Kuzum benim 3.gun iki embriyo kondu 21 Nisan'da oldum transfer günü sayılıyor sa 7.gun sayılmıyor sa 6benim blastokist canım 5.gün embiryosu normalde cumartesi günü tatil diye cuma vermemi istedi zaten 10.günde istiyorlar tahlil senin kaçıncı gün
3.gün daha geç istiyorlar canım benim önceki transferde öyleydi onun tutunması daha geç oluyor 6.gün bugün canım transfer günü sayılmıyorKuzum benim 3.gun iki embriyo kondu 21 Nisan'da oldum transfer günü sayılıyor sa 7.gun sayılmıyor sa 6
Kaç günde tutunuyor ki canım3.gün daha geç istiyorlar canım benim önceki transferde öyleydi onun tutunması daha geç oluyor 6.gün bugün canım transfer günü sayılmıyor
5.gün ilk iki günde tutulduğuna göre 3.günde heralde 3-4 olabilirKaç günde tutunuyor ki canım
Kistiniz kaç cm acabaBenim ilk denemem yaş:29 iki tupumde alinmisti Şubat ayında+çikolata kisti hastasiyim.3.gun taze embriyo benmki.dondurulmusum yok.insallah hayırlı haberler alırız
Şu anda kistim yoktu ameliyat oldum temizlendi ve bir ay moladan sonra tüp bebek tedavim başladı.kist oluşumum olmadan başladım hemen şuan da tedaviden dolayı da oluştu mu bilmiyorum bugün transferinin 9.cu günüKistiniz kaç cm acaba
yaaa hadi inşallah çok güzel olur sonucu kuzucuk sağlıkla gelsinŞu anda kistim yoktu ameliyat oldum temizlendi ve bir ay moladan sonra tüp bebek tedavim başladı.kist oluşumum olmadan başladım hemen şuan da tedaviden dolayı da oluştu mu bilmiyorum bugün transferinin 9.cu günü
Amin amin inşallah Allahım hepimize nasip etsinyaaa hadi inşallah çok güzel olur sonucu kuzucuk sağlıkla gelsin
Bende erken gebelik testi yaptım sonuç pozitif5.gün ilk iki günde tutulduğuna göre 3.günde heralde 3-4 olabilir
Estrofem ve oksapar etkisi olmaz demi kızlar transfer geçen hafta çarşamba günü olduBende erken gebelik testi yaptım sonuç pozitif
gözünaydın darısı kan tahlilineBende erken gebelik testi yaptım sonuç pozitif
gözünaydın darısı kan tahliline
Amin canımgözünaydın darısı kan tahliline
Canım kanda yaptık sonuç şimdi çıktı bugün transferin 7.gunu sonuç 22gözünaydın darısı kan tahliline
gayet güzel canım hayırlı olsun erken yaptırmışın testi ben cumayı bekliyorumAmin canım
Canım kanda yaptık sonuç şimdi çıktı bugün transferin 7.gunu sonuç 22
Dayanamadım canım çok heyecan sardı yaptırdım inşallah bebeğim benimledir.darisi sana olsun inşallah cuma senden de güzel haber alicazgayet güzel canım hayırlı olsun erken yaptırmışın testi ben cumayı bekliyorum
Hayırlı olsun canm darisi başımıza inşallahAmin canım
Canım kanda yaptık sonuç şimdi çıktı bugün transferin 7.gunu sonuç 22
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?