- 1 Haziran 2019
- 1.734
- 1.686
- 83
- Konu Sahibi Umutlubekleyis67
-
ahh benim de kistten tüpler alındı canım aynı şeylerden geçmişizBenim ilk denemem yaş:29 iki tupumde alinmisti Şubat ayında+çikolata kisti hastasiyim.3.gun taze embriyo benmki.dondurulmusum yok.insallah hayırlı haberler alırız
var gibi canım yarın daha koyu çıkar benceKizlar benimde bugun 10. Gunun 3. Gun embryosu 2 adet konmustu.. bu sabah ilk idrarimla normal test yaptim ikinci cizgi var gibi sizce varmi bakarmisiniz
Benim ilk günler iyiydim karnımda ağrı var göğüs hassasiyeti birde bence psikolojikilk iki gün kasık ağrısı oldu canım ama ilaçlardan büyük ihtimal kistde olduğu için belirti gibi çok görmüyorum sende var mı
Tesekkur ederimm :))var gibi canım yarın daha koyu çıkar bence
Tesekkur ederimm
Insallahhh vardirr arkadasim yaa hepimizin vardir insallahBwncede var gibi benimde 3.gun iki tane inşallah banada nasip olur
Çok geçmiş olsun ya çok kötü bişe helede birden bire böyle biseyon içine dusuncebaya bocaliyor insan psikolojik olarak çok yıpratıcı bence tüplerin alınması ben henüz onu asamadim malesefahh benim de kistten tüpler alındı canım aynı şeylerden geçmişiz
İnşallahInsallahhh vardirr arkadasim yaa hepimizin vardir insallah
İnşallah vardr Allahım hayırlı haberler almayı hepimize nasip etsin inşallahInsallahhh vardirr arkadasim yaa hepimizin vardir insallah
İdrar testi yaptınız mu hiç kaçıncı gününüzMerhabalar hayırlı olsun umarım bebisiniz sizinledir Allahım isteyen herkese nasip etsin.bende 19nda transfer oldum ve bekliyorum.bana 19nda 22nde 26snda üç hormona bakılıyor neden bilmiyorum sizin vsrminoule birşey.12 gün sonrada test yapın dediler
Bugün 6.gunum ama idrar testi falan yapmadım yapmayida düşünmüyorum test günüme kadar inşallah dayanırımİdrar testi yaptınız mu hiç kaçıncı gününüz
O zaman 10.günde idrar testi yap kuzum ben bile merak ettim daha 6.gün erken test içinBugün 6.gunum ama idrar testi falan yapmadım yapmayida düşünmüyorum test günüme kadar inşallah dayanırımşuan erken oldugunu düşünüyorum 3.gun embriyosu çünkü çıkmazsa erkenden moralim bozulmasın
çok kötü aynen bende hala kendimi eksik hissediyorum doktor tek tüp alıncak diye girmişti o şişmişti diğerini de alınca çok kötü ağlamıştım ama burda o kadar çok aldıran okuyunca kendimi yaşnız hissetmiyorum imtihanımız çok ağır gerçekten inşallah karşılığını alırızÇok geçmiş olsun ya çok kötü bişe helede birden bire böyle biseyon içine dusuncebaya bocaliyor insan psikolojik olarak çok yıpratıcı bence tüplerin alınması ben henüz onu asamadim malesef
Sen bilirsin canım ama kendini hazırla eğer negatif çıkarsa sonuç moralini bozma çünkü daha doğru sonuç vermeyebilirBenimde dün transfer oldu 5.gün 4aa embriyosu transfer edildi.yani kaliteli embriyo.8.gün idrar testi yapsam çıkar mı sabırsızlandım
Vala bilemiyorum sonuca hiç hazır değilim canm ya heralde iki sonucada kendimi hazırladım diyorum ama kendimi kandiriyorum bence.negatife hiiccc hazır değilim pozitif olursada inanamicam gibi geliyor bilmiyorum bekleyebildgm kadar beklicem ve buçuk yıl beklemişim 6 gün daha beklerim yaO zaman 10.günde idrar testi yap kuzum ben bile merak ettim daha 6.gün erken test için
Bana kaç a oldgnu dememislerdi canm a kalite çok iyi demişlerdiSen bilirsin canım ama kendini hazırla eğer negatif çıkarsa sonuç moralini bozma çünkü daha doğru sonuç vermeyebilir
Amin inşallah alırız canm gerçekten zor bişe bu arada yaşınız kaçtı sizin.bu iş yasa bakmiuor zaten gencte orta yaşta nasibini alıyor bu hastalıktan.cikolata kisti miydi sizinkideçok kötü aynen bende hala kendimi eksik hissediyorum doktor tek tüp alıncak diye girmişti o şişmişti diğerini de alınca çok kötü ağlamıştım ama burda o kadar çok aldıran okuyunca kendimi yaşnız hissetmiyorum imtihanımız çok ağır gerçekten inşallah karşılığını alırız
36 yaşındayım evet çikolata kisti maalesef mahvetti bu hastalık benim yıllarımı aldı kist yapışmış her yere tüpleri de mahvetmiş bağırsağıda her iki taraftada var hayırlısıyla bir hamile kalsak doğumda temizlenirAmin inşallah alırız canm gerçekten zor bişe bu arada yaşınız kaçtı sizin.bu iş yasa bakmiuor zaten gencte orta yaşta nasibini alıyor bu hastalıktan.cikolata kisti miydi sizinkide
Benimde aynı oldu bu nasıl bir hastalikmis Allahım kimseye vermesin ve bende çocuk olmaması dışında hiç bir belirti yoktu biliyor.musunuz ağrı vs tesadüf çıkan birşey oldu bu.allahim yardımcımız olsun inşallah rabbim nasip etsin36 yaşındayım evet çikolata kisti maalesef mahvetti bu hastalık benim yıllarımı aldı kist yapışmış her yere tüpleri de mahvetmiş bağırsağıda her iki taraftada var hayırlısıyla bir hamile kalsak doğumda temizlenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?