- 28 Mart 2021
- 248
- 246
- 18
- Konu Sahibi Umutlubekleyis67
-
Sen mi ben miVallla dayanamayıp kendimi hastanede bulmaktan korkuyorum
Sizin beklenen adet tarihiniz ne zaman acabaOh oh ne güzel var bir değişiklikler demekki vücutta ne güzel. Benim adet olacak gibi karnım ağrıyor sadece bilemiyorum varmı bişey ben progestanın yan etkilerine baktım da orda adet öncesi semptomlar yazıyordu. Acaba karın ağrımın sebebi ilacın yan etkisi mi diye düşünmeye başladım moralimi bozmamaya çalışıyorum tabiki hakkımızda hayırlısı olsun. Bu arada benim de ilk tüp bebeğim
Aminnnn.. hep beraber inşallahBence moralinizi bozmayın ben bu belirtilere sevinmiyorum da üzülmüyorum da çünkü ilaçların etkisi çok fazla oluyor yanıltıcı herşey aslında şuan da Allahım nasip etsin inşallahdua ve sabırla bekleyelim.insallah sizinde ilk ve son deneme olur yavrunuzu alırsınız kucagniza
Benim de 2 gün kaldı. Sizin gününüz bugün müydü?Sizin beklenen adet tarihiniz ne zaman acaba
Yok benm bat 5 Mayıs test günüm 1 Mayıs ama ben 2 Mayıs'ta yapacam Allah nasip ederseBenim de 2 gün kaldı. Sizin gününüz bugün müydü?
Merhaba transfer günü sayılmıyor degilmi bende 21.de oldumkizlar bende geldim 21 inde transfer oldum 3.gun bugun bakalim bekliyoruz bu arada 5.deneme
Nasıl dayanıcan gııYok benm bat 5 Mayıs test günüm 1 Mayıs ama ben 2 Mayıs'ta yapacam Allah nasip ederse
yok hayır sayılmıyor bugün 4.günümüzMerhaba transfer günü sayılmıyor degilmi bende 21.de oldum
Hım ozaman benimde 4. Gün canım belirtin falan varmı nasıl hissediyorsun kendiniyok hayır sayılmıyor bugün 4.günümüz
İlk deneyim olunca özellikle insan daha da heyacanlo oluyor yani ben asla şuan soğukkanlı olamıyorum
Herkes fitil kullanıyor ama bende de fitil yokbende sadece fitil kullanıyorum burda herkes iğne olunca bende mi gariplik var diyordum
Biraz daha bekleyin bence yada erken gebelik testlerini deneyin çünkü bthcg önce kana sonra idrara geçerKizlar benimde bugun 10. Gunun 3. Gun embryosu 2 adet konmustu.. bu sabah ilk idrarimla normal test yaptim ikinci cizgi var gibi sizce varmi bakarmisiniz
Aslında en doğrusu çünkü her ihtimali göz önüne almak gerekiyor eşim benden daha heyecanlı sürekli belirti var mı diye başımı yiyor kendi kendime belirti aramaya basliycamVala benmde ilk denemem ama çok nötr bir haldeyim neden bilmiyorum bazen heyecan geliyor ama çok şaşırtıcı bir şekilde nötr her düşüncem
Biraz daha bekleyin bence yada erken gebelik testlerini deneyin çünkü bthcg önce kana sonra idrara geç
İnsAllah bebeğiniz sizinledirErken gebelik testide yapmayi dusunuyorm ve cizgi kurudukca dhada belirginlesiyor insallah dogrudurr sali gunu test gunum
ilk iki gün kasık ağrısı oldu canım ama ilaçlardan büyük ihtimal kistde olduğu için belirti gibi çok görmüyorum sende var mıHım ozaman benimde 4. Gün canım belirtin falan varmı nasıl hissediyorsun kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?