evet canım bende o yüzden biran önce bitirip paşa paşa oturmak istiyorum tertemiz ama yorucu yaa pöffff bide yağmur yağıyor ben cam siliyom bu yağmurdaohh sonrada iyi sefa yapıcaksın elfcim tertemiz evinde güle güle otur inşalllah.hihoyyyt
bu arada bugün aşılamamın 8. günü yarıladım arkadaşlar yaa inşallah tutmuştur çok merak içindeyim
Geldimmmmm kızzzzzZeynoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
sesıme gel
Tamam canım. Şeytanın bol olsun. Öptüm..şükür ses verdin kızzz tamam canım sen işlerine bak dadlum ben bi el okey oynayıp döncem işlere hadi öptümmmm opuyorumnanaktan
ALLAHIM beni yanlız başıma bırakma çünkü sen varislerin en hayırlısısın
ey RABBİM bana senin katından lutüf ve kerametinle tertemiz ALLAH ALLAH
diyecek evlat ihsan eyle muhakkak sen duaları işiten ve görensin amin
.............................................................................................................................
ay ay BUNLARDA HAMİLELERİMİZZ ALLAHIM NAZARDAN KORUSUN
.
.
1.denizim16 :CüvCüv: adetim bitsin dr gidiyim derken hamile olduğunu öğrendi :teytey: ..sat..24 nisan
2.aysad :CüvCüv: sat 6 nisan, aşılama 19 da oldu ve hamilee :teytey::teytey: :teytey:
3.banusu :CüvCüv: sat 14 nisan, 25 nisanda aşılama yaptırdı vee hamilee :teytey::teytey:
4.anira01 :CüvCüv: sat 14 mayıs, 28 nisanda aşılama oldu :teytey::teytey::teytey:
5.ozlenen2010 :CüvCüv: sat 25 mayıs ,6 mayısta aşılama yaptırdı :teytey::teytey::teytey:
.........................................NİSAN AYININ AŞILAMA LİSTESİ......................................
AŞILAMA YAPTIRMIŞ VE O GÜZEL GÜNÜ MERAKLA BEKLEYENLER
.1.hayalbaz3-4 mayısta aşılama son adet tarihi 23 mayıs.
.
.
.
opuyorumnanaktan
.
.
NİSAN AYINDA BAŞARISIZ OLANLAR :teselli:
1.iklim
2.fatıma zehra
3.ankara_06
4.bahar_81
5.zeynoperi
6.alaiye
7.SMGE
8.elfkaya
9.haticet
10.cicvir41
12.sultanpendik
13.godes
14.ahukush
15.gulucum81
16.mus26
17.Zeyno_81
18.smsimay
19.neyzen_
20.darling82
21.aren
22.
23.sinem25
24.yavruceylan
25.35deniz
:çok üzgünüm: opuyorumnanaktan
İSMİ OLMAYAN YADA DÜZELTTİRMEK İSTEYEN BİLDİRSİN KIZLAR...
opuyorumnanaktan
Merhaba Canım
Ben iyiyim canım sende iyisindir umarım. Canım Progestan Hapını bende kullandım. Günde iki tane yutuyordum ve inan özellikle sabah yuttuktan sonra başımı kaldıramıyordum yastıktan. Uykusuzluk, tansiyon düşmesi ve sivilce gibi yan etkileri oldu bende. Ben 4 ay kullandım Tatlım.
İnşallah güzel haberler verirsin önümüzdeki günlerde bize.
:Saruboceq: opuyorumnanaktan
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
iklimcim canım benim son adetim 18 mayıs. saşılama günüm 30 mayıs eklersin tatlım
ALLAHIM beni yanlız başıma bırakma çünkü sen varislerin en hayırlısısın
ey RABBİM bana senin katından lutüf ve kerametinle tertemiz ALLAH ALLAH
diyecek evlat ihsan eyle muhakkak sen duaları işiten ve görensin amin
.............................................................................................................................
ay ay BUNLARDA HAMİLELERİMİZZ ALLAHIM NAZARDAN KORUSUN
.
.
1.denizim16 :CüvCüv: adetim bitsin dr gidiyim derken hamile olduğunu öğrendi :teytey: ..sat..24 nisan
2.aysad :CüvCüv: sat 6 nisan, aşılama 19 da oldu ve hamilee :teytey::teytey: :teytey:
3.banusu :CüvCüv: sat 14 nisan, 25 nisanda aşılama yaptırdı vee hamilee :teytey::teytey:
4.anira01 :CüvCüv: sat 14 mayıs, 28 nisanda aşılama oldu :teytey::teytey::teytey:
5.ozlenen2010 :CüvCüv: sat 25 mayıs ,6 mayısta aşılama yaptırdı :teytey::teytey::teytey:
.........................................NİSAN AYININ AŞILAMA LİSTESİ......................................
AŞILAMA YAPTIRMIŞ VE O GÜZEL GÜNÜ MERAKLA BEKLEYENLER
.
.
.1.hayalbaz3-4 mayıs aşılama günü .son adet tarihi 23 mayıs.
.2.byyy.....30 mayıs aşılama günü.son adet tarihi 18 mayıs.
.
.
.
.
.
opuyorumnanaktan
.
.
NİSAN AYINDA BAŞARISIZ OLANLAR :teselli:
1.iklim
2.fatıma zehra
3.ankara_06
4.bahar_81
5.zeynoperi
6.alaiye
7.SMGE
8.elfkaya
9.haticet
10.cicvir41
12.sultanpendik
13.godes
14.ahukush
15.gulucum81
16.mus26
17.Zeyno_81
18.smsimay
19.neyzen_
20.darling82
21.aren
22.35deniz
23.sinem25
24.yavruceylan
25.
:çok üzgünüm: opuyorumnanaktan
İSMİ OLMAYAN YADA DÜZELTTİRMEK İSTEYEN BİLDİRSİN KIZLAR...
opuyorumnanaktan
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
bende varıııımmmmm sat 4 haz pıregon kullanıyorum çarşamba kontrol var tahmini aşılama tarihim 11 veya 12 haz
tamamdır cnm ilk sayfada görebilirsin seninde hayırlı olsun şimdiden umarım birbirimize şans getiririz :CüvCüv:
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?