Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ohh sonrada iyi sefa yapıcaksın elfcim tertemiz evinde güle güle otur inşalllah.hihoyyyt
evet canım bende o yüzden biran önce bitirip paşa paşa oturmak istiyorum tertemiz ama yorucu yaa pöffff bide yağmur yağıyor ben cam siliyom bu yağmurda
bu arada bugün aşılamamın 8. günü yarıladım arkadaşlar yaa inşallah tutmuştur çok merak içindeyim

inşallah canım az kalmış ha gayret boshayallersmile

böööğğğğ ellerim leş gib çamaşırsuyu kokuyo ığğğ :bbo:

Zeynoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
sesıme gel

Zeynoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
sesıme gel
Geldimmmmm kızzzzz
Yemek yapıyorum. Bir burdayım bi yokum..
Gocacüvezim gelcek şincikkk... Böggg çamaşırsuyu kokusunu bende hiç sevmem canikom.
Sen dinlen biraz. Çok yordun kendini canımcım. Bende yoruldum haftasonu. Yemekti,bulaşıktı,yatak hazırla, yatak kaldır falan derken bacaklarım ağrıdı. Ama ne yapalım Misafir başımızın tacı.

şükür ses verdin kızzz tamam canım sen işlerine bak dadlum ben bi el okey oynayıp döncem işlere hadi öptümmmm opuyorumnanaktan

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ayyy demek bu ilaç herkesi etkiliyo canım neyse bari 1 haftam kaldı sabredeyim ne yapayım. amiiinnnn inşallah zeynocum yaa pek umudum yok ama allah büyük:Saruboceq:

tarihinde değişiklik vs isteyen yada ismi olmayan bildirsin

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

bende varıııımmmmm sat 4 haz pıregon kullanıyorum çarşamba kontrol var tahmini aşılama tarihim 11 veya 12 haz

tamamdır cnm ilk sayfada görebilirsin seninde hayırlı olsun şimdiden umarım birbirimize şans getiririz :CüvCüv:

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

22 numaralı başarısız olmaktan ümitle bekleyenler listesine terfi etmek beni gururlandırdı:)Allah hamileler listesine terfi ettirsin inşallah:)

bu arada iklimcim ben tarihimi yanlış verdim galiba en son adet tarihim 23 mayıs aşılama günlerim 3- 4 haziran

kızlar günaydın demeyi unutmuşum:) bakın bugünde açılışı ben yaptım.çocuklar artık düzgün okula gelmiyo.sınıfımda 5 öğrenci var şu anda onları da özgür bıraktım şişe çevirmece oynuyolar.belki birazdan takılırım onlarla:)

şu progestanı bu sefer bende kullanıyorum .geçen aşılamada kullanmamıştım.

progestan bende de baş dönmesi yaptı biraz amaa çok değil dün şöööle bi ara başım döndü çok yan etkisini görmedim.başka herhengi bişi kullanıyomusunuz progestan haricinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…