ayyy demek bu ilaç herkesi etkiliyo canım neyse bari 1 haftam kaldı sabredeyim ne yapayım. amiiinnnn inşallah zeynocum yaa pek umudum yok ama allah büyük:Saruboceq:
progestan bende de baş dönmesi yaptı biraz amaa çok değil dün şöööle bi ara başım döndü çok yan etkisini görmedim.başka herhengi bişi kullanıyomusunuz progestan haricinde
Selam Arencimmerhaba kızlar
hayalbaz hap öyle yapıyor. jel verseydi jelin öyle yan etkisi yok.
seninde 1 haftan kaldı galiba. umarım bu sefer olur.
Selam Arencim
Hayatım o jeli neremize sürecez
ben geldim nasılsınız kızlar.
hoşgeldin canım adet oldunmu
günaydınn mirmirmirmir
ay yok tatlım ya olmadım. korkuyorum başla bişey olmasından niye olmuyorumki. Acaba diyorum bundan sonra bende regli olamayacakmıyım doğru düzgün.
günaydın canım nasılsın işler bittimi
merhaba kızlar
hayalbaz hap öyle yapıyor. jel verseydi jelin öyle yan etkisi yok.
seninde 1 haftan kaldı galiba. umarım bu sefer olur.
aklına hemen kötü şeyleri getirme yaa :mymeka:
yok be ablam ne bitmesi 2 oda bitti 2 oda daha var bide salon var bi de mutfak bide balkon tuvalet banyo var o kadarr sona bitiyoo kafamçokkarıştı
inşallah canım hayırlısı...bu sefer böle nası anlatsam geçen seferki gibi heyecanlı değilim..bi boşvermişlik var üstümde..arada heyecan geliyo kışkışlıyorum
aman da aman naz mı yaparmış ablam agucuagugugu :teselli: yerim senin nazını yakında gelir merak etme senn merak etme senn yerimsenibenbak ya nasıl vuruyor ablasının kafasına. ama niye olmuyom amma nazlı biri oldum ben yaa herşeyim naz yapmaya başladı.
delimisin kızım boya bitti ama dime sen temizlik yapıyorsun
aman da aman naz mı yaparmış ablam agucuagugugu :teselli: yerim senin nazını yakında gelir merak etme senn merak etme senn yerimseniben
boya bitti evet şimdi camlar perdeler yerler vs. vs. onlarla uğraşıyom işte
ay yok tatlım ya olmadım. korkuyorum başla bişey olmasından niye olmuyorumki. Acaba diyorum bundan sonra bende regli olamayacakmıyım doğru düzgün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?