müge anlıyı izliyom şimdi deli ediyorlar bu karıyı yaa nasıl sabır var nasıl enerji var kadında hayret akannehir
yok canım daha neler kötü düşünme..bu ilaçlar hepimizin düzenini bozdu
bende izliyom başka bakıcak bişey bulamadım. Bu arada yağmur sabah çok yağıyordu bendde işe gitmedim. Aman canımdan kıymetlimi :roflol:
iyice geniş oldun sen yaaa ohhhh hem nazlı hem geniş maşallahhh maşallahhhh
yavruceylanmıydı düşük yapan kızlar ohaoldumsmile
valla yaa aman ne ıslanim boşuna yaa boşver. Onun yerine perşembe gideerim. Demin işten aradılar nerdesin merak ettik diye. Birde ben utanmadan yağmur çok yağıyordu gelemedim dedim :)))
en güzeli canım kışkışlamaya devam et sen. Bende bu sefer senin ki gibi isteyecem doktordan tatlım 2. seaslı bakalım ne diyecek. Ama sperm sayısı 2. sinde düşmüyormu tatlım.
artık sen yağmurda yağmur tatili güneşte güneş tatili karda kar taili ee bide milli ve dini bayramlar varr hepsini kullanırsı artıkın :roflol:
ya canım bizde öle olur die düşünüyoduk ama sayı 2.gün daha çok bile çıktı.ama hareket az çıktı 2.gün. bu sefer doktorum aşılamayı yaparken besmele çekerek yaptı allahım hayırlı evlatlar ver falan dedi hoşuma gitti.sanki bu aşılama daha özenli oldu gibi geldi.bi de iki seans benim daha hoşuma gitti insanın içi daha rahat ediyo
evet canım ya
onun dediği bişi çok dikkatimi çekti demişti kaç yıl oldu evleneli bi düşüğüm bile yok demiş ve şimdide düşmesin diye gözünün içine bakıyom diyordu allahım beni sınıyor demişti off bazen benimde aklımda geçerdi böle bi düşüğüm bile yok hiç hamile bile kalamadım die ama aertık düşünmücem aslaaa
dün annemle okey oynarken bi kız vardı oynayanbiz annemle neşeli neşeli konusurken dedi benim yaşım 24 ama ruhum 50 nie dedik 9 ay önce ölü doğum yapmış kız bebeği ölü doğmuş bana sordu bebek varmı die bende maalesef yok( yazmıştım oda anlattı başından geçenleri o arada annemde kötü oldu çünkü 2,5 yaşında kardeşim ölmüştü benimde böle kayıplar çok daha kötü herhalde hiç olmamasından
bi an kızın yerine koydum kendimi herseyi dördörtlük hazır bebeğin doğuma git eli boş gel yazıkk offf çok yazıkk
bu ne iş yapım nerden devam edim acaba:1closedeyes:
aman boşver madalyamı takacaklar bugünde keyif yapp
belki takarlar :hooray: hehehhheheh :roflol: takmazlarsa akşama kocam takar
ya bu arada hayalbazcım ananas ve kabak çekirdeği çok iyi geliyormuş rahime tutunması için. ALabilyorsan alıp yesene. Belki faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?