Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
müge anlıyı izliyom şimdi deli ediyorlar bu karıyı yaa nasıl sabır var nasıl enerji var kadında hayret akannehir

bende izliyom başka bakıcak bişey bulamadım. Bu arada yağmur sabah çok yağıyordu bendde işe gitmedim. Aman canımdan kıymetlimi :roflol:

bende izliyom başka bakıcak bişey bulamadım. Bu arada yağmur sabah çok yağıyordu bendde işe gitmedim. Aman canımdan kıymetlimi :roflol:

iyice geniş oldun sen yaaa ohhhh hem nazlı hem geniş maşallahhh maşallahhhh

iyice geniş oldun sen yaaa ohhhh hem nazlı hem geniş maşallahhh maşallahhhh

valla yaa aman ne ıslanim boşuna yaa boşver. Onun yerine perşembe gideerim. Demin işten aradılar nerdesin merak ettik diye. Birde ben utanmadan yağmur çok yağıyordu gelemedim dedim :)))

valla yaa aman ne ıslanim boşuna yaa boşver. Onun yerine perşembe gideerim. Demin işten aradılar nerdesin merak ettik diye. Birde ben utanmadan yağmur çok yağıyordu gelemedim dedim :)))

artık sen yağmurda yağmur tatili güneşte güneş tatili karda kar taili ee bide milli ve dini bayramlar varr hepsini kullanırsı artıkın :roflol:

en güzeli canım kışkışlamaya devam et sen. Bende bu sefer senin ki gibi isteyecem doktordan tatlım 2. seaslı bakalım ne diyecek. Ama sperm sayısı 2. sinde düşmüyormu tatlım.

ya canım bizde öle olur die düşünüyoduk ama sayı 2.gün daha çok bile çıktı.ama hareket az çıktı 2.gün. bu sefer doktorum aşılamayı yaparken besmele çekerek yaptı allahım hayırlı evlatlar ver falan dedi hoşuma gitti.sanki bu aşılama daha özenli oldu gibi geldi.bi de iki seans benim daha hoşuma gitti insanın içi daha rahat ediyo

hıı anladım canım. İnşallah tatlım ya tutmuştur bu sefer inşallahhhhh. Hadi açlışı yap arkandan gelicez bizde. seni bekliyoruz yolu açmanı.

onun dediği bişi çok dikkatimi çekti demişti kaç yıl oldu evleneli bi düşüğüm bile yok demiş ve şimdide düşmesin diye gözünün içine bakıyom diyordu allahım beni sınıyor demişti off bazen benimde aklımda geçerdi böle bi düşüğüm bile yok hiç hamile bile kalamadım die ama aertık düşünmücem aslaaa
dün annemle okey oynarken bi kız vardı oynayanbiz annemle neşeli neşeli konusurken dedi benim yaşım 24 ama ruhum 50 nie dedik 9 ay önce ölü doğum yapmış kız bebeği ölü doğmuş bana sordu bebek varmı die bende maalesef yok ( yazmıştım oda anlattı başından geçenleri o arada annemde kötü oldu çünkü 2,5 yaşında kardeşim ölmüştü benimde böle kayıplar çok daha kötü herhalde hiç olmamasından
bi an kızın yerine koydum kendimi herseyi dördörtlük hazır bebeğin doğuma git eli boş gel yazıkk offf çok yazıkk

ya bu arada hayalbazcım ananas ve kabak çekirdeği çok iyi geliyormuş rahime tutunması için. ALabilyorsan alıp yesene. Belki faydası olur.

evet canım yavruceylan öyle demiş daha önceden ve allahda başına verdi yaa (( Herzaman şükretmemiz gerekiyor valla zaten doğru zaman geldiğinde olacak. Zorlamakla olmuyor işte.
sağlıklı bir şekilde kucamızı almayı nasip etsin allah canım. Sabırla doğru zamanı beklemekten başka yapabileceğimiz bişey yok.

sende üşengece bağlama kısss kalk hadi kök gibi oturma derdi annem olsaydı hehehe

ayy ablaa sen şimdi evdesin dime yaaa göstersene kendini bana msnden noluuu nolurrr lütfennnnnn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…