Canım artık pozitif mi düşünsek.. Negatif mi bende şaşırdım. Pozitif düşününce sanki çok ümtleniyoruz kendimizi tuttu diye şartlandırıyoruz. Olmayıncada çok üzülüyoruz, yıpranıyoruz. E bu seferde olumlu düşünmezsek sanki tutmayacak gibi oluyor. Bende anlamadım gitti. Ama ümidini yitirme canım. Sen yinede stres yapma kendine. İnşallah tutmuştur. :Saruboceq:
hiç sorma canım yaaa pozitif düşünsem çok umutlanıyorum, negatif düşünsem öyle diye diye öyle oluyo. dün eşimde çok kızdı yaa yeter hep negatif düşünüyosun tutmadıda tutmadı diyorumya hep. ne yapayım ben olumlu düşünsem eşim tamam kesin hamile diyecek onu umutlandırmak hiç istemiyorum. anlayacağın ne yapacağımı şaşırdım inan vallahi.
progestan bende de baş dönmesi yaptı biraz amaa çok değil dün şöööle bi ara başım döndü çok yan etkisini görmedim.başka herhengi bişi kullanıyomusunuz progestan haricinde
kızlar yumurta döllendikten kaç güs nonra rahme tutunuyodu
banada ilk aşılamamda vermemişti progestan canım bu sefer verdi başkada birşey kullanmıyorum. tabi birde folik asit alıyorum.
ben folik asit falan almıyorum ya bana vermediler kendim alsammı eczaneden
ayy ablaa sen şimdi evdesin dime yaaa göstersene kendini bana msnden noluuu nolurrr lütfennnnnn:Saruboceq:
canım akşam eşim gelsin ayarı bozuldu bu salak kameranın o zaman açarım söz.
Canım Maya yı hiç duymadım. Bir bilgim yok.canım jel vaginal yoldan kullanılıyor.
sen nasılsın zeynep neye karar verdin. ankarada maya hakkında bilgin var mı.
Canım Maya yı hiç duymadım. Bir bilgim yok.
Ben ara verdim canım. Şöyle 3-4 ay gitmicem Doktora. Sadece adet düzenleyici birde Folik asit kullanıyorum. Sen ne yapmaya karar verdin?
Canım bende bu hafta içinde olmam lazım. Gününü hesaplamadım ama yakındır, ağrım var cünkü.reglime 2 hafta falan var olayım 2.aşılamaya başlayacağız.
Bende yazı hiç sevmiyorum tatlım. Güneş alerjim var. Cildim çok kötü oluyor..offffffff çok canım sıkılıyor hava da bozuk hava bozuk olunca benimde keyfim kaçıyor yaa mafoldumben kışı hiç sevmiyorummm
Benimkide erken gelse bari yaaa.. Offffnapsam ne etsem nerelere gitsem yaaa off kocam erken gelse bariii
Zaman zaman bende öyle düşünüyorum canım.moralim çok bozuk, benim hiç çocuğum olmıcak gibi geliyor. ALLAHım sen yardım et
Canım bende bu hafta içinde olmam lazım. Gününü hesaplamadım ama yakındır, ağrım var cünkü.
2. Aşılamayı nerde yaptıracaksın canım sen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?