ben folik asit falan almıyorum ya bana vermediler kendim alsammı eczaneden
:hulya:
kaydirigubbakcemile3
işim bitti bu günlük
baktım kimseler yok örme şeysi ekledim
aferim sana
Nasılsın canım. Sen ne zaman tatile gidiyon bakim
iyiyim işte cnm ya işler bitince boş kaldım canım sıkıldı eşimde işi var dışarı çıktı banyoları yıkadım temizledim işsiz kaldım :))
ya cnm tatil günü eşime bağlı 18 ya 19u iznine bağlı
ya siz çok hamaratsınız ya valla kıskanıyorum benim hiç içimden gelimiyor iş yapmak. Sizin nasıl geliyor.
Çokda yokmuş 10 gün gibi bi zaman kalmış süper. Bizim o bile belli değil. ne zaman gidicez nereye gidicez. Hep 1 hafta öncesinden belli oluyor bizim tatil((
canım ben kendi adıma diyim boş duramıyorum ya illa silecek yer buluyorum ama bazende 2 hafta bişeye el sürmüyorum moralle falan alakalı bence
evet cnm inşallah az kaldı bişey olmazda gideriz
ama bir hafta kala öğrenmenin avantajı beklemiyosun daha iyi ben süprizi daha çok severim bak şimdi 1 aydır bekliyorum boshayallersmile
benim moralim olsada olmasada hiç iş yapmak istemiyorum yaaa.((
Ya evet beklemiyorsun ama apar topar yer seç otel ayarla alışveriş yap falan. Biraz herşey aceleye geliyor. Ama olsun dime tatile gitmek öyle veya böyle güzel.
ya iklim hala hasta olmadım ya haftasonu olmam gerekiyordur. ne oldu bana ya. Bünyem iyice alt üst oldu ilaçlardan
öyle tabi cnm olsunda nası olursa olsun güneş kum değişiklik :)) ....(bebek) ee moraller iyide olacağı için :)))))))))
camlarını halılarını napıyosun yardımcın vs varmı ?
aa 2.3 gün geçmiş cidden ne diyim be cnm belkiddeee :CüvCüv:
yok canım arada geliyor kadın sürekli gelen yok. Halıları yıkamaya veriyorum tatlım camlarda eşimle ben siliyoruz.((
öyle deme cnm allah verdikten sonra tüplerin bağlanmış olsa ne çare :)ya işteee kesinlikle hamile değilim buna eminim bu ay yumurtlama olmadıki nasıl olucam hamile. O yüzden tedirginim başka bişeymi var diye.
anladım cnm ben bi ara çalışırken düşünmüştüm kadın işini camlar duvarlar falan için ama çıkınca işten gerek kalmadı ii bari sana geliyosa cnm eşininde yardım etmesi ne iyi bravo valla :)
bende vericem yıkamaya bakalım tatilden gelelim bi
öyle deme cnm allah verdikten sonra tüplerin bağlanmış olsa ne çare :)
başka bişey yoktur cnm sakin ol :1hug:
ayy canım eşim olmasa ben ne yapardım sağolsun herşeyi birlikte yaparız. genelde bulaşıkları o makinaya koyar kaldırır çamaşırları asar. Valla elim kolun ayağım herşeyim valla.
Bende 4 yıldır bir türlü oturtamadım kadın olayını. Kimseye güvenemiyorum öyle bir problemim var. Sürekli başında durmam gerek bende onun başında durup günüm gideceğine kendim yaparım o zaman diyorum. ben bu durumdan pek şikayetçi değilimde eşim şikayetçi bazen ondan bişeyler yapmasını istediimde bir türlü kadın ayarlamadın diyor ama sonra tabi gene içi rahat etmiyor yardım ediyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?