Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
belki şöyle bişey olabilir doktora gittiktn sonra yumurtalama olmuştur.Ama hiç sanmam biran önce olsamda iğnelere başlasam yaa. Sabırsılanıyorum 4. aşılama için.

hayırlısı cnm yinede umarım 4.ye gerek kalmaz :Saruboceq:

kizlar selam,
bugun dr. um ile konustum, hayirlisiyla bu cmt sabah 8de histeroskopi ameliyatimi olucagim, dua edin de alnimin akiyla su isi de aradan cikarayim

ama bugun ozel saglik sigortamdan yararlanabilmek icin hastaneye gittigimde dr. emre bey in asistani kiz bana aksama kadar misafirimiz olucaksiniz belki de gece burda kalacaksiniz demez mi ben tabii sok!!!! offf insallah gerek kalmaz da aksama evime gelirim yaaaa

dusundukce kil oluyorum affedersiniz kizlar ama seyim acikta kimbilir kac erkek amelyathane odasinda olucak fln dusunmemeye calisiyorum ama neyse....

emre beye sorsaydın tatlım o daha doğru bilgi verirdi sana gece kalıcakmısın yoksa evemi geleceksin. Ama tabi sağlın içi gerekirsede kalırrsın yapacak bişey yok.

dusundukce kil oluyorum affedersiniz kizlar ama seyim acikta kimbilir kac erkek amelyathane odasinda olucak fln dusunmemeye calisiyorum ama neyse....

ya sen onu niye düşünüyorsun boşver ha bir kişi ha beş kişi bence farkeden bişey yok öenmli olan senn sağlığın. Onlar hergün bir sürü kişininkii görüyor onlar için gayet sıradan bişey o yüzden hiç kafana takma tatlım. Sen sadece sağlığını düşün iyileşmeyi düşün..

dr. emre bey ile randevum cuma gunu, ameliyati anlatacak saat 11 de godescim

anladım canım lütfen skma canını rahat ol. Allah daha büyük hastalıklardan korusun tatlım. Braz netten raştırma yaptım hiç korkulcak bişey değil. Ne güzel işte buda bitince rahatlayacaksın ve bebişine kavuşman için hiç bir engel kalmayacak.

valla cnm benim kafami karistiran da o, cunki benim univ. den kiz arkadasim da histeroskopi ameliyati olmustu 4 sene evvel, ameliyattan sora 1 saat dinlendirip yollamislar eve

canım nettede 3-4 saat sonra yada bir sonraki gün diyor o anki duruma göre yani herşey yolundaysa zaten yollarlar merak etme. Onlar demekki tam emin oldukları zaman eve gönderiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…