Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sagolasin cnm yaaa, sen neler yaptin? asilama bi kere daha deneyecegim diyordun ?

godes canım reglin böyle gecikirmiydi hiç. birşey olmasın diyorum hani:)

yok yok tatlım bişey yok bu ay yumurtlama olmadı zatenhamile değilim. Normalde geçikme olmuyor tabi ama bu iğnler ilaçlar bünyemizi bozdu. Olurum herhalde yarın falan diye düşünüyorum.

yumurtlama olmaığını nerden biliyorsun ki dr takip mi yaptı.

canım geçen ay bende hamilelik başlangıçı olmuştu ama son bulmuştu. O zaman doktora gittiğimde aşırı uyarılmış yumurtalar va bir ay beleyeceğiz geçmesini demişti. bende 10 gün sonra tekrar kontorle gittim doktora o zaman yumurtalam olmuşmu diyede sormuştum oda yumurtlama olmadığını hamilelik başlangıçı olduğu için bir sonraki ay yumrutlama olmaz demişti.
uzun oldu biraz ama işte öle yani bu ay yumurtlama olmadı.

evet yaptıracağım canım. adetime daha 12 gün falan var. zaman geçmek bilmiyor gelsede yeni bir heyecan başlasa.

evet yaptıracağım canım. adetime daha 12 gün falan var. zaman geçmek bilmiyor gelsede yeni bir heyecan başlasa.

dime yaaa aynen bende o yüzden sabırsızlanıyorum işte. Böyle boş boş vakit geçirmek sıkıcı valla.
hakkımızda hayırlısı olsun valla bakalım bu ay kimler hamile kalacak :)))
inşallah o listede bizde oluruz.

hayalbazz günaydınn ben çok heyecanlı bi konu var ora kaçıyom istersen peşimden gel ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…