Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugun açmışlar konuyu kızın üstüne öle bi geldilerki sorma yaa

yaaaaa evet mi diyonn ohaoldumsmile

evet bitanem evet diyorum çünkü birçok kişi severek evlenmiyorki ya mecbur tutuluyorlar aileleri baskı yapıyor falan filan. O yüzden böyle bir insan başkasından tabikide hoşlanabilir çünkü kendi isteğiyle evlenmemiştir. Ama zaten kendi isteyip severek evlenen biri ve halada sevmeye devam ediyorsa belli bir süreden sonrada o zaman zaten başkasına karşı ilgi duymaz.

ama bu farklı biraz 4 yıllık evli bi tane oğlu var 3 ay önce çalışmaya başlamış ordaki bi herifin ilgisinin ona kaydığını farketmiş oda yavaş yavaş kayıyordukiiii vazcaydı sona eşini seviyormuş bi sorun yok diyor galiba geçici bişi amannn neyse mileetin derdi bizi gerdi

anladım canım ama kimseyi yaptığı bir şeyden dolayı küçük görmek veya onu kınamak bana ters gelyor. Çünkü İNSANIZ yanii hata yapabiliriz. Kimin ne yapacağı belli olmaz. Bugün kesinlikle yapmam diyenler yarının ne olcağını bilemez.

hahahayyy benden kaçmazzzzzzzzz ulennnnnnnn yaptım işte yaptımm

ablam ben kaçıyom belediyeye gitcem elektrik su neyin yatcak öptümm kocamann opuyorumnanaktan

Selam Kızlaropuyorumnanaktan
Misafirlerden başımı kaldırıp sizlere bakamıyorum. Bu akşam yine misafirim gelecek.
Karnımda ağrıyor. Öbür misafirimde gelecek galiba. Şu 2 gün bi geçse bir an önce.
Öptüm sizi. Sağı solu toparlayayım onlar gelmeden.
Misafirler gidincede artık evin altını üstüne getirmem lazım temizlik diye.. -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…