Aşılama Nisan Ayında Aşılama Yaptıracak Olanların Yeri

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım niye sürekli misafir geliyor yaaa sana.

YA godescim ya yazmışsın da aklım karıştı.bana da geçen ay hamilelik başlangıcı var dedi ama bu ay benim oluştu yumurtam 3 tane.2 tanesi büyük bir tanesi küçük.gerçi geçen ay 5 tane oluşmuştu bu ay sayı 3e düştü ama oluştu.sen iğnrmi kullandın naptın.bide acaba doktor bakana kadr yumurtan çatlamış olabilirmi.tabi bu çok düşük bi ihtimal ama...

ya canım ben iğne kullanmıştım. Doktor öyle söyledi belki bünyeden bünyeye değişir bilmiyorumki canım. Şimdi benimde kafam karıştı :)))))

hayalbazcım yoksa hamile olmiyim benn :)))) 3 gün geçikçi reglim hala olmadım. Ama çok düşük bir ihtimall. Her halde bugün olurum

canım niye sürekli misafir geliyor yaaa sana.
Canım eşimin akrabaları geldi Karabükten. Hepsinin birden geleceği tuttu. Görümcem gitti. Dünde Dedesi ve Babaannesi geldi. Halasıda var. Kayınvalidemdeler şimdi. Bu akşamda bana gelecekler.
Kendimi o kadar yorgun hissediyorumki anlatamam. Birde böyle adet öncesi malum moralimde sıfır oluyor. Güleryüzlü oluyorsun mecburen. Yani ben şu an bana kimse dokunmasın beni rahat bırakın modundayım aslında ama malesef. Şu iki günde bi geçsin. Cuma günüde eşim izinli kaçıcam vallahi. Kimse bulamaz beni evde.

hayalbazcım yoksa hamile olmiyim benn :)))) 3 gün geçikçi reglim hala olmadım. Ama çok düşük bir ihtimall. Her halde bugün olurum
Canım benim .. Ne demişler, kanamayan Rahimden ümit kesilmez. Bence sen bi test falan yap. Ne mucizeler okuyoruz. Yumurtlama olmadan hamile kaldın belkide. Yada geç Yumurtladın.. Belli mi olur??

anlamadığım hepsi size niye geliyor kayınvalinde gidin görüşün sonuçta gelenler orayada gidiyor. Sizde oraya gidin. Ne bilim zor işler ya.
ALlah kolaylık versin valla ne diyim tatlım.

anlamadığım hepsi size niye geliyor kayınvalinde gidin görüşün sonuçta gelenler orayada gidiyor. Sizde oraya gidin. Ne bilim zor işler ya.
ALlah kolaylık versin valla ne diyim tatlım.
Ben bi anlasam canım. Kendi Ailemden böyle bilmediğim için benimde tuhafıma gidiyor ama yapacak bişey yok. Ben ara ara bakıyorum buraya. Temizlik yapayım azcık. Sonrada bıcı bıcı yapıcam.

Ben bi anlasam canım. Kendi Ailemden böyle bilmediğim için benimde tuhafıma gidiyor ama yapacak bişey yok. Ben ara ara bakıyorum buraya. Temizlik yapayım azcık. Sonrada bıcı bıcı yapıcam.

Banada tuhaf geldi valla. Yazık sanada canım alla alla.
Kolay gelsin tekrar

nirdesiiinnniiizzzzzz
ben biraz sonra yumoş kontrolüne gidecem bakalım kaçtane ne kkadar büyümüşler keratalar bugün6. gün 50lik atıldım puregondan

sizde ne var ne yok

godescim

seni merak ettim yokmu daha belli bişey
yazdıklarını okudumda inş. geç yumurtlamayla olmuştur canım yaaaa

hadi hayırlısı olsun tatlım İnşallah bir sürü olgun yumurtan olmuştur. Güzel haberlerini bekliyoruz..
Bende hala tık yok bekliyorum regli olmayı işte.

hadi hayırlısı olsun tatlım İnşallah bir sürü olgun yumurtan olmuştur. Güzel haberlerini bekliyoruz..
Bende hala tık yok bekliyorum regli olmayı işte.

peki bu durumda gelmediği taktirde ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun ihmal etmede

2 gün daha olmazsam gidicem tatlm cuma akşamına kadar bekleyeceğim. Olmadı cumartesi giderim doktora.. İnşaallah olurum ya.
senin randevun kaçta bakim.

6 da gidicem bakalım bende yağmurda başladı eşim 6:30da geliyor tek başıma gidice3m artık napalım

6 da gidicem bakalım bende yağmurda başladı eşim 6:30da geliyor tek başıma gidice3m artık napalım

boşver bazen yalnız gitmek daha iyi. Bende çoğu zaman eşimle gidiyorum randevu saatini 5 dk geçsin bekletsinler hemen sinirlenmeye başlıyor yaa. Bende olur normal falan diye sakinleştiriyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…