Aşılama nisan ayında aşılama yaptıracaklar gelin birlikte hazırlanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ac karnina yapiliyor canim. Hayirlisi olsun insallah.

iğneleri kendimizmi yapacağız

kendinde yapabilirsin başkasınada yaptırabilirsin ben kendim yaptım akşam göbekten olduğu için sıkıntı çekmedim ama başka bir iğne daha var o sanırım kalçadan ona daha başlamadım ama onu yapamam herhalde. bende kan pıhtılaşması var hamile kalırsam doğuma kadar iğne vurulucam onun için kendimi alıştırmak istedim.

merhaba kızlar dün gittim hastaneye doktor ilaçlarımı yazdı eczane de borç verdi raporum salı günü çıkacak çünkü. dün akşam başladım iğnelerime 3 kutu puregon ve 1 ovitrelle yazıldı. iğnelerimi göbekten yapıyorum başlangıç dozum 75. 5 gün vurulucam pazartesi de ilk kontrolüme gidicem.
hayırlısı olsun bakalım. aşılama hangi gün belli değil tabiki ilk kontrolde bakalım kaç mm olucak?

ercelf hayırlı olsun.. inşallah 2-3 yumoş gelişir şansın bol olur..

surett canım şimdilerde muhtelemen ayakları kaldırdın yatıyorsun.. inşallah iyi sonuçlar getirirsin bizlere..

cnm aynı gün aynı dozda başlamışız iğnelere hayırlısı olsun bakalım aşılama tarihimizde tutacak mı? ben cumartesi gidicem ilk kontrole ilacın dozunu ona göre ayarlayacak tekrar.

cnm aynı gün aynı dozda başlamışız iğnelere hayırlısı olsun bakalım aşılama tarihimizde tutacak mı? ben cumartesi gidicem ilk kontrole ilacın dozunu ona göre ayarlayacak tekrar.

merhaba bende yarın başlıyorum kaç gün aralıklarla çağırıyorlar bilginiz varmı...

hadi hayırlısı olsunnnn
aşılama içinde rapor alınabiliyomuki kızlar?

merhaba bende yarın başlıyorum kaç gün aralıklarla çağırıyorlar bilginiz varmı...

salı gitmiştim adetimin 2. günü dün iğneye başladım cumartesi tekrar gidicem 4 gün olacak arası ondan sonrasını bende bilmiyorum. daha önce başka bir yerde hap ile yaptırmıştım onda adetimin 12. günü çağırmıştı ama durumumu biliyordu. doktora göre değişiyor galiba.

teşekkür ederim... rapor veriyorlarmı peki aşılamada ona göre izin mi alsam diye düşünüyorum..

iğneler ne kadar tutuyor kızlar tahminen aşılama için ?

cnm ben raporla 1 kutu puregon 1 kutu menegon 3 kutu ovitrelle 2 kutuda progestanı 215e aldım. raporsuz sadece puregon 200 kusurdu. tek tek fiyatlarını bilmiyorum

cnm ben raporla 1 kutu puregon 1 kutu menegon 3 kutu ovitrelle 2 kutuda progestanı 215e aldım. raporsuz sadece puregon 200 kusurdu. tek tek fiyatlarını bilmiyorum

hayırlı olsun cnm sanada inşallah hepiniz bana umut olursunuz
cnm rapor nasıl alınıyoki ?
acaba bende alabailirmiyim ?

hayırlı olsun cnm sanada inşallah hepiniz bana umut olursunuz
cnm rapor nasıl alınıyoki ?
acaba bende alabailirmiyim ?

ben üniversiteden aldım raporu ama ünv. profun özelinde yaptırıyorum. infertilite bölümünde dosya açtırdım tahliller falan istediler daha önceden çocuğumuzun olup olmadığını sordular nüfus kayıt örneği falan istediler sonra 20 gün raporu bekledim işlemi uzun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…