iğneleri kendimizmi yapacağız
benimde bu ay aşılamam var hatta biraz sonra ilk iğnemi yapıcam tabi kendim cesaret edebilirsemcumarteside kontrole gidicem doktor e2 tahlili yaptır öyle gel dedi de ben aç mı tok mu diye sormayı unuttum fark ediyor mu? biliyor musunuz
iğneleri kendimizmi yapacağız
merhaba kızlar dün gittim hastaneye doktor ilaçlarımı yazdı eczane de borç verdi raporum salı günü çıkacak çünkü. dün akşam başladım iğnelerime 3 kutu puregon ve 1 ovitrelle yazıldı. iğnelerimi göbekten yapıyorum başlangıç dozum 75. 5 gün vurulucam pazartesi de ilk kontrolüme gidicem.
hayırlısı olsun bakalım. aşılama hangi gün belli değil tabiki ilk kontrolde bakalım kaç mm olucak?
cnm aynı gün aynı dozda başlamışız iğnelere hayırlısı olsun bakalım aşılama tarihimizde tutacak mı? ben cumartesi gidicem ilk kontrole ilacın dozunu ona göre ayarlayacak tekrar.
merhaba bende yarın başlıyorum kaç gün aralıklarla çağırıyorlar bilginiz varmı...
merhaba kızlar dün gittim hastaneye doktor ilaçlarımı yazdı eczane de borç verdi raporum salı günü çıkacak çünkü. dün akşam başladım iğnelerime 3 kutu puregon ve 1 ovitrelle yazıldı. iğnelerimi göbekten yapıyorum başlangıç dozum 75. 5 gün vurulucam pazartesi de ilk kontrolüme gidicem.
hayırlısı olsun bakalım. aşılama hangi gün belli değil tabiki ilk kontrolde bakalım kaç mm olucak?
merhaba bende yarın başlıyorum kaç gün aralıklarla çağırıyorlar bilginiz varmı...
salı gitmiştim adetimin 2. günü dün iğneye başladım cumartesi tekrar gidicem 4 gün olacak arası ondan sonrasını bende bilmiyorum. daha önce başka bir yerde hap ile yaptırmıştım onda adetimin 12. günü çağırmıştı ama durumumu biliyordu. doktora göre değişiyor galiba.
iğneler ne kadar tutuyor kızlar tahminen aşılama için ?
teşekkür ederim... rapor veriyorlarmı peki aşılamada ona göre izin mi alsam diye düşünüyorum..
cnm ben raporla 1 kutu puregon 1 kutu menegon 3 kutu ovitrelle 2 kutuda progestanı 215e aldım. raporsuz sadece puregon 200 kusurdu. tek tek fiyatlarını bilmiyorum
teşekkür ederim... rapor veriyorlarmı peki aşılamada ona göre izin mi alsam diye düşünüyorum..
hayırlı olsun cnm sanada inşallah hepiniz bana umut olursunuz
cnm rapor nasıl alınıyoki ?
acaba bende alabailirmiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?