Aşılama nisan ayında aşılama yaptıracaklar gelin birlikte hazırlanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
birde yumurta çatlatma iğnesini nerden yapıyorlar aşılama için bilgin varmı

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2 nisanda 2.aşılamamı yaptırdım bu çatlatma iğneleri koldan aşı gibi yapılıyor ben herkesin hikayesini hemen hemen okudum inşallah güzel paylaşımlar yaparız

arkadaşlar merhaba bende bugün doktora gittim serophene isimli bir ilaç verdi.bu ilacı bilen varmı kızlar günde kaç kez kullanılıyor

arkadaşlar çatlatma iğnesini adetinizin kaçıncı günü oldunuz yani ne kadar zamanda yumoşlar gelişiyor

benimde bu ay aşılamam var hatta biraz sonra ilk iğnemi yapıcam tabi kendim cesaret edebilirsem cumarteside kontrole gidicem doktor e2 tahlili yaptır öyle gel dedi de ben aç mı tok mu diye sormayı unuttum fark ediyor mu? biliyor musunuz

seyhancım sana ve diğer arkadaşlarıma hikayemi anlatmak istedim 3,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır tedavi görüyorum ikinci aşılama 02 nisanda oldu maraton endometriozis tanısıyla başladı laparaskopi oldum tüplerime de bakıldı ikiside tıkalıymış açıldı yalnız bir kistim hala var sol yum.çok yakınmış alamadılar ama büyümüyo daa ameliyattan sonra doktorum 3-4 aya kadar %80 doğal yoldan gebe kalırsın dedi ama olmadı 1 aşılama 29ekimde oldu bişi anlamadım ne ğarı ne sızı önce ve sonra tutmadı da tam testgünü adet gördüm şok oldum tabi insan umutlanıyo nede olsa.bu 2. Farklı ama işlem sırasında zorlandım adet ağrısından daha sevimsiz bel ve kasık ağrısı oladu bugün 9.günüm hala var.tedavim için işten ayrıldım.iyide oldu moralim daha iyi stres yok.ve etrafımdaki herkesten okadar destek görüyorum ki şanslıyım diyorum özellikle eşimle şimdi dahada bağlandık birbirimize.bem kötüye hazırlıyorum kendimi ki + olursa sürpriz olsun.16 nisanda test yapılacak zaman da geçmiyor.1.tedavimde menopur ve ovitrelle kullandım 2.de ise pugeron 100 yaptım ve ovitreller kullandım yine enson 9 nisanda 1 tane daha yaptırdık bakalım nolcak bu iğnelerle 4 kilo aldım normalmiş.şuan ağız kuruluğu yaşıyorum göğüsler çok hassas sarımtrak bi akıntı var ve yeme alışkanlığım değişti
dilerim rabbimden hepimizin mujradı gerçek olur.asla pes etmemeliyiz.öyle şeyleree tanık oldum ki allah çok büyük ve mucize onda.hepiniz cevaplarını bekliyorummmm

arkadaşlar merhaba bende bugün doktora gittim serophene isimli bir ilaç verdi.bu ilacı bilen varmı kızlar günde kaç kez kullanılıyor

cnm ben daha önce kullandım ilk ay günde bir beş gün kullandım sonraki ay 5 gün 1,5 kullandım kişiye göre değişiyor doktorun ne derse.

cnm ben daha önce kullandım ilk ay günde bir beş gün kullandım sonraki ay 5 gün 1,5 kullandım kişiye göre değişiyor doktorun ne derse.

canım doktor reçeteye günde 1 adet demiş ama sanki bana günde iki adetmiş gibi geliyor ik tane kullansam bir sakıncası olurmu acaba yumurtalar gelişmeyecek diye korkuyorum

daha önceden klomen kullanmıştım onu günde iki adet almıştım ama o zaman aşılama için değildi

canım doktor reçeteye günde 1 adet demiş ama sanki bana günde iki adetmiş gibi geliyor ik tane kullansam bir sakıncası olurmu acaba yumurtalar gelişmeyecek diye korkuyorum

doktoru ara sor istersen cnm bazen reçeteye eksik yazıyorlar benim başımada geldi söylediğiyle reçete tutmuyrdu sen bilirsin.

doktoru ara sor istersen cnm bazen reçeteye eksik yazıyorlar benim başımada geldi söylediğiyle reçete tutmuyrdu sen bilirsin.

ben sanırım iki tane kullanacağım herhalde bişey olmaz iki taneyle çünkü devlette yaptırıyorum ararsam ulaşamam büyük ihtimalle çok sağol canım

kızlar önümüzdeki ay ben de aşılama yaptırmayı düşünüyorum.sorun şu ki ben daha önce hiç jinekoloğa gitmedim.bu konuda sıfır bilgim var.bana aşamaları kısaca özet geçebilir misiniz.

kızlar önümüzdeki ay ben de aşılama yaptırmayı düşünüyorum.sorun şu ki ben daha önce hiç jinekoloğa gitmedim.bu konuda sıfır bilgim var.bana aşamaları kısaca özet geçebilir misiniz.

ya canım sen önce bütün tetkiklerini yaptıracaksın hormon, hsg, ultrason gibi daha sonra inşallah bir problm çıkmazsa aşılamaya başlayacaksın o yüzden bu aydan git görünki önümüzdeki aya başlayabilesin ben geçen ay habire tahlil yaptırdım ancak bu aya yetişebildim.dediğim gibi öncelik bu işlemler daha sonra aşılama

aşılama için hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben bugün puregon 75cc ile başladım cumartesi e2 tahllili yaptırıcam ondan sonra tekrar dozaja bakacak doktor. bu arada e2 tahlili için aç mı tok mu gidilecek sormayı unuttum bilen var mı?

cnmm inşallah bu seferki aşılaman tutar bizede umut olursunn test günün ne zaman

inşallah kilo almam bende , benim ilk aşılamam şu an kistim var onu eritmeye çalışıyorum ondan sonra bakalım dr ne diyecek aşılama için
2. aşılamanı sanırım farklı bi yerde yaptırdın

cnm şu an tam tedaviye başalyanlar olmadı galiba

iğneleri kendimizmi yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…