Aşılama nisan ayında aşılama yaptıracaklar gelin birlikte hazırlanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

oooo bayağı uzun iş ben alamam ozaman

kızlar aşılama için hsg şart mı?

devlet rapor çıkartmak için smear testinin sonucuna göre istiyor rahim filmini. ama bence bir süredir olmuyorsa rahim filmi herşeyin başında şart.

ercelf hayırlı olsun.. inşallah 2-3 yumoş gelişir şansın bol olur..

surett canım şimdilerde muhtelemen ayakları kaldırdın yatıyorsun.. inşallah iyi sonuçlar getirirsin bizlere..

canım 2-3 yumoş da tehlikeli bende yarım rahimli olduğum için çoğul gebelik çok riskli. zaten 2 taneden fazla gelişirse tedavi iptal oluyor diye biliyorum. zaten Allah dağına göre kar veriyor bende hep 1 tane büyüyebiliyor.

cnm aynı gün aynı dozda başlamışız iğnelere hayırlısı olsun bakalım aşılama tarihimizde tutacak mı? ben cumartesi gidicem ilk kontrole ilacın dozunu ona göre ayarlayacak tekrar.

hadi hayırlısı olsun o zaman canım ben her akşam 9 da yapıyorum iğnemi beni de pazartesi çağırdılar senin bu kaçıncı aşılaman? nisan topiğine de gel ):

hadi hayırlısı olsunnnn
aşılama içinde rapor alınabiliyomuki kızlar?

elbette alınabiliyor. devlet ilaçların parasını ödüyor.

merhaba eymenn..Aşılamamız aynı gün yapılmış.Benimde 16 nisanda belli olacak.Bana pek tutmuş gibi gelmiyor ama hayırlısı.İnşallah seninki pozitif sonuçlanır.Sana bişey soracaktım.bu sayfalarda aşılama ile yazılanları okudukça kafama bişy takıldı.Aşılamadan sonra dr. ilişki önerdimi.Bana ilişki yasak dediler.Ama ilişki olursa sanki ihtimal artıyor gibi geliyor ama bana yasak dediler bizde yasağa uyduk.Senin doktorun ne önerdi??

hadi hayırlısı olsun o zaman canım ben her akşam 9 da yapıyorum iğnemi beni de pazartesi çağırdılar senin bu kaçıncı aşılaman? nisan topiğine de gel ):
ben 6:30 da yapıyorum iğnemi. benim ikinci aşılamam ama ilki serophene ile olmuştu tutmamıştı. biz seninle geçen sene aynı zamanlarda hamile kalmıştık ama ikimizede nasip olmadı. klomen topiğindeydim bende sonra ara verdim şimdi yine tedaviye başladık işte.

rahim filmi hem bir sorunun olup olmadığının tespitinde hemde bazı kadınlarda tıkalı tüplerin açılması açısından faydalı bir işlem..yani ağrısı olsada çektirmekte fayda var

canım desteğin için sağol umarım tutar çok istiyoruuuum ben 2.aşılamamıda aynı yerde yaptırdım eşim de hastanede çalışıyor ege üniversitesi tüp bebek merkezinde
bu iğneleri kendim yaptım çatlatma iğnesi hariç 64 kilo ile başladım şuan 68 oldum bakalım nolcak 16 nisanda test günüm umarım birbirimize güzel haberler veririz sende moralini yüksek tut hazırlık dönemindede bol bol dinlenmeye bak çalışıyomusun bilmiyorum da ayaklarını sıcak tut canım inş rabbim muradını versin cvp beklyrum byeee

evet cnm çalışıyorum benn
inşallah güzel haberler verirsiniz

evet canım klomen artık çok mazi de kaldı birdaha asla kullanmam.ben de her akşam 9 da yapıyorum.pazartesi ilk kontrolüm. hiç umudum yok nedense yine zor büyicek bence.

unutmaya çalış cnm
stres kötü etkiler yumurtalarını

biliyorum canım evet geçtiğimiz aylarda çok yaşadım ben bunu unuttuğum zaman daha hızlı büyüyolardı. da benimkisi bir tahmin sadece. geçtiğimiz aylarda menogon la tedavi görürken türoidim 4 seviyelerinde idi yavaş büyümelerinde bunun da payının olduğunu düşünüyorum. şimdi ise 1 seviyelerinde zaten öğrendiğimden beri üzerinden 1 yıl geçti anca kontrol altına alabildik ne kadar ilacın yettiğini sonunda anladık. şimdi umarım daha iyi bir netice alırız. artık alamazsak da kafama takmıyorum bütün süreçler ne ise yaşayacağız tek tek ve nasibimizde varsa elbet olacaktır günün birinde. yaşım 27 en azından 30 a 35 e kadar yolu var napalım..

ben bir de kürtaj olduğum için ve doğuştan tek tüplü olduğum için kürtajdan sonra tüpümde tıkanıklık yada yapışıklık olmasından endişeleniyorum. ilk aşılamam negatif onun öncesinde de yine 1 ay doğal denedik ilaçla büyütüp yumoşu o da negatif oldu. ama diyorum ya tiroidim yüksekmiş yumurtalar çok yavaş ve geç büyüdü aşılamam 20. günde yapıldı mesela bunun da etkisi varmıdır negatif olmasında bilemiyorum ama tutmadı işte. bu da tutmazsa ilk işim 3. aşılamadan önce rahim filmi çektirmek.
bir de acı bir gerçek var ki tedaviyle olan bebeklerin düşme ihtimali daha çok

3 yıldır kullanıyorum kilo aldırmıyor

klomen daha çok aldırmıştı bana ama iğnelerin yan etkileri daha az demişti doktorum. ben de kullanıyorum ve memnunum.

ercelf hayırlı olsun.. inşallah 2-3 yumoş gelişir şansın bol olur..

surett canım şimdilerde muhtelemen ayakları kaldırdın yatıyorsun.. inşallah iyi sonuçlar getirirsin bizlere..
Amin canım 4 gün dinlendim ama ara ara kasıklarımda ağrı hala var,sen nasılsın?

sun ne yaptın cnm
kaçta gelirsin bugün bekliyorum seni

merhaba ancak bugun girebildim nete cuma günü gittim ultrasonla baktı ilaç verdi cumartesi ilaca başladım çarşamba bitecek ilaç cumartesi tekrar çağırdı ona göre aşılama günü belli olacak dedi. bugun belli olacaklar vardı ne oldu acaba

kızlar malesef benden kötü haber. test yapamaya bile gerek kalmadın geldi kırmızılar. 2. için yarın inş. başlıyoruz. hayırılısı osun.

kızlar malesef benden kötü haber. test yapamaya bile gerek kalmadın geldi kırmızılar. 2. için yarın inş. başlıyoruz. hayırılısı osun.

hakkında hayırlısı üzülme onunda vardır zamanı zamanı gelmediği için anne olamıyoruz bir zamanı gelince inş olucaz yada hakkımızda hayırlı değil belkide anne olmak allah herşeyin güzelini ve hayırlısını verir insana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…