ben üniversiteden aldım raporu ama ünv. profun özelinde yaptırıyorum. infertilite bölümünde dosya açtırdım tahliller falan istediler daha önceden çocuğumuzun olup olmadığını sordular nüfus kayıt örneği falan istediler sonra 20 gün raporu bekledim işlemi uzun yani
kızlar aşılama için hsg şart mı?
ercelf hayırlı olsun.. inşallah 2-3 yumoş gelişir şansın bol olur..
surett canım şimdilerde muhtelemen ayakları kaldırdın yatıyorsun.. inşallah iyi sonuçlar getirirsin bizlere..
cnm aynı gün aynı dozda başlamışız iğnelere hayırlısı olsun bakalım aşılama tarihimizde tutacak mı? ben cumartesi gidicem ilk kontrole ilacın dozunu ona göre ayarlayacak tekrar.
hadi hayırlısı olsunnnn
aşılama içinde rapor alınabiliyomuki kızlar?
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2 nisanda 2.aşılamamı yaptırdım bu çatlatma iğneleri koldan aşı gibi yapılıyor ben herkesin hikayesini hemen hemen okudum inşallah güzel paylaşımlar yaparız
ben 6:30 da yapıyorum iğnemi. benim ikinci aşılamam ama ilki serophene ile olmuştu tutmamıştı. biz seninle geçen sene aynı zamanlarda hamile kalmıştık ama ikimizede nasip olmadı. klomen topiğindeydim bende sonra ara verdim şimdi yine tedaviye başladık işte.hadi hayırlısı olsun o zaman canım ben her akşam 9 da yapıyorum iğnemi beni de pazartesi çağırdılar senin bu kaçıncı aşılaman? nisan topiğine de gel ):
cnmm inşallah bu seferki aşılaman tutar bizede umut olursunn test günün ne zaman
Inşallah kilo almam bende , benim ilk aşılamam şu an kistim var onu eritmeye çalışıyorum ondan sonra bakalım dr ne diyecek aşılama için
2. Aşılamanı sanırım farklı bi yerde yaptırdın
canım desteğin için sağol umarım tutar çok istiyoruuuum ben 2.aşılamamıda aynı yerde yaptırdım eşim de hastanede çalışıyor ege üniversitesi tüp bebek merkezinde
bu iğneleri kendim yaptım çatlatma iğnesi hariç 64 kilo ile başladım şuan 68 oldum bakalım nolcak 16 nisanda test günüm umarım birbirimize güzel haberler veririz sende moralini yüksek tut hazırlık dönemindede bol bol dinlenmeye bak çalışıyomusun bilmiyorum da ayaklarını sıcak tut canım inş rabbim muradını versin cvp beklyrum byeee
ben 6:30 da yapıyorum iğnemi. benim ikinci aşılamam ama ilki serophene ile olmuştu tutmamıştı. biz seninle geçen sene aynı zamanlarda hamile kalmıştık ama ikimizede nasip olmadı. klomen topiğindeydim bende sonra ara verdim şimdi yine tedaviye başladık işte.
evet canım klomen artık çok mazi de kaldı birdaha asla kullanmam.ben de her akşam 9 da yapıyorum.pazartesi ilk kontrolüm. hiç umudum yok nedense yine zor büyicek bence.
kızlar bu iğneler kilo aldırıyomu bileniniz varmı bi arkadaş yazmıişya 4-5 kilo aldırıyo diye
unutmaya çalış cnm
stres kötü etkiler yumurtalarını
3 yıldır kullanıyorum kilo aldırmıyor
Amin canım 4 gün dinlendim ama ara ara kasıklarımda ağrı hala var,sen nasılsın?ercelf hayırlı olsun.. inşallah 2-3 yumoş gelişir şansın bol olur..
surett canım şimdilerde muhtelemen ayakları kaldırdın yatıyorsun.. inşallah iyi sonuçlar getirirsin bizlere..
sun ne yaptın cnm
kaçta gelirsin bugün bekliyorum seni
kızlar malesef benden kötü haber. test yapamaya bile gerek kalmadın geldi kırmızılar. 2. için yarın inş. başlıyoruz. hayırılısı osun.
kızlar malesef benden kötü haber. test yapamaya bile gerek kalmadın geldi kırmızılar. 2. için yarın inş. başlıyoruz. hayırılısı osun.
canım ben kayseri erciyes üniversitesi tp fakültesinde yaptırdım aşılamamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?