Aşılama nisan ayında aşılama yaptıracaklar gelin birlikte hazırlanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet biraz uzun sürüyor canım.ben 16 martta gittim 26 martta çıkıyor. ama senin smear da yetişir merak etme.bende en sona smear kaldığı için onun sonucuyla dosyamı teslim edicem.
zeynep kamil hastananesinin tüp bebek sayfasını bi kaç kere okudum canım ama güncel bi sayfa değil biliyosun. işte zeynep kamil'de bi işlem yaptırmak istemememin nedeni bu sistemleri çok garip:)) ama dr ları için oraya gidiyorum :))

Son düzenleme:
günaydın hanımlar...
bende nisan ayında aşılama yaptırıcam...
inşallah hepimizin tutarda daha fazla beklemeyiz bebeklerimizi...

mart aşılamacısıyım ama sonucum 7 nisanda belli olacak inşallah pozitif olurda sizlerde nisan aşılamalarınıza pozitif haberlerle başlarsınız.çünkü artık hepimizin acilen iyi haberlere ihtiyacı var.

inşallah pozitif sonuç alırsın..bizide umutlandırırsın:)

Slm arkadaslar ben de 3,5 yillik evliyim ve 1,5 yildir da deniyoruz. Subat ayinda ilk asilamami oldum ama negatif. Bu ay sadece klomen kullaniyorum.olmazsa nisanda asilama dusunuyoruz. Bu arada bende kronik kasik agrisi var bir bucuk yildir ama bir sey bulunamadi daha.yarin urolojiye gidicem doktorum ivp testi ister demisti o yuzden hamilelik olmadigindan emin ol yaptirirken demisti. Kismet herseyi Allah'a biraktim ne hayirliysa o olsun ins herkes icin

senin tam 10 günde çıkmış ben de 26 martta verdim 10 nisan dediler tam 16 gün ya ((
yoğunluğa göre değişiyor mu acaba? öbür forumda da yazdım sana sorularımı canım cevaplarsan çok sevinirim.
bir se en son neleri teslim ettin yazarmısın heyette de sorun çıkmadı geçmiş dedin bir de senin ağzından duyayım istiyorum.
10 nisan da teslim etsem 12 nisan da heyete girer.adetim 15 nisan. belki 13 nisan belki de 17 nisan olabilir o belli değil geçen ay 32 günde oldum ondan önceki ay 29 günde )
al sana bilmece.sence ben ne yapmalıyım? smear çıktı mı diye daha erken arasam mı yoksa illa verdikleri 10 nisan gününde mi çıkar??

bende diğer konuda cevapladım canım:))
ya ben tarihleri karıştırmışım 16 martta hormon testi yaptırdım. 9 martta smear kültür verdim canım. evet erken git bi sor mesela pzrtesi git sor.
bütün tahlil sonuçların, ultrason çekimi, eşinin raporu, kan ve sperm testi, nüfus cüzdanlarının fotokopisi, evlilik cüzdanının fotokopisi, nüfüs kayıt örnekleriniz ayrı ayrı olacak (bide fotokopisini al çünkü heyet için ayrıca istediler, bide senin nüfus cüzdanının fotokopisini.yani 2 adet çektir seninkinden) hepsini toplayıp doktorun yanına giriyosun. orda bi kaç evrak dolduruyo, sekreter kayıt ediyor sana bi dosya açıyo. sonra dosya için tüp bebek merkezinden dosya numarası alıyosun(aşılama içinde oradan alınıyor).daha sonra kalem sağlık odasına gidip dosyanı teslim ediyosun.onlar sana heyet gününü söylüyolar. heyet günü orda olmanı istiyomuş doktor. 11 de gidiyosun 11:30 gibi dosyanda eksik yoksa bunu sana söylüyolar ve 1 hafta sonra arayın dosyanızın heyetten geçip geçmediğini sorun diyolar. geçti ise buraya gelip ilaç yazdırmalısınız dediler.
canım ben buraya kadar geldim:)) yani tecrübem buraya kadar:)) gidip geldikçe yazarım.
umarım anlaşılır yazmışımdır..

heyet günü hastanede olmanıza gerek yok aslında. sadece dosyanızın heyete girip, girmediğini öğrenmeniz için çağırıyorlar. ben bu kez telefonda öğrendim mesela. çalıştığım için gitmeye lüzum görmedim. tam bir hafta sonra dosyanız heyetten çıkmış oluyor. bir hafta dediklerine de bakmayın. bir kaç gün önce de çıkabiliyor. tabii telefonla öğrenmeden gitmeyin derim yinede. heyetten çıkınca da tüp bebek bölümünde reçeteniz yazılıyor. ilaçlarımızı alınca da adet günümüzü beklemek kalıyor...

evet aslında gelmeyenler vardı.. bana doktorlar burda olmasını istiyor hastanın belki soru sorabilirler dedi ordaki bayan.benimde dosyamda bazı notlar vardı belki bilgi almak isterler diye diye gittim zaten 11:30 gibi işim bitmişti.
ilaçları yazdırmak için sadece eşimin gitmesinde bi problem çıkmaz dimi??
Allahtan adetimden önce çıkıcak heyetten.şimdi tedavi için sabırla beklemek kaldı..

Son düzenleme:
reçete konusunda bilgim yok canım. ben hep kendim gittim şimdiye kadar. yine de bi telefonda sor istersen.

çok sağol canım gerçekten çok aydınlattın sizler olmasanız napardım ben herşeyi önceden öğrenmiş oluyoruz bizden tecrübeli arkadaşlarımız sayesinde.evet canım senin de 16-17 günde çıkmış oluyor o zaman smear örneğin.ben de adetim bittikten hemen sonra gittim yine de işte yetişmeyebilir. senin yetişicek mi peki adet tarihin ne zaman?

canım benim de smear için 10 nisan a gün verdiler adet tarihim de 15 nisan yetişmesini çok istiyorum kaç aydır kendimi nisan ayına odaklamıştım. acaba arasam bikaç gün önceden çıkmış olabilir mi smear için?
ayrıca nereyi arıyosun böyle bilgi almak için.mesela ben hastanenin numarasından patoloji bölümünü arayıp smear sonucum çıktı mı diye sorsam olur mu?
bir de bir kaç gün önce de çıkabiliyor heyetten dedin ya sevindim şimdi 10 nisan salı ben perşembe günkü heyete yetiştiririm evraklarımı 12 nisan yani. 15 nisan adet günüm arasam 1 hafta olmadan çıkar mı acaba eğer öyle olursa tam adetimin 2 ve 3. günü yetişebilirim tedavime ya inşallah...

benim mesela rahim anomalim var aslında açıkça yazıyor bütün tahlillerimde rahim filmimde ve pelvik mr ımda unicornuat uterus diye ama yine de heyet günü orda olmaya çalışıcam.

adet günüm 10 nisan yetişiyor yani:)))bence patolojiyi ara pazartesi günü çıktıysa gidersin salı günü olan heyete yetiştirirsin..tam adetinin 2. günü ilaçlarını yazdırırsın ve muayene olursun ve ilaçlarına başlarsın.
hadi hayırlısı bakalım...:))

ben de öyle olmasını umut ediyorum canım inşallah yetişir de beraber yaptırırız takibi.ya ben de adetim bitince hemen gittim smear için ama yine de kılı kıtına işte.sen hangi gününde verdin ki smear i kaç günde bir adet oluyorsun?ben 10 nisan salı dan önce hatta ondan önceki hafta perşembe başlicam aramaya :)))

ben geçen ay 25 günde oldum ondan önceki ay 30 günde..
sanırım kistimden dolayı adet düzenim bozuldu..çünkü böyle 4-5 günlük sapmalarım olmazdı..
ben ilk zeynep kamile 28 şubatta gittim canım..(aklıma gelmedi o zamanda smearı aldırabilirdim)..sonra 14 martta adet oldum hormon testleri yaptırdım işte..bu adetimlede tedaviye başlıyacağım kısmetse..
tabi tabi erkenden ara.ben ameliyat olucağımda da tahliller yaptırmıştım geneli söyledikleri saatten, tarihten erken çıkmıştı.

merhabalar.. bende aşılama sürecine başladım..
özel bir kliniğe gidiyorum.. gördüğüm kadarı ile burdaki arkadaşlar devlette yaptırıyorlar aşılamayı..
devlet ilacın yüzde kaçını karşılıyor? ben gonal f 450 aldım bir kutu ve 300 tl ücret ödedim.. bu işlem devlette yapılacak olsa ilaçları nasıl alacaktım? hiç ücret ödemeden mi yoksa belli bir kısmını ödeyerek mi? bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim..
hepimizin Allah'ım yardımcısı olsun.. en kısa zamanda kucaklarımızın bebişlerle dolmasını diliyorum..

canım tedavin hayırlı olsun. öncelikle aşılama raporu çıkartman gerekirdi. her bir rapor için 3 kutu 450 ünite gonal f yazıyorlar. ben üç kutu gonal f e 450 lira ödemiştim. söylediğin gibi normal fiyatı 300 tl. devlet gonal f in %50 sini karşılıyor. kalan %50 si olan 150 lirayı da sen ödüyorsun. biz genelde ilaçları devlet desteği ile karşılamak için değil de tüp bebek tedavi maliyetini devletin karşılaması için aşılama ilaçlarımızı rapor ile alıyoruz.

merhaba amiin canım bende bu ay özelde aşılama yaptırıcam sen 300 ü toplamdamı verdin ilçlara ayrıyeten para verdinmi? birde bana doktorum klomen kullanacaksın sonra bir çatlatma iğnesi yapıcaz dedi. sen hangi ilaçları kullanıp nasıl bir süreç izledin çok soru sordum dimi

kendimi tanıtmadım 26 yaşındayım iki buçuk senedir korunmuyoruz... 14 ay önce bir düşüğüm oldu sonra bidaha hamile kalamadım.. martta hsg çekildim tahlillerimi yaptım çok şükür temiz çıktı... ama pko görünüyor dedi doktorum...eşimdede ileri hareketlilik sorunu var bakalım artık bu ay ilk aşılamamı olucam ve pek bilgim yok adetimin 2. günü gel dedi doktorum adetimi bekliyorum...rabbim herkese kolaylık versin

amin..tedavin hayıırlı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…