Merhabalarr Evet şişlide doktorun özel muaynehanesinde yaptırdım .. Ya keşke tutsada ben tüm paramı versem ☺️ bügün 12. Günü aşılamanın idrar testi yaptım sanki ikinci çiZgi var gibi belli belirsiz yarın tekrar test yapıcam acaba çok mu acele ediyorum. 😋Eki Görüntüle 1091602
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok üzüldüm canımm nese hiç moralini bozma bu işler hem sabır istiyor hem zaman inş ikincide müjdeli haberlerini alırım. bende sabah sağlık ocağına gittim kan verdim yarın saat 2 gibi gidip alacam sonucu eğer bişey varsa 13 gündede çıkar yarın haber veririm
ben adanada yaptırdım başkent kışla tüp bebek merkezinde tabi eğer daha önce normal yolla çocuk sahibiyseneniz bu fiyat olmuyor bizde üzerimize çocuk olmadığına dair nüfus kayıt örneği istemişlerdi ona baktıktan sonra rapor çıkarttılar
çok üzüldüm canımm nese hiç moralini bozma bu işler hem sabır istiyor hem zaman inş ikincide müjdeli haberlerini alırım. bende sabah sağlık ocağına gittim kan verdim yarın saat 2 gibi gidip alacam sonucu eğer bişey varsa 13 gündede çıkar yarın haber veririm
ben adanada yaptırdım başkent kışla tüp bebek merkezinde tabi eğer daha önce normal yolla çocuk sahibiyseneniz bu fiyat olmuyor bizde üzerimize çocuk olmadığına dair nüfus kayıt örneği istemişlerdi ona baktıktan sonra rapor çıkarttılar
Delkarmen merhaba,
Ben de aynı yerde yaptırdım. Sizin doktorunuz kimdi? Benimki Tayfun Çok ve beni aşılama işleminden sonra sadece 3 bilemedin 5 dakika masada tuttular. Çatlama olmuş mu rahim duvarı kalınlığı nedir bakmadı bile doktorum. sizde de aynı mıydı? memnun musunuz?
Benim aşılamam tutmadı. Doktoru değiştirsem mi diye düşünüyorum.
bilgi verebilir misiniz?
Merhaba
Benim doktorumda ultrason eşlığınde aşılama yapmadı ve çatlatma iğnesi sonrası muayne etmedi çatlamışlarmı diye .. Forum da herkez progestan kullanmış bana vermedi .. Ama rahim duvarına genel muaynede hep bakıyordu ve çok iyi diyordu.. Ve bir tezat daha var herkez idrara sıkışık gitmiş doktora benim doktorum özellikle aşılama sonrası idrara 2-3 saat kadar çıkma dedi ..Üzülmeyin allah büyüktür işallah bir sonraki aşılamanız tutar .. Bu işler nasip kısmet belki hayatın sizin için daha güzel süprizleri vardır .. Umudunuzu hiç yitirmeyin .. Sevgiler
Delkarmen merhaba,
Ben de aynı yerde yaptırdım. Sizin doktorunuz kimdi? Benimki Tayfun Çok ve beni aşılama işleminden sonra sadece 3 bilemedin 5 dakika masada tuttular. Çatlama olmuş mu rahim duvarı kalınlığı nedir bakmadı bile doktorum. sizde de aynı mıydı? memnun musunuz?
Benim aşılamam tutmadı. Doktoru değiştirsem mi diye düşünüyorum.
bilgi verebilir misiniz?
İşallahh hamilesindir canım sonucu merakla bekliyorummm 😍
Doktorunuzun ismini alabilir miyim?
canım sonucumu yeni aldım 1.20 negatif kısmet değilmiş umudum ikinciye kaldı
bu testin markasını öğrenebilirmiyim hassas gebelik testimi bu
merhaba kızlar ben 3. aşılamamı 25 nisanda yaptırdım iğnelerle 1 ten yumurta gelişti dr 2 gün daha yaptırdı iğne sonra çatlama aşılama yapılırken çok acılı oldu rahim duvarın zırh gibi katater geçmiyor dedi dr rahmi dışarı çektiler tam 3 kez denedi çok fena bi acıydı kanama falan oldu 3.de anca yapabildi (umarım yapabilmiştir) ogün mecburen 2 saat yattım gazlı bezlerle beraber.. eve geldiğimde hiç ağrım yoktu ama ertesi gün başlayan ağrılar yedi beni rahmmde şişlk oldu sanki taş taşıyırum eğilip kalktığımda acayip bi baskı hemen idrara çıkma isteği sırt üstü yatamıyorum fazla geriliyor sanki rahmim ikiye ayrılcak aranızda böyle bişey yaşıyan var mı ? bugun dr gitmeyi düşünüyorum acaba hasar mı kaldı korkuyorum ..
merhaba kızlar ben 3. aşılamamı 25 nisanda yaptırdım iğnelerle 1 ten yumurta gelişti dr 2 gün daha yaptırdı iğne sonra çatlama aşılama yapılırken çok acılı oldu rahim duvarın zırh gibi katater geçmiyor dedi dr rahmi dışarı çektiler tam 3 kez denedi çok fena bi acıydı kanama falan oldu 3.de anca yapabildi (umarım yapabilmiştir) ogün mecburen 2 saat yattım gazlı bezlerle beraber.. eve geldiğimde hiç ağrım yoktu ama ertesi gün başlayan ağrılar yedi beni rahmmde şişlk oldu sanki taş taşıyırum eğilip kalktığımda acayip bi baskı hemen idrara çıkma isteği sırt üstü yatamıyorum fazla geriliyor sanki rahmim ikiye ayrılcak aranızda böyle bişey yaşıyan var mı ? bugun dr gitmeyi düşünüyorum acaba hasar mı kaldı korkuyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?