İnşallah canım benim Allahim duamizi dileğimizi nasıp etsin inşallah ezan okunuyor şuan allahım kabul etsin inşallahkızlar son 12 gün Allah'ım inşallah hem benim hem hepinizin hayırlı haberleri olsun
Canım bu nekanamasi acaba tamda sana mj attım sen yazdınKizlar ben adet oldum bitti simdi tekrar kanamam basladi
Evet canim ediyorum bugum 4 gunum adetim bitmisti ama bugun ara ara kanamam oldu anlamadim bende biraksam mi diye dusundum ara ara incir de yiyorum bakalim hayirlisi artik
Bilmiyorum ki canim bu ay adetimde bi tuafti acaba kistim falan mi olustu diye dusunmeye basladim sogan kuru sana cok bel agrisi yaptimi bana cok bel agrisi yaptiCanım bu nekanamasi acaba tamda sana mj attım sen yazdın
Hayırlısı olsun ben keskede bırakmadım soğan kürünu pişman oldum ama herşey Allah'tan yeterki ol desin rabbimEvet canim ediyorum bugum 4 gunum adetim bitmisti ama bugun ara ara kanamam oldu anlamadim bende biraksam mi diye dusundum ara ara incir de yiyorum bakalim hayirlisi artik
Yok bana hiçbir şey yapmadiBilmiyorum ki canim bu ay adetimde bi tuafti acaba kistim falan mi olustu diye dusunmeye basladim sogan kuru sana cok bel agrisi yaptimi bana cok bel agrisi yapti
Insallah canim insallah hayirlisiyla hepimizin olur saracogluna msj attim hamilelik olursa zarari olur mu diye bi zarari olmaz dedi o yuzden tam uygulayayim dedim hep kurtajdan sonra belki icim temizlenirde bebis daha erken gelirHayırlısı olsun ben keskede bırakmadım soğan kürünu pişman oldum ama herşey Allah'tan yeterki ol desin rabbim
Seninde hakkında hayırlısı olsun canımmm
Allah'ım hayırlı kılsın inşallah
İnşallah vücut temizlenmiştir sağlıklı gebelik olur hamiş olursun
İnşallah canım benim çok iyi olmuş bilgi almanInsallah canim insallah hayirlisiyla hepimizin olur saracogluna msj attim hamilelik olursa zarari olur mu diye bi zarari olmaz dedi o yuzden tam uygulayayim dedim hep kurtajdan sonra belki icim temizlenirde bebis daha erken gelir
Bugün oldum cnm
İnşallah buayda hamişş olursun canım benim inşallah mayısta pıt pıt ları duymak nasip olur hayırlısi Allah dan allahım hayırlı kılsın inşallah nasıp olurBugün oldum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?