Nisan ayında hamile kalıp mayısta kalp atışları almayı bekleyenler

Selam kızlar nasılsınız durumlariniz nasıl
Benimde değerlendirme gunlerim umudum az çok az ama yinede neden olmasın yeterki ol desin rabbim inşallah tüm isteyenlere nasip olur...
Bugün hurma aldım rabbim nasip ederse hamişş olursam bebeğim gelişsin diye cevizde yerim ... iki gün üst üste degerlendirdik artık pazartesi ve sali gününüde degerlenditiriz hayırlısi Allah dan

N Nesene canım benim soğan kürüne devam ediyor musun
İnşallah buayda hamişş olursun
Keşke bende devam etseydim enfeksiyonum devam ediyor galiba bu yanma var kasıkta hayırlısi Allah dan inşallah senden güzel haberler alırız inşallah

Evet canim ediyorum bugum 4 gunum adetim bitmisti ama bugun ara ara kanamam oldu anlamadim bende biraksam mi diye dusundum ara ara incir de yiyorum bakalim hayirlisi artik

Evet canim ediyorum bugum 4 gunum adetim bitmisti ama bugun ara ara kanamam oldu anlamadim bende biraksam mi diye dusundum ara ara incir de yiyorum bakalim hayirlisi artik
Hayırlısı olsun ben keskede bırakmadım soğan kürünu pişman oldum ama herşey Allah'tan yeterki ol desin rabbim
Seninde hakkında hayırlısı olsun canımmm
Allah'ım hayırlı kılsın inşallah
İnşallah vücut temizlenmiştir sağlıklı gebelik olur hamiş olursun

Bilmiyorum ki canim bu ay adetimde bi tuafti acaba kistim falan mi olustu diye dusunmeye basladim sogan kuru sana cok bel agrisi yaptimi bana cok bel agrisi yapti
Yok bana hiçbir şey yapmadi
İnşallah sonucu iyi olsun soğan suyu temizliyordur inşallah bebeğin sağlığıyla gelecek

Insallah canim insallah hayirlisiyla hepimizin olur saracogluna msj attim hamilelik olursa zarari olur mu diye bi zarari olmaz dedi o yuzden tam uygulayayim dedim hep kurtajdan sonra belki icim temizlenirde bebis daha erken gelir

Insallah canim insallah hayirlisiyla hepimizin olur saracogluna msj attim hamilelik olursa zarari olur mu diye bi zarari olmaz dedi o yuzden tam uygulayayim dedim hep kurtajdan sonra belki icim temizlenirde bebis daha erken gelir
İnşallah canım benim çok iyi olmuş bilgi alman

Add

Kuran’da Geçen Hayırlı Evlat İsteme Duaları
Hazırlayan: Akhenaton
Hz. Zekeriya’nın Duası
رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ

Okunuşu: Rabbi heb lî mil-ledunke zurriyyeten tayyibeten inneke semîudduâ’.

Anlamı: “Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin.” (Ali İmran Suresi – 38)

Günaydın kızlar hayırlı pazarlar olsun...
Musmutlu,
Hayırlı haberler alacağımız günde inşallah
Tez zamanda nasıp olsun .....

Arkadaşlar ALLAH hepimizin gönlüne göre versin.salı betahcg değerim 214 perşembe 535 cumartesi 1170 çıktı.dün baya rahatsiz edici uzunca bi karın ağrısı yaşadım.kanamam yok..bu gün geçti.bu tip bi ağrı normalmidir.bilgisi okanınız var mı?.heralde kötü bişey olsa geçmezdi değil mi..çok korktum.hala tedirginim

Günaydın kızçeler
daha adetime 10 gün var ama göğüslerim çok ağrıyor
dün sabahta sol yumurtalığıma bıçak gibi bişey saplandı uykumdan uyandım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…