Nisan ayında hamile kalıp mayısta kalp atışları almayı bekleyenler

Hic sanmyrm kendmide ümitlendrmek istemyrm canm bazı insanlsr tek iliskiyle kalyr bizde o sans yok yani cnm anlcn .sagl dizler icinde hayrlisi olsun
hepimiz için hayırlısı olsun tabi ki umutlanma ama ümiitsizliğe de düşme belli olmaz bu işler hem sen daha cok gençsin keyfine bak

hepimiz için hayırlısı olsun tabi ki umutlanma ama ümiitsizliğe de düşme belli olmaz bu işler hem sen daha cok gençsin keyfine bak
Olede ama iste istoyprum yani anne olmak zaten evlilgmn tadni ckarttm artk hamile olmak istyrdm bu ay gecti umutlsr mayıs ayı arrk sizlern olur ins:)

Olede ama iste istoyprum yani anne olmak zaten evlilgmn tadni ckarttm artk hamile olmak istyrdm bu ay gecti umutlsr mayıs ayı arrk sizlern olur ins:)
tabi insan bir süre sonra istiyor ama en azından bizim gibi yaşım geçiyor stresin yok. inşallah canım hepimiz isteyen herkes hamile kalır

tabi insan bir süre sonra istiyor ama en azından bizim gibi yaşım geçiyor stresin yok. inşallah canım hepimiz isteyen herkes hamile kalır
Canm yasn daha 25 sende gencsn yani kalrsn ins bizim is yerndeki abla ayni yastasnz o da evlendi ikinci ay kaldi hamile istemyrdu esi istyrdu borclar yuzundn Sonra kaldi ogrendktn snra mutlu oldu iste takmazsn oluyor yani sende bence takms cnm bu ay benim kafa rahat adet olmayi brklcm :)) ins siz olmazsnz

valla canım bende daha önce istediğim ay hamile kalmıstım ama şimdi bilmiyorum takmamaya çalışıyorum ama bu ay adet olursam bende gecen ay ki gibi üzülmeyeceğim napim artık hakkımda hayırlısı diyeceğim

Canm cocugn varmi ne gzl bende ilk sanmstm ne guzl masallah kalmssn hemen hic stres yapma bosver stres etkilyor rahat ol takma ins kalrsn cnm :)

Canm cocugn varmi ne gzl bende ilk sanmstm ne guzl masallah kalmssn hemen hic stres yapma bosver stres etkilyor rahat ol takma ins kalrsn cnm :)
maalesef canım kürtaj oldum kalp atısları durdu karnımda 1 temmuzda kürtaj olmustum 3 ay korunduk sonra da oolmuyor hala

tesekkür ederim canım inşallah allah kimseye yasatmasın amin hepimiz hamile kalırız inşallah
Rabbimden dilerim inşallah mucizen minigin nasip olur allahım tummmm isteyenlere nasip etsin inşallah ..
Rabbim önce gobusunu sonra kucağını doldursun hayırlısıyla sağlığıyla inşallah
Allah'ım hayırlı kılsın inşallah duamda kalbimde seninle inşallah güzel haberler alacağız

allah razı olsun canım amin amin inşallah hepimiz isteyen herkes bir an önce bebeğine kavusur

Canım benim bugün pembeli lekeler geldi akşam sabah kırmızılar gelir hayırlısi Allah dan umudum yoktu enfeksiyon dan dolayı senden naber durumun ne inşallah senden gelsin güzel haberler
Ben daha olmadim canim ama umudum yok bakalim hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…