- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
hepimiz için hayırlısı olsun tabi ki umutlanma ama ümiitsizliğe de düşme belli olmaz bu işler hem sen daha cok gençsin keyfine bakHic sanmyrm kendmide ümitlendrmek istemyrm canm bazı insanlsr tek iliskiyle kalyr bizde o sans yok yani cnm anlcn .sagl dizler icinde hayrlisi olsun
Olede ama iste istoyprum yani anne olmak zaten evlilgmn tadni ckarttm artk hamile olmak istyrdm bu ay gecti umutlsr mayıs ayı arrk sizlern olur ins:)hepimiz için hayırlısı olsun tabi ki umutlanma ama ümiitsizliğe de düşme belli olmaz bu işler hem sen daha cok gençsin keyfine bak
tabi insan bir süre sonra istiyor ama en azından bizim gibi yaşım geçiyor stresin yok. inşallah canım hepimiz isteyen herkes hamile kalırOlede ama iste istoyprum yani anne olmak zaten evlilgmn tadni ckarttm artk hamile olmak istyrdm bu ay gecti umutlsr mayıs ayı arrk sizlern olur ins:)
Canm yasn daha 25 sende gencsn yani kalrsn ins bizim is yerndeki abla ayni yastasnz o da evlendi ikinci ay kaldi hamile istemyrdu esi istyrdu borclar yuzundn Sonra kaldi ogrendktn snra mutlu oldu iste takmazsn oluyor yani sende bence takms cnm bu ay benim kafa rahat adet olmayi brklcm :)) ins siz olmazsnztabi insan bir süre sonra istiyor ama en azından bizim gibi yaşım geçiyor stresin yok. inşallah canım hepimiz isteyen herkes hamile kalır
valla canım bende daha önce istediğim ay hamile kalmıstım ama şimdi bilmiyorum takmamaya çalışıyorum ama bu ay adet olursam bende gecen ay ki gibi üzülmeyeceğim napim artık hakkımda hayırlısı diyeceğimCanm yasn daha 25 sende gencsn yani kalrsn ins bizim is yerndeki abla ayni yastasnz o da evlendi ikinci ay kaldi hamile istemyrdu esi istyrdu borclar yuzundn Sonra kaldi ogrendktn snra mutlu oldu iste takmazsn oluyor yani sende bence takms cnm bu ay benim kafa rahat adet olmayi brklcm :)) ins siz olmazsnz
Canm cocugn varmi ne gzl bende ilk sanmstm ne guzl masallah kalmssn hemen hic stres yapma bosver stres etkilyor rahat ol takma ins kalrsn cnm :)valla canım bende daha önce istediğim ay hamile kalmıstım ama şimdi bilmiyorum takmamaya çalışıyorum ama bu ay adet olursam bende gecen ay ki gibi üzülmeyeceğim napim artık hakkımda hayırlısı diyeceğim
maalesef canım kürtaj oldum kalp atısları durdu karnımda 1 temmuzda kürtaj olmustum 3 ay korunduk sonra da oolmuyor halaCanm cocugn varmi ne gzl bende ilk sanmstm ne guzl masallah kalmssn hemen hic stres yapma bosver stres etkilyor rahat ol takma ins kalrsn cnm :)
Insallah en kisa zaman da olur canim bende kurtaj oldum insallah en kisa zamanda hayirlisiyla bebislerimize kavusuruzmaalesef canım kürtaj oldum kalp atısları durdu karnımda 1 temmuzda kürtaj olmustum 3 ay korunduk sonra da oolmuyor hala
Canm cok gecmis olsun birdaha yasamazzn ins tekrr kalrsn hamilemaalesef canım kürtaj oldum kalp atısları durdu karnımda 1 temmuzda kürtaj olmustum 3 ay korunduk sonra da oolmuyor hala
tesekkür ederim canım inşallah allah kimseye yasatmasın amin hepimiz hamile kalırız inşallahCanm cok gecmis olsun birdaha yasamazzn ins tekrr kalrsn hamile
inşallah canım hepimiz senin ne kadar oldu kürtaj olalıInsallah en kisa zaman da olur canim bende kurtaj oldum insallah en kisa zamanda hayirlisiyla bebislerimize kavusuruz
2 ay oldu canim insallah cok beklemeden hemen hamile kaliriminşallah canım hepimiz senin ne kadar oldu kürtaj olalı
Rabbimden dilerim inşallah mucizen minigin nasip olur allahım tummmm isteyenlere nasip etsin inşallah ..tesekkür ederim canım inşallah allah kimseye yasatmasın amin hepimiz hamile kalırız inşallah
allah razı olsun canım amin amin inşallah hepimiz isteyen herkes bir an önce bebeğine kavusurRabbimden dilerim inşallah mucizen minigin nasip olur allahım tummmm isteyenlere nasip etsin inşallah ..
Rabbim önce gobusunu sonra kucağını doldursun hayırlısıyla sağlığıyla inşallah
Allah'ım hayırlı kılsın inşallah duamda kalbimde seninle inşallah güzel haberler alacağız
inşallah canım hakkında hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin2 ay oldu canim insallah cok beklemeden hemen hamile kalirim
Canım benim bugün pembeli lekeler geldi akşam sabah kırmızılar gelir hayırlısi Allah dan umudum yoktu enfeksiyon dan dolayı senden naber durumun ne inşallah senden gelsin güzel haberlerBirumut55 nasilsin adet olabildin mi
Ben daha olmadim canim ama umudum yok bakalim hayirlisi artikCanım benim bugün pembeli lekeler geldi akşam sabah kırmızılar gelir hayırlısi Allah dan umudum yoktu enfeksiyon dan dolayı senden naber durumun ne inşallah senden gelsin güzel haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?