nisan ayında hamile olduğunu öğrenenler

benim sancilarim oluyo ama cok az.. ve cok nadir.. Migde agrisi cok kötü, cok iyi anliyorum seni.. zaten bende herzaman migde rahatsizligi var.. yeni yeni gecti.. simdi hamilelikten olacak tekrar..

Son düzenleme:
geçmiş olsun arkadaşlar.mide ağrısı değilde bazen çok gazım oluyor afadersiniz alttanda üstende.yediklerimiz çok önemli bence.allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inş

aynen canım gazda var .. inşallah sağ salim kucağımıza alırız senin ne kadarlık bebişin?

merhaba güzel anneler
test yaptım ben ama malesef negatif
anlamış degilim 2 gün regl gçti 10 gündür kasıklarım sancıyor sol kasıgım batıyor midem kaynıyor
dünden beride gögüs uçlarım cok hassas
p.tesine kadar beklicem regl olmazsam doktora gideyim diyorum
:26:

cnm bazen geç çıkabiliyor.evt kan testi yaptır bencede

geç döllenmedir ayrıca testi tekrarla bence... ben ilk yaptım testi çıkmadı çizgi 2 dk sonra tekrar yaptım bu kez çıktı ikinci çizgi . benim gögüsleriminde kahve rengi halkanın dış tarafı kızarmıştı ve dokunduğumda uyuşukluk olmuştu inşallah hamilesindir.. testi tekrarla olmazsada canın sağolsun

Canım aynı şeyi ben de yaşıyorum.2 gün oldu reglim geçti.Dün test yaptım negatif çıktı.5-6 gün önce de yapmıştım.Yine negatifti.15 gündür regl olacak gibi kasıklarım ağrıynun dışında bir belirtim yok ama anlam veremiyorum
Çünkü reglim hiç gecikmezdi.Bakalım artık kısmet, çok takmıyorum kafama desem de insan ister istemez takıyor.Sürekli oldum mu olcam mı diye tetikteyim.Regl olsam da rahatlasam..
Millet 5-6 gün önceden pozitifi görüyor, hala negatifse değilimdir diye düşünüyorum..
Hayırlısı neyse o olsun ya yapacak bişey yok ki

Bu arada ne olur ne olmaz diye Zeynep Kamil'den ayın 10 u için randevu aldım bile :))

Ama regl olursam gitmiycem orası ayrı :S

Son düzenleme:
Canim ben 12 gün gectigimde test yapmistim ama negatif cikmisti.. gogus uclarim fena agriyordu. baska bir agrim yoktu
3 sgun sonra test yaptim 15 gun geciktigimde pozitif cikti..

Insallah seninkide oyle olur
Biraz daha bekle bence

amin cnm amin.henüz 6 buçuk haftalık.c.tesi görücem inş bebişimi.senin ne kadarlık cnm

6+2 canım benimde ben geç gidicem çünkü git haftaya gene gel diyecek doktor öyle olcacağını düşünüyorum geç gidiyim daha net göreyim büyük göreyim istiyorum 8. yada 9 haftayı düşünüyorum hayırlısı bakalım

cnm üzülme çok lekenelipte hamileliği devam eden arkadaş çok gördüm ben.allahtan hayırlısı

Canım içini ferah tut Allah'a dua et bol bol inşallah bişey olmaz. Olumlu düşünmeye çalış.

canım lekelenmenin rengi nasıl hafif kahverengi gibiyse sorun olmaz progestan alıyormusun birde istairahat et allahın izniyle birşey olmaz kötü düşünme

güzel haberlerini bekliyoruz hepimiz için dua ediyorum

Çok teşekkür ederim kızlar desteğiniz için insan birazcık moral buluyor dualarınızla... Akıntım kahverengi proluton kullanıyorum 3 yaşında haylaz bir oğlum var dinlenmek haram zaten doktor da dinlenmene gerek yok düşerse her şekilde düşer dedi. Sağlıklı hamilelik olsun hepimiz için.

Selam kızlar,
8 yıllık bekleyişin ardından 23 nisanda yaptırdığım Beta-HCG sonucu hamile olduğumu öğrendim ben de..
Ve dün doktora gidip gebelik kesesini gördüm, ama kalp atışlarını duymadan rahat edemicem malesef:-(
Çünkü daha önce kötü deneyimlerim oldu...
Yine de çok mutluyum, Allah isteyen herkese nasip etsin. 3. kez tüp bebek için tedaviye başlamayı düşünürken kendiliğimden hamile kalmak...
Bi mucize olmalı

canım gözün aydın rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın

arkadaslar buraya yazip yazmamakta cok dusundum. cunku gecirdigim dusuk sonrasi , bu hamileligim hakkinda konusmama, kendimce sessiz kalma, daha az panik olma sozu vermistim. Hani derler ya 3 ay soylemeyin nazar deger diye, onu uygulamaya karar vermistim. Ama olmuyor benden parca dusuyor icime onla yatiyorum onlar kalkiyorum. bugun 7 haftalik hamileyim tam olarak. Hergun dualarimla bebegim tutunsun , bizimle olsun bu dunyada diye dua ediyorum. Once saglikla tabi...Hepimiz ayni durumdayiz.
Bazilarimizin daha once dusuk travmalari oldugu icin daha korkulu, bazilarimizin ikinci cocugu oldugu icin cok daha rahat...Ben onumuzde ki carsambayi bekliyorum melegimin kalp atisini duymak ic,in , hepimizin cocuklari icin dualarim ...

merhaba kızlar.ben de salı günü öğrendim hamile olduğumu.bhcg 718 çıktı.ama ultrasonda görünmedi. bi de ben 2hafta önce enfeksiyondan dolayı antibiyotik kullandım,hamile olduğumu bilmiyodum.doktor da anlamamıştı.hem bu takılıyo kafama.hem de acaba dış gebelik olabilir mi?böyle şeyler yaşayan var mı? tam olarak sevinemedim bile. yardımcı olun arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…