- Konu Sahibi neseliyasmin
-
benim sancilarim oluyo ama cok az.. ve cok nadir.. Migde agrisi cok kötü, cok iyi anliyorum seni.. zaten bende herzaman migde rahatsizligi var.. yeni yeni gecti.. simdi hamilelikten olacak tekrar..ilk hafta bende öyleydim adet olucakmış hissi vardı ve hafif hafif adet sancısı gibi sancılar geliyordu bi kaç gündür azaldı seninde haftaya azalır o şişlikler yada alışmış olcazben normalde turp yediğimde olurdu böyle mideme taş gibi oturur onun gibi bi ağrı napsam bilemedim
benim sancilarim oluyo ama cok az.. ve cok nadir.. Migde agrisi cok kötü, cok iyi anliyorum seni.. zaten bende herzaman migde rahatsizligi var.. yeni yeni gecti.. simdi hamilelikten olacak tekrar..
merhaba hanımlar sanırım bende hamileyim
reglim 2 gün gecti test ypcam bugun cok heycanlıyım 2. cocugum olcak birde düşügüm var
eger hamileysem saglıklı sıhhatli gelir bana inşallah
inşallah olmaz canım dikkat et yediklerine
geçmiş olsun arkadaşlar.mide ağrısı değilde bazen çok gazım oluyor afadersiniz alttanda üstende.yediklerimiz çok önemli bence.allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inş
aynen canım gazda var .. inşallah sağ salim kucağımıza alırız senin ne kadarlık bebişin?
merhaba güzel anneler
test yaptım ben ama malesef negatif
anlamış degilim 2 gün regl gçti 10 gündür kasıklarım sancıyor sol kasıgım batıyor midem kaynıyor
dünden beride gögüs uçlarım cok hassas
p.tesine kadar beklicem regl olmazsam doktora gideyim diyorum
:26:
merhaba güzel anneler
anlamış degilim 2 gün regl gçti 10 gündür kasıklarım sancıyor sol kasıgım batıyor midem kaynıyor
merhaba güzel anneler
Canim ben 12 gün gectigimde test yapmistim ama negatif cikmisti.. gogus uclarim fena agriyordu. baska bir agrim yoktumerhaba güzel anneler
amin cnm amin.henüz 6 buçuk haftalık.c.tesi görücem inş bebişimi.senin ne kadarlık cnm
cnm üzülme çok lekenelipte hamileliği devam eden arkadaş çok gördüm ben.allahtan hayırlısı
Canım içini ferah tut Allah'a dua et bol bol inşallah bişey olmaz. Olumlu düşünmeye çalış.
canım lekelenmenin rengi nasıl hafif kahverengi gibiyse sorun olmaz progestan alıyormusun birde istairahat et allahın izniyle birşey olmaz kötü düşünme
güzel haberlerini bekliyoruz hepimiz için dua ediyorum
Benimde mide bulantım kokulardan oluyouykuya bende düşkünüm ama yapıcak bişey yok vucut yoruluyo dinlenmeye ihtiyacımız var :) amin inş. hep böyle gitsin zaman bi an önce geçsinn..
canını sıkma tatlım dua et bence bişi olmaz yat dinlen doktorun dediklerini uygula dualarım seninle ve bebeğinle
Selam kızlar,
8 yıllık bekleyişin ardından 23 nisanda yaptırdığım Beta-HCG sonucu hamile olduğumu öğrendim ben de..
Ve dün doktora gidip gebelik kesesini gördüm, ama kalp atışlarını duymadan rahat edemicem malesef:-(
Çünkü daha önce kötü deneyimlerim oldu...
Yine de çok mutluyum, Allah isteyen herkese nasip etsin. 3. kez tüp bebek için tedaviye başlamayı düşünürken kendiliğimden hamile kalmak...
Bi mucize olmalı
Selam kızlar,
8 yıllık bekleyişin ardından 23 nisanda yaptırdığım Beta-HCG sonucu hamile olduğumu öğrendim ben de..
Ve dün doktora gidip gebelik kesesini gördüm, ama kalp atışlarını duymadan rahat edemicem malesef:-(
Çünkü daha önce kötü deneyimlerim oldu...
Yine de çok mutluyum, Allah isteyen herkese nasip etsin. 3. kez tüp bebek için tedaviye başlamayı düşünürken kendiliğimden hamile kalmak...
Bi mucize olmalı
canım gözün aydın rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?