- 12 Mart 2011
- 378
- 8
- 96
- 41
- Konu Sahibi neseliyasmin
-
eşimde çok dedi ama dinlemedim zaten hamile olduğumu söleyince ilk sölediği şeylerden biri "işte şimdi yandın,hadi bırak oldu"
zor oacak bnm için bende 2 günde 1 pkt içiyordum sen en güzelini yapmışsın 1yıl öncesiyle hiç değilse biraz daha vücut arınmıştır..
bu arada sende ne gibi belirtiler oldu hamilelikle ilgili?
Hayirlisi canim, icin mecburuz.. biraz zorlanirsin ama olur sonucta.. Allah yardimcin olsun
Hic bisey olmadi sadece 13 gün geciktim.
2 hafta boyunca, (gecen hafta bitti) gogus uclarim cok agriyordu..
Bende hap'i biraktigim icin oluyo zannettim.. Baska su anlik bir SIKINTIM yok Allaha sükür.. sende?
Günaydin Hami$ler
Ben dün 2 test yaptim, ikiside hamile cikti..
Cok cabuk oldu, gecen ay dogum kontrol hap'i biraktim.. hemen hamile kalmisim.. bende kendi kafamda 6 ay sonra falan olur diye dusunmustum..
Ailemden, akrabalarimdan ilk bebis kiyafetleri aldimcok cici..
Kendimi bi acayip hissediyorum :18: Rahatsizligim hic yok cok súkür.. Bi heyecan var ama hamile oldugumdan degil, cunku inanamiyorum
Bu öglen kan testi yapacam, hakkimizda hayirlisi..
Insallah hepimiz icin sağlıklı hayırlı bi şekilde hamileliğimiz devam eder ve bebeğimizi kucağımıza alırız
Merhaba arkadaşlar polikistik over hastasıyım. 9 aylık evliyim. Şubat ayına kadar doğum kontrol hapıyla korunuyordum. Dr a gittiğimde hamile kalmamın zor olduğu söylemişti geçtiğimiz ay. 16 nisandada hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık.
Bendeki belirtiler en başta adet gecikmesiydi ama pkolu olduğum için ona yormuştum bende. ( Normaldede adet düzensizliğim yoktu) 42.gün hala adet olmamıştım. göğüs uçlarım felaket sızlıyordu. Mide bulantım vardı. En önemlisi sevdiğim yiyeceklerden kokulardan tiksinir hale gelmiştim. Öylesine 16 Nisanda gebelik testi aldım. İkinci çizgi silik çıktı.Hemen acil gittim. Kasıklarımda ağrı vardı.Vajinal ultrasonla muayene oldum. Bebeğim göründü:) Kese oluşmuş 5 hftalık hamilesin dediler.
senin adına çok sevindim.rabbim istedikten sonra olmayacak şey yok.birlikte güzel bi hamilelik dönemi geçirirz inş.
Hmmm anladim... bende su an bazen karnim agriyo, ama hasta olacakmisim gibi, oda normalmis.. hakkimizda hayirlisibende son 1 hafta çok fazla şişkinlik ve gaz oldu.bide gögüs halkamda kabarcılar oluştu.onun dışında pek bi extra durum olmadı.ben regl olucam diye bekliordum artık ama günüm geçti bakalım testi kendim yaptığım için hala içimde bi şüphe var...hftaya bgn kesin belli olur.çalıştığım için ve işler çok yoğun olduğundan şuan izin alma durumum yok malesef beklicem..
Merhaba arkadaşlar polikistik over hastasıyım. 9 aylık evliyim. Şubat ayına kadar doğum kontrol hapıyla korunuyordum. Dr a gittiğimde hamile kalmamın zor olduğu söylemişti geçtiğimiz ay. 16 nisandada hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık.
Bendeki belirtiler en başta adet gecikmesiydi ama pkolu olduğum için ona yormuştum bende. ( Normaldede adet düzensizliğim yoktu) 42.gün hala adet olmamıştım. göğüs uçlarım felaket sızlıyordu. Mide bulantım vardı. En önemlisi sevdiğim yiyeceklerden kokulardan tiksinir hale gelmiştim. Öylesine 16 Nisanda gebelik testi aldım. İkinci çizgi silik çıktı.Hemen acil gittim. Kasıklarımda ağrı vardı.Vajinal ultrasonla muayene oldum. Bebeğim göründü:) Kese oluşmuş 5 hftalık hamilesin dediler.
ayyy ne guzel, burda (yurt disinda) oyle hemen bakmiyorlar, muane falan.. keske bendede yapsalardii.. ben kan vercem oglen...Bende şubatta bıraktım şuan 5 haftalık hamileyim. Bende 3-6 ay arası korur diye düşünmüştüm:)
arkadaşlar benimde kısa zamanda başımdan hiç tahmin edemeyeceğim olaylar geçti.8 ay korunmadık ve 8 ayın sonunda geçen aralık ayında adet olmayı beklerken dış gebelik teşhisiyle apar topar ameliyata girdim.iç kanama başladığı için ameliyat olmak zorunda kaldım.Dış gebelik yumurtalıkta oluştuğu için sol yumurtalığım alındı.3 ay korunduj.bu arada her kafadan bi sesler çıkmaya başladı.bi yandan üzüntü bi yandan hayırlısı diye düşünelim derken geçen ay bi doktora kontrole gittik.biz aşılama yaptırmayı düşünüyoduk.ama doktorumuz hiç bi tedaviye gerek olmadığını söyledi korunmayı bırakabileceğimizi normal yollarla hamile kalabileceğimi söyledi.folik asite başladım.önceleri ilaçlarımı düzenli kullanıyodum.ilişkiye girdikten sonra hemen ayağa kalkmıyodum.sürekli bacakarımı kaldırıp dakikalarca bekliyodum.yumurtlama günlerini sürekli takip etmeye yakalamaya çalışıyoduk ama olmuyodu.bu ay folik asiti çok düzensiz içtim.ilişkiden sonra nasıl olsa hemen olmaz düşüncesiyle hemen ayağa kalktım.her türlü spor hareketlerini yaptım.yumurtlama dönemini tamamen kaçırdık.hiç ummadığım bi günde bugün hamile olduğumu öğrendim.hala inanamıyorum.dış gebelik ihtimali var.2 gün sonra tekrar tahlil yaptırcam.hiç olumsuz düşünmemeye içimi ferah tutmaya çalışıyorum.inşallah tekrar aynı durumları yaşamadan sağlıklı hayırlı bi şekilde hamileliğim devam eder ve bebeğimizi kucağımıza alırız. hayatta herşeyin bi vakti saati varmı. allah ne zaman uygun görürse o zaman oluyo.allah dileyen herkese bu duyguyu sonuna kadar yaşamayı nasip etsin inşallah.
Canım niye hemen ümitsizliğe kapılıyorsun bir kere oldu diye yine olacak diye bir şey yok moralini bozma kan testi sonucuna doktora git inşallah keseni de bebeğini de görürsün.
ii akşamlar hanımlarvalla güzel kaynatmışsınız:13:
burada hamilelik sürecindeki tüm gelişmeleri birbirimize yazıp bilgilendirmekte fayda var,
mesela benim merak ettiğim bundan önce düşüklerim olduğu için şimdiki hamileliğimde sürekli yatmam,dinlenmem hiç iş yapmamam gerektiğini söylüyor çevremdekiler,ne yapmalıyım
Aiiii gozunuz aydin sizindemerhaba arkadaşlar..
kulübe yeni katıldım,zira 16.04.2012 de hamile olduğumu öğrenmenin sevinç ve ruh karmaşasını paylaşmak istedim benim gibi 'anne' adaylarıyla... Allahım , bebeğimin bana anne demesini nasip et..
2 yıldır evliyim ve anne olma ümidiyle yaşıyorum son bir yılında..halk diliyle çikolata kisti denen illetten ağustos ayında ameliyat oldum.. şükür ki çok geçmeden hamile kaldım..doktorum, bu kistin tek kalıcı tedavisinin hamile kalmak olduğunu ve bunun da zor bir süreç olduğunu söylemişti..Sanırım başardım..
şu an şaşkınlık ve sevinç karışımı günler yaşıyorum..doktorum 4hafta 4 günlük olduğunu söyledi..kese oluşmuş..karından ultrasonda bile gözüküyor...biraz erken diyor çevremdekiler ama hakikat..
şimdi kalp atışını duyabilmenin ümidiyle gün sayıyorum..Allahım hepimize hayırlı ve sağlıklı bebişler doğurmayı, bu süreci hep birlikte kusursuz ve sorunsuz atlatmayı nasip etsin...aminn...
bende bugün öğrendim. bizede 3. geliyor. yalansız bütün gün ağladım. SAÇMA AMA HİÇ BEKLEMİYORDUM. SAĞLIKLI OLUR İNŞALLAH. 3 yaşında bir oğlum 1 yaşında bir kızım var üstelik. herşeye yeni baştan başlamak çok korku veriyor şuanda.
bende bugün öğrendim. bizede 3. geliyor. yalansız bütün gün ağladım. SAÇMA AMA HİÇ BEKLEMİYORDUM. SAĞLIKLI OLUR İNŞALLAH. 3 yaşında bir oğlum 1 yaşında bir kızım var üstelik. herşeye yeni baştan başlamak çok korku veriyor şuanda.
hoşgeldin allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin keseyi görmüşsünüz ne güzel valla ben hala gitmedim kese gözükmez diye bulantın falan varmı bende hiç belirti yokmerhaba arkadaşlar..
kulübe yeni katıldım,zira 16.04.2012 de hamile olduğumu öğrenmenin sevinç ve ruh karmaşasını paylaşmak istedim benim gibi 'anne' adaylarıyla... Allahım , bebeğimin bana anne demesini nasip et..
2 yıldır evliyim ve anne olma ümidiyle yaşıyorum son bir yılında..halk diliyle çikolata kisti denen illetten ağustos ayında ameliyat oldum.. şükür ki çok geçmeden hamile kaldım..doktorum, bu kistin tek kalıcı tedavisinin hamile kalmak olduğunu ve bunun da zor bir süreç olduğunu söylemişti..Sanırım başardım..
şu an şaşkınlık ve sevinç karışımı günler yaşıyorum..doktorum 4hafta 4 günlük olduğunu söyledi..kese oluşmuş..karından ultrasonda bile gözüküyor...biraz erken diyor çevremdekiler ama hakikat..
şimdi kalp atışını duyabilmenin ümidiyle gün sayıyorum..Allahım hepimize hayırlı ve sağlıklı bebişler doğurmayı, bu süreci hep birlikte kusursuz ve sorunsuz atlatmayı nasip etsin...aminn...
anlatılmaz duygular içindeyim 4 senelik evliyim iş güç sınav hep bahane ile çocuğu erteledik sonra tamam bebişe hazırız dedik bu sefer eşimde sıkıntı çıktı değerleri düşük çıktı tedaviye başladık aşılama yaptırdık sancılı bir süreçti yaptırdığımız gün başlayan ve 10 gün süren kanamam oldu dedim herhalde tutmadı ki bence tutmadı testte negatifti bıraktık nasip dedik vebir aydır süren midem bulantısı kokuda hassasiyet bel ağrıları hiç hamilleliğe yormadım cesaretim yoktu bebek resimlerine bakıp bakıp ağladım dün işyerinden arkadşım ne kaybedersin gel kan testi yaptıralım dedim 1 saat sonra sonuç için aramaya bile cesaret edemeyip arkdaşa arattım ve müjdeli haber HAMİLEYİMMMMM 5 haftadır tırtılım içimdeymiş rabbim isteyen herkese böyle güzel haberler versin.
anlatılmaz duygular içindeyim 4 senelik evliyim iş güç sınav hep bahane ile çocuğu erteledik sonra tamam bebişe hazırız dedik bu sefer eşimde sıkıntı çıktı değerleri düşük çıktı tedaviye başladık aşılama yaptırdık sancılı bir süreçti yaptırdığımız gün başlayan ve 10 gün süren kanamam oldu dedim herhalde tutmadı ki bence tutmadı testte negatifti bıraktık nasip dedik vebir aydır süren midem bulantısı kokuda hassasiyet bel ağrıları hiç hamilleliğe yormadım cesaretim yoktu bebek resimlerine bakıp bakıp ağladım dün işyerinden arkadşım ne kaybedersin gel kan testi yaptıralım dedim 1 saat sonra sonuç için aramaya bile cesaret edemeyip arkdaşa arattım ve müjdeli haber HAMİLEYİMMMMM 5 haftadır tırtılım içimdeymiş rabbim isteyen herkese böyle güzel haberler versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?