nisan ayında hamile olduğunu öğrenenler

bu arada sende ne gibi belirtiler oldu hamilelikle ilgili?

Hayirlisi canim , icin mecburuz.. biraz zorlanirsin ama olur sonucta.. Allah yardimcin olsun

Hic bisey olmadi sadece 13 gün geciktim.
2 hafta boyunca, (gecen hafta bitti) gogus uclarim cok agriyordu..
Bende hap'i biraktigim icin oluyo zannettim.. Baska su anlik bir SIKINTIM yok Allaha sükür.. sende?

bende son 1 hafta çok fazla şişkinlik ve gaz oldu.bide gögüs halkamda kabarcılar oluştu.onun dışında pek bi extra durum olmadı.ben regl olucam diye bekliordum artık ama günüm geçti bakalım testi kendim yaptığım için hala içimde bi şüphe var...hftaya bgn kesin belli olur.çalıştığım için ve işler çok yoğun olduğundan şuan izin alma durumum yok malesef beklicem..

Merhaba arkadaşlar polikistik over hastasıyım. 9 aylık evliyim. Şubat ayına kadar doğum kontrol hapıyla korunuyordum. Dr a gittiğimde hamile kalmamın zor olduğu söylemişti geçtiğimiz ay. 16 nisandada hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık.

Bendeki belirtiler en başta adet gecikmesiydi ama pkolu olduğum için ona yormuştum bende. ( Normaldede adet düzensizliğim yoktu) 42.gün hala adet olmamıştım. göğüs uçlarım felaket sızlıyordu. Mide bulantım vardı. En önemlisi sevdiğim yiyeceklerden kokulardan tiksinir hale gelmiştim. Öylesine 16 Nisanda gebelik testi aldım. İkinci çizgi silik çıktı.Hemen acil gittim. Kasıklarımda ağrı vardı.Vajinal ultrasonla muayene oldum. Bebeğim göründü:) Kese oluşmuş 5 hftalık hamilesin dediler.

Bende şubatta bıraktım şuan 5 haftalık hamileyim. Bende 3-6 ay arası korur diye düşünmüştüm:)

senin adına çok sevindim.rabbim istedikten sonra olmayacak şey yok.birlikte güzel bi hamilelik dönemi geçirirz inş.

Hmmm anladim... bende su an bazen karnim agriyo, ama hasta olacakmisim gibi, oda normalmis.. hakkimizda hayirlisi

Bende şubatta bıraktım şuan 5 haftalık hamileyim. Bende 3-6 ay arası korur diye düşünmüştüm:)
ayyy ne guzel, burda (yurt disinda) oyle hemen bakmiyorlar, muane falan.. keske bendede yapsalardii.. ben kan vercem oglen...
Sizinde gozunuz aydin..

Canım niye hemen ümitsizliğe kapılıyorsun bir kere oldu diye yine olacak diye bir şey yok moralini bozma kan testi sonucuna doktora git inşallah keseni de bebeğini de görürsün.

Canım niye hemen ümitsizliğe kapılıyorsun bir kere oldu diye yine olacak diye bir şey yok moralini bozma kan testi sonucuna doktora git inşallah keseni de bebeğini de görürsün.

çok tşk ederim canım.aslında içim çok rahat.tekrar olmayacağına çok inanıyorum.ama bazende korku yaşıyorum.bakalım şu 1-2 gün bi geçsin hayırlı haberler alırım inşallah.
allah dileyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

ii akşamlar hanımlar valla güzel kaynatmışsınız:13:
burada hamilelik sürecindeki tüm gelişmeleri birbirimize yazıp bilgilendirmekte fayda var,
mesela benim merak ettiğim bundan önce düşüklerim olduğu için şimdiki hamileliğimde sürekli yatmam,dinlenmem hiç iş yapmamam gerektiğini söylüyor çevremdekiler,ne yapmalıyım

merhaba arkadaşlar..
kulübe yeni katıldım,zira 16.04.2012 de hamile olduğumu öğrenmenin sevinç ve ruh karmaşasını paylaşmak istedim benim gibi 'anne' adaylarıyla... Allahım , bebeğimin bana anne demesini nasip et..
2 yıldır evliyim ve anne olma ümidiyle yaşıyorum son bir yılında..halk diliyle çikolata kisti denen illetten ağustos ayında ameliyat oldum.. şükür ki çok geçmeden hamile kaldım..doktorum, bu kistin tek kalıcı tedavisinin hamile kalmak olduğunu ve bunun da zor bir süreç olduğunu söylemişti..Sanırım başardım..
şu an şaşkınlık ve sevinç karışımı günler yaşıyorum..doktorum 4hafta 4 günlük olduğunu söyledi..kese oluşmuş..karından ultrasonda bile gözüküyor...biraz erken diyor çevremdekiler ama hakikat..
şimdi kalp atışını duyabilmenin ümidiyle gün sayıyorum..Allahım hepimize hayırlı ve sağlıklı bebişler doğurmayı, bu süreci hep birlikte kusursuz ve sorunsuz atlatmayı nasip etsin...aminn...

bende bugün öğrendim. bizede 3. geliyor. yalansız bütün gün ağladım. SAÇMA AMA HİÇ BEKLEMİYORDUM. SAĞLIKLI OLUR İNŞALLAH. 3 yaşında bir oğlum 1 yaşında bir kızım var üstelik. herşeye yeni baştan başlamak çok korku veriyor şuanda.

Evet demi, baya hami$ler doldu burasi.. Allah hepimize sag saglim bebisimizi dogurmayi nasip eder insallah
Bencede ekstra dikkat et canim, neolur neolmaz.. kacinci haftadasin?

Aiiii gozunuz aydin sizinde Insallah kolay bir hamilelik geciririz Allahin izniyle.. ...
Sizinde gozunuz aydinnn
Masallah canim, Allah cocuklarinizi size bagislasin..

Bende dün kan verdim, tam 100de 100% emin olmak icin, iki test pozitif verdi zaten.. Bu sabah ve öglen insallah sonucu alabilirim, ararim sonra bi doktoru
Keske gorebilsem karnimda bisey var diye echo da, burda hemen yapilmiyor malesef

hayırlı olsun .sende ben gibi üçleyeceksin demekki çocukları:)))
bende ilk öğrendiğimde şok olmuştum ama şimdi alıştım iyi olur canım inşşşş

hoşgeldin allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin keseyi görmüşsünüz ne güzel valla ben hala gitmedim kese gözükmez diye bulantın falan varmı bende hiç belirti yok

hoşgeldin korkuların olması gayet normal hiç moralini bozma ne güzel kalabalık bir aile olacaksınız ben hep kalabalık bir aile olmayı çok istemiştim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

anlatılmaz duygular içindeyim 4 senelik evliyim iş güç sınav hep bahane ile çocuğu erteledik sonra tamam bebişe hazırız dedik bu sefer eşimde sıkıntı çıktı değerleri düşük çıktı tedaviye başladık aşılama yaptırdık sancılı bir süreçti yaptırdığımız gün başlayan ve 10 gün süren kanamam oldu dedim herhalde tutmadı ki bence tutmadı testte negatifti bıraktık nasip dedik vebir aydır süren midem bulantısı kokuda hassasiyet bel ağrıları hiç hamilleliğe yormadım cesaretim yoktu bebek resimlerine bakıp bakıp ağladım dün işyerinden arkadşım ne kaybedersin gel kan testi yaptıralım dedim 1 saat sonra sonuç için aramaya bile cesaret edemeyip arkdaşa arattım ve müjdeli haber HAMİLEYİMMMMM 5 haftadır tırtılım içimdeymiş rabbim isteyen herkese böyle güzel haberler versin.

hayırlı olsn canım, inşallh bebiişin sağ sağlim kucağına alırsın.
bende test yapmıştm negatif çıkmıştı ama doktora gittiğimde 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim :)

Aiiiii duygulandim kiz yazini okudugumdaa :26: Gözünüz aydin
Allah sag saglim bebisinizi kavusturur insallahhh,
kan'dan nekadar hamile oldugun belli oluyormu?

gözün aydın çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…