Canim benim 6 ci gun 2.36 9 cu gun 24.42 11 ck gun 84.14. 13 gun 167 ins degerin katlanmistir ve senledir annesi
hayırlı olsun ne güzel hamılesın. Saglıkla kucagına al ınşdarısı basımıza.
aynen öyle hıssedıyorum, artık o kadar cok gelıyor kı gazım tutamıyorum desem yerıdır
işte sorun orda bende 7.ccı gunu bende >2 dıye verdıler sonucumu hastaneye aradım erken yaptırdın dedıler ne var derım ne de yok dedıler moralım cok bozuk bende 4 gun sonra karar aldım testı yaptırmaya benım 5.cı gunune ayıt embrıyonum ama 2.cı kalıteydı nasıp olursa artar dua edın ne olur bana(
Sabriya benim kasiklarima sanki kramp giriyo gibi oluyor surekli bagrsaklarim grul gurul sanki ama ilk defa kasiklarima iniyor sanki gaz
canım 8 nisanda transfer yaptırdım dondurulmuş embriyo ile, transferimin 7. günüydü bir karın ağrısı sorma gitsin aynı adet olacakmışım gibi, moralim bozulldu tutmadı diye, 10. günde tahlil yaptırdım, tahlilide sırf tutmadıysa iğneleri bırakmak için yaptırdım, çok şükür pozitif çıktı, 3 gün hiç belirtim yok diye bunalıma girdim, hatta adet olacağımdan o kadar emindimki gittim ped aldım falan, bu transferimde hiç olsun diye dua etmedim hep " Allahım sana teslim ediyorum kendimi, hayırlısı neyse onu nasip et " diye dua ettim. belirti arayıp bunalıma girdim diye üzülüyorum simdi inşallah hakkında hayırlısı olurkızlar ya benimde bugun öğleden sonra kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi bir ağrım var tutmadımı acaba çok üzüldüm ben yaneyse hayırlısı RABBİME SIĞINDIM ARTIK..ONDAN GELEN HERŞEYE RAZIYIM.TRANSVERE GİRMEK BİLE BENİM İÇİN BİR MUCUZEYDİ:18::18::18:
canım sağol cvbın için sağlıcakla al bebişine kucağına insallah.dediğin gibi belirtilere takılma boş iş bekleyip göreceğiz.rabbimin taktiri artıkcanım 8 nisanda transfer yaptırdım dondurulmuş embriyo ile, transferimin 7. Günüydü bir karın ağrısı sorma gitsin aynı adet olacakmışım gibi, moralim bozulldu tutmadı diye, 10. Günde tahlil yaptırdım, tahlilide sırf tutmadıysa iğneleri bırakmak için yaptırdım, çok şükür pozitif çıktı, 3 gün hiç belirtim yok diye bunalıma girdim, hatta adet olacağımdan o kadar emindimki gittim ped aldım falan, bu transferimde hiç olsun diye dua etmedim hep " allahım sana teslim ediyorum kendimi, hayırlısı neyse onu nasip et " diye dua ettim. Belirti arayıp bunalıma girdim diye üzülüyorum simdi inşallah hakkında hayırlısı olur
Okuyorum okuyorum.... Hep kendim de birşeyler arıyorum...
Bazen benmi abartıyorum diyorum, ama sanırım normal bun kuruntular..
Arkadaşlar 11 nisanda transferim oldu doktorum 1. kalite dedi herşey güzel sıkıntı yok..
ama son 3 gündür bulantılarım var başdönmem kasık ağrılarım batmalı bir şekilde ..
İşte kuruntu dediklerim dün idrar testi yaptım negatif çıktı büyük yıkım oluyor
test yapmayada korkuyorum 23 nisanda test günüm ama bakalım artık rabbim herkese o güzel duyguyu
yaşamayı nasip etsin....
hadi bakalım 2miz içinde hayırlısı tüm trasfer olanlar içinde inş vardır bebişlerimiz senin kaç embiriyo trasfer edildi kaçıncı gündü? Benim bahçecide trasferım oldu 12 nisanda 5.gün embiriyosu 1tane hayırlısı bakalım.
Cnm merhaba bu gun beni 8.gunu dayanamadin eczaneden test aldim ve yptim cift ama biri tam kirmizi digeri pembe acik rengi cok heycanlandim sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum
Okuyorum okuyorum.... Hep kendim de birşeyler arıyorum...
Bazen benmi abartıyorum diyorum, ama sanırım normal bun kuruntular..
Arkadaşlar 11 nisanda transferim oldu doktorum 1. kalite dedi herşey güzel sıkıntı yok..
ama son 3 gündür bulantılarım var başdönmem kasık ağrılarım batmalı bir şekilde ..
İşte kuruntu dediklerim dün idrar testi yaptım negatif çıktı büyük yıkım oluyor
test yapmayada korkuyorum 23 nisanda test günüm ama bakalım artık rabbim herkese o güzel duyguyu
yaşamayı nasip etsin....
Cnm merhaba bu gun beni 8.gunu dayanamadin eczaneden test aldim ve yptim cift ama biri tam kirmizi digeri pembe acik rengi cok heycanlandim sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum
cnm sıkma canını bence degerı yuksek olanlarda ıdrar testınde cıkıyor sen gununu bekle ıstersen benımde ozaman test gunum hayırlısı olur ıns.
Düşünmeyim diyorumda olmuyor sanırım en mantıklısı salı gününü beklemek
testi yaptırırken aç olmak gerekmez sanırım umarım güzel haberler alırız :)
Canım seninkide hayırlı uğurlu olur insallah benimde iki embriyo kondu aynı anda koyuyor drarkadaslar hepınızın tedavısı hayırla sonuclanır ınsaallah! aranızda 2 embrıyo transfer edılenlere sorum olacak! 2 embrıyoyu aynı andamı yerlestırdıler yoksa ayrı ayrı mı transfer ettıler?
Canım seninkide hayırlı uğurlu olur insallah benimde iki embriyo kondu aynı anda koyuyor dr
Belki ayrı yerlere yerleştirme bakımından demiştir bazıları birbirine yakın yerlere bazıları daha ayrı yerlere konuyo uygun neresiyse ama özellikle bunu belirtmesi değişik birseymi uyguladı acaba düşüncesini uyandırıyor ınsanda haklisin fikri olan varsa bende merak ettim!embriyolog önce 1 tane getirdi,dr onu transfer etti, sonra ikincisini getirdi ikincisi transfer edildi. Zaten iki tane transfer edilecekti işlem bitince doktorum iki embriyoyu ayrı-ayrı transfer ettiğini özellikle söyledi. merak ettim bende acaba aynı anda transferle ne farkı var.
Arkadaşlar 17 nisanda transfer olmuştu. Bugun adet sancisi gibi agrim başladı daha yeni. Sizde de oldu mu.
Hayirli olsun cnm oluyor benim cok oldu hala devam ediyr kramp giriyor bazen o kadar siddetli oluyor dusun yani normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?