Nisan ayinda transfer olanlar yorumlarinizzzz...

Canim benim 6 ci gun 2.36 9 cu gun 24.42 11 ck gun 84.14. 13 gun 167 ins degerin katlanmistir ve senledir annesi

işte sorun orda bende 7.ccı gunu bende >2 dıye verdıler sonucumu hastaneye aradım erken yaptırdın dedıler ne var derım ne de yok dedıler moralım cok bozuk bende 4 gun sonra karar aldım testı yaptırmaya benım 5.cı gunune ayıt embrıyonum ama 2.cı kalıteydı nasıp olursa artar dua edın ne olur bana(

hayırlı olsun ne güzel hamılesın. Saglıkla kucagına al ınş darısı basımıza.
aynen öyle hıssedıyorum, artık o kadar cok gelıyor kı gazım tutamıyorum desem yerıdır

Canimm hic uzulme allahin izniyle mucizene kavusursun insallah

Sabriya benim kasiklarima sanki kramp giriyo gibi oluyor surekli bagrsaklarim grul gurul sanki ama ilk defa kasiklarima iniyor sanki gaz

Canim valla benim ilk ikigun kasiklarimdaki agri belime kadar vurdu sonra kesildi ardindan gazla beraber makata baski vatdi ve ayaklarim cok yandi sonra hepsi kesildi iste hala kasik agrisi ve migde bulantisi ara ara devam ama busan onceki gebeligimde hic bir belirti yoktu sadee son gunler de adet agrisi gibi agrim oldu okadar ve cok sukur 2 yasinda kizim var ve ondan kalan yumartalardan suan allah izin verirse hamileyim

canım 8 nisanda transfer yaptırdım dondurulmuş embriyo ile, transferimin 7. günüydü bir karın ağrısı sorma gitsin aynı adet olacakmışım gibi, moralim bozulldu tutmadı diye, 10. günde tahlil yaptırdım, tahlilide sırf tutmadıysa iğneleri bırakmak için yaptırdım, çok şükür pozitif çıktı, 3 gün hiç belirtim yok diye bunalıma girdim, hatta adet olacağımdan o kadar emindimki gittim ped aldım falan, bu transferimde hiç olsun diye dua etmedim hep " Allahım sana teslim ediyorum kendimi, hayırlısı neyse onu nasip et " diye dua ettim. belirti arayıp bunalıma girdim diye üzülüyorum simdi inşallah hakkında hayırlısı olur

canım sağol cvbın için sağlıcakla al bebişine kucağına insallah.dediğin gibi belirtilere takılma boş iş bekleyip göreceğiz.rabbimin taktiri artık

Okuyorum okuyorum.... Hep kendim de birşeyler arıyorum...
Bazen benmi abartıyorum diyorum, ama sanırım normal bun kuruntular..
Arkadaşlar 11 nisanda transferim oldu doktorum 1. kalite dedi herşey güzel sıkıntı yok..
ama son 3 gündür bulantılarım var başdönmem kasık ağrılarım batmalı bir şekilde ..
İşte kuruntu dediklerim dün idrar testi yaptım negatif çıktı büyük yıkım oluyor
test yapmayada korkuyorum 23 nisanda test günüm ama bakalım artık rabbim herkese o güzel duyguyu
yaşamayı nasip etsin....

Cnm merhaba bu gun beni 8.gunu dayanamadin eczaneden test aldim ve yptim cift ama biri tam kirmizi digeri pembe acik rengi cok heycanlandim sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum

cnm benımde 5.cı gunune 1 tane transfer yapıldı ılk denememdı kımıyasal gebelıktı ondan cok korkuyorum bende umut tup bebek hastanesınde yaptırdım hakımızda hayırlısı...

Cnm merhaba bu gun beni 8.gunu dayanamadin eczaneden test aldim ve yptim cift ama biri tam kirmizi digeri pembe acik rengi cok heycanlandim sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum

bencede hamılesın cnm ıstersen kan testını yaptır ıdrarda cıkan kanda kesın çikar gozunaydın:))

cnm sıkma canını bence degerı yuksek olanlarda ıdrar testınde cıkıyor sen gununu bekle ıstersen benımde ozaman test gunum hayırlısı olur ıns.

cnm sıkma canını bence degerı yuksek olanlarda ıdrar testınde cıkıyor sen gununu bekle ıstersen benımde ozaman test gunum hayırlısı olur ıns.

Düşünmeyim diyorumda olmuyor sanırım en mantıklısı salı gününü beklemek
testi yaptırırken aç olmak gerekmez sanırım umarım güzel haberler alırız :)

Düşünmeyim diyorumda olmuyor sanırım en mantıklısı salı gününü beklemek
testi yaptırırken aç olmak gerekmez sanırım umarım güzel haberler alırız :)

kan testınde ac tok farketmıyor takma kafanı cnm olucagına varır bakarsın tutmustur kaldı surda 3 gunumuz:))) 9 gettııı nasılsa:)) bu arada nrd yaptırdın yas kaç kac embrıyon koydular?? kacıncı gune?*

arkadaslar hepınızın tedavısı hayırla sonuclanır ınsaallah! aranızda 2 embrıyo transfer edılenlere sorum olacak! 2 embrıyoyu aynı andamı yerlestırdıler yoksa ayrı ayrı mı transfer ettıler?

arkadaslar hepınızın tedavısı hayırla sonuclanır ınsaallah! aranızda 2 embrıyo transfer edılenlere sorum olacak! 2 embrıyoyu aynı andamı yerlestırdıler yoksa ayrı ayrı mı transfer ettıler?
Canım seninkide hayırlı uğurlu olur insallah benimde iki embriyo kondu aynı anda koyuyor dr

Canım seninkide hayırlı uğurlu olur insallah benimde iki embriyo kondu aynı anda koyuyor dr

embriyolog önce 1 tane getirdi,dr onu transfer etti, sonra ikincisini getirdi ikincisi transfer edildi. Zaten iki tane transfer edilecekti işlem bitince doktorum iki embriyoyu ayrı-ayrı transfer ettiğini özellikle söyledi. merak ettim bende acaba aynı anda transferle ne farkı var.

Belki ayrı yerlere yerleştirme bakımından demiştir bazıları birbirine yakın yerlere bazıları daha ayrı yerlere konuyo uygun neresiyse ama özellikle bunu belirtmesi değişik birseymi uyguladı acaba düşüncesini uyandırıyor ınsanda haklisin fikri olan varsa bende merak ettim!

Arkadaşlar 17 nisanda transfer olmuştu. Bugun adet sancisi gibi agrim başladı daha yeni. Sizde de oldu mu.

Hayirli olsun cnm oluyor benim cok oldu hala devam ediyr kramp giriyor bazen o kadar siddetli oluyor dusun yani normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…