Gunduz istahsiz im aksam ustu ve gece acikiyorum tatli istemiyorum hic dondurma da dahil cok az bulantim oluyor bazen acikiyorum gibi oluyor iste
aybence cnm ya tatlı delisi idim hiç tatlı istemiyorum miyde bulantım çok oluyorr sabaha yakın :) benım muaynem pazartesi bakalım inş keseyi görürürz
SLM KIZLAR bu sabah dayanamayıp ıdrar testı yaptım ve ıkıncı çizgi silik olarak gorundu hamilemıyımm acaba tranferımın 8. günü bugun....kimyasal gebelik falan olabilirmi korkuyorum nasıl anlıycam kımyasal olup olmadıgını yada dış gebelık falan degıldır demı cok garıp duygular indeyım kasık ve bel agrılarım vardı sabah bu agrılarla uyanıyordum ama bu sabah agrım filan yok bıde ates basmaları hala devam edıyo... test gunum çarsamba ama pazartesı yaptırmayı dusunuyrm bana dua edın nolur bu ıkıncı denemem ılkınde hıc tutunma olmamıstı ıdrar testınde sılık bır cıxgı bıle görmemıstımmm...bu sefer gordum ama korkuyorum...
SLM KIZLAR bu sabah dayanamayıp ıdrar testı yaptım ve ıkıncı çizgi silik olarak gorundu hamilemıyımm acaba tranferımın 8. günü bugun....kimyasal gebelik falan olabilirmi korkuyorum nasıl anlıycam kımyasal olup olmadıgını yada dış gebelık falan degıldır demı cok garıp duygular indeyım kasık ve bel agrılarım vardı sabah bu agrılarla uyanıyordum ama bu sabah agrım filan yok bıde ates basmaları hala devam edıyo... test gunum çarsamba ama pazartesı yaptırmayı dusunuyrm bana dua edın nolur bu ıkıncı denemem ılkınde hıc tutunma olmamıstı ıdrar testınde sılık bır cıxgı bıle görmemıstımmm...bu sefer gordum ama korkuyorum...
ben idrar testinde göremedim ama kan testinde çktı çok şükür
Maşallah canım Allah sağlıcakla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin.
Bizlere de çok dua et :)
kızlar benim olmadı negatif çıktı bir dahakine inş. olur dua edin bana(
Kızlar hamileyiiim
Rabbime çok şükürler olsunnnn
Allahım herkese nasip etsin.
Sağlıcakla kucağıma almayı büyütmeyi nasip etsin .aminnn
canım benim hayırlısı olsun hakkında insallah rabbim bebişini tez zamanda hayırlısıyla gönderir.sorun neydi sizde canım...
eşimin sperm yoktu ameliyatla arandı bulundu sonra transfer oldu ama negatif oldu
gözünaydın canım benim güzel bir hamillelik geçiririp sağlıcakla alırsın bebişini kucağına.sorun neydi sizlerde
kızlar benim olmadı negatif çıktı bir dahakine inş. olur dua edin bana(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?