Sebze çorbasını hergün yeni mi yapıyorsunuz. Bir gün öncekini veriyormusunuz. Ben hergün yeni yapıyorum da. Bir de taze et haşlıyormusunuz. Kızıma haşlanmış et suyuna yapardım çorbayı da oğluma daha denemedim.
Dün kabak, patates, brokoli, fasulye karıştırıp yaptım. Bugün ıspanak, patates, havuç kereviz karışımı düşünüyorum. Bir de her çorbaya birkaç yaprak maydanoz ve yarım avuç pirinç eklerim.
Sizler nasıl yapıyorsunuz?
tatlım yaaa bende asla tuz ve şeker vermem 1 yaşından önce diyodum ama sebze yemekleri ve çorbaları denedim tuzsuz yemedi çok az tuz ekleyince bayıla bayıla yedi. acıyorum kuzuya iğrenç oluyolar tuzsuz az da olsa ekliyorum artık.eyvahedigeldismiletuz asla canım ..
tatlım yaaa bende asla tuz ve şeker vermem 1 yaşından önce diyodum ama sebze yemekleri ve çorbaları denedim tuzsuz yemedi çok az tuz ekleyince bayıla bayıla yedi. acıyorum kuzuya iğrenç oluyolar tuzsuz az da olsa ekliyorum artık.eyvahedigeldismile
bir de kızlar bir konu kafama çok takılıyor. hani şeker vermiyoruz ya biz kuzulara. onun yerine muhallebilere pekmez veya reçel ekliyoruz. e özellikle reçelin de içinde çok fazla şeker oluyor ne anladım ben bu işten sizin fikriniz nedir???
kırmızı papya biber nasıl oluyor meltem
mmmmmm dün poyrazıma neler yaptım?
sabah daha önce paykaştığım kabaklı kahvaltıyı yaptım.1 saat sonra babası ve benle sofrada peynir recel filanda atıştırdı...
öğlen patates,havuç,taze soğan,bezelye,prinç ve sehriyeden karışık bi çorba yaptım içine az irmik ve bebek ekmeği koydum minicik de zeytinyağı..
ikindide;muz ve armutu karştırdım bayılarak yedi..
akşam üstü 90 cc lik mama içiridim ve uyudu
akşam 1 kase yoğurt
gece yatarken muhallebi kendim yaptım irmikli pekmezli mamalı ama yemedi toktu sanırım..bende uyuttum uyanınca tekrar mama içirdim..
bu sabah ise kahvaltıda ise sarı armut rendeldim içine yulaf ezmesi peynir tahin pekmez ve 2 biskivü ekledim ıhlamurla karıştırdım yedi paşam..
bizden bukadar yeni mönülerle döneceğim :)
az dayan hayriyeee... ben daha meme savaşı veriyom. sebze püresi, meyva püresi, muhallebi... 10-15 gün içinde buradayım... haaa bide bi şey sorcam kabak çekirdeğini, cevizi bir çeksem ve bir arada yemeğine katsam nolur?
gunaydın kızlar artık bızde yasakmasak yok eve ne pişirıyosam bennuda yıyor mutlaka
p tesı kız kardesımın 1 yasında kızı var
tavugu hasladı sıcaklken suyuna ekmek dogradı ben ekmek dogramadım daha dedım hazırladı teyzesı bı guzel yedı kızım snr unu 2 3 dakıka kavurup mınnacık salcayla tavuk sulu corba yapmıs onu yedırdı kızıma
bende dun tavuk göguslerını dogradım soganlı normal patataes yemegı yaptım 1 tabak yedırdım kızıma
komsumda 1 yumurta 1 yksagı un 1 yemek kasıgı yogurdu karıstır suyla pişir dedı bende yaptım ama tavuk suyuna bayıldım tadına bugun kendıme de yapacam
bennuya dun yedırdım
hayrıs topık neden ılerlemıyo
cunku senın tarıflerını beklıyoruz
benımkıler kocakarı seylerı
dr kesın yasak der ben bu arada gun asırı 1 tam yumurta yedırıyorum
yarın 6 aylık oluyoruz
bıttı bıze yasak fılan yok
tavuguda yedık etede gecerız yakında
bugunde kızıma degısık bıseyler deneyecem
bakalım
kabak cekırdegını ben tazetaze yedırıyorum ekmek tahtasının uzerıne kalın bır bardagın altıyla vurup ezıyorum hemen yedırıyorum
özgenın dr duymasın valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?