kızlar eşim trabzon hurması almış. Bugün oğluma şöyle bir tatdırdım ama vermeye cesaret edemedim.
Siz hiç verdiniz mi? Zararı var mıdırki?
Bebe bisküvisi hala yapmadım bende hemen tarifi denesem iyi olacak. Sabahları oğluma hazır vermek içime sinmiyor.
mrb lar benim bebeğim bugünlerde çok kusuyor diştenmi anlamadım veya çokmu yiyor sizde varmı bu dönemde kusma şikayetleri ve dişi çıkan varmı bebişlerin
pek dısarı cıkmıyorum cıktıgını dun gördum evde meyve cok oldugu ıcın almadım yalamasında bı kac lokma yemesınde bı zarar olmaz
kıvı verme dedıler bende yalatıyorum
canım dayanamadım denedim ama oğlum çıkardı hepsini. Trabzon hurması maceramıza burada son verdim bende.
ben bebe bisküvisini denedim güzel oldu,ama tadı az gibiydi bi dahakine pekmezini biraz daha çoğaltcam.
Son iki gündür bebeğim kaşığı reddetmeye başladı. Kahvaltısını falan sütle karıştırıp bulamaç yapınca asla yediremiyorum. >Elimle veriyorum. ayrı ayrı, peynirini, yumurtasını falan. Kahvaltıyı hadi bişşekilde idare ediyoruz ama sebze çorbasını ya da yoğurdunu nasıl yediririm bilemiyorum. İki gündür doğru düzgün ne yoğurt yedi nede sebze. Anne sütü de almasa hasta olacak yavrum. Çok moralim bozuk[/QUbiz
bizde de aynı sorun var moralini bozma bu bir süreç bugün hava güzel dışarı çıkarıp parkta biraz yedireyim diyorum
Son iki gündür bebeğim kaşığı reddetmeye başladı. Kahvaltısını falan sütle karıştırıp bulamaç yapınca asla yediremiyorum. >Elimle veriyorum. ayrı ayrı, peynirini, yumurtasını falan. Kahvaltıyı hadi bişşekilde idare ediyoruz ama sebze çorbasını ya da yoğurdunu nasıl yediririm bilemiyorum. İki gündür doğru düzgün ne yoğurt yedi nede sebze. Anne sütü de almasa hasta olacak yavrum. Çok moralim bozuk[/QUbiz
bizde de aynı sorun var moralini bozma bu bir süreç bugün hava güzel dışarı çıkarıp parkta biraz yedireyim diyorum
Belki açık havada yer inş.
Benimki kaşığı gördümü şeytan görmüş gibi yerinde zıplıyor ve ağzını kilitliyor. Açabilene aşkolsun. Sürekli meme emmek istiyor. Kaşık maması yemeyince karnı doymuyor tabii. Elin çocukları 6. aydan sonra ek gıdalara yemeklere geçer bizimkisi ilerleyeceğine gerilemeye başladı. Baksanıza yenidoğan gibi sürekli memede
Belki açık havada yer inş.
Benimki kaşığı gördümü şeytan görmüş gibi yerinde zıplıyor ve ağzını kilitliyor. Açabilene aşkolsun. Sürekli meme emmek istiyor. Kaşık maması yemeyince karnı doymuyor tabii. Elin çocukları 6. aydan sonra ek gıdalara yemeklere geçer bizimkisi ilerleyeceğine gerilemeye başladı. Baksanıza yenidoğan gibi sürekli memede
özgurcugum özluyordur senı ızınlı oldugundan senı bulunca ememk ıstemıstır
ben dısarı cıktıgımda bennuda aynı davranıyo
hayriye nerde acaba yemek tarifi bekliyoruz
valla benım gözum kesmıyo denemeyı nıyeyse
size afıyet olsun yarasın
mama anane nerelerdesın yokmu yenı tarıfın
arkadaşlar bişey sorucam
bebeklerinize verdiğiniz ek gıdalar ne kadar pütürlü oluyor
ben henüz pek pütürlü veremiyorum sık sık öğürüyo kusuyo korkuyorum göze alamıyorum vermeye
ufaktan başladık bakalım ama nasıl ilerliycez bilemiyorum
sizde durumlar nedir merak ettim yazarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?