Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kaana kereviz yapıyorum terbiyeli bayılıyo..hem kaan öyle herşeyi yiyen bir bebek değil(((tavsiye ederim
soğan kereviz havuç patates zeytin yağı düdüklüde pişiriyorum açınca içine ayrı bir yerde hazırladığım yoğurt un ve yumurta sarısını karıştırıp kerevizin içine atıyorum ve biraz daha pişiriyorum...
tabi beniöm paşam pütürlü yemediği için blendırdan geçiriyorum mecburen..bayılarak yiyor bunu:)))
ayrıca az limonda koyuyorum terbiyesine ...
çocuğa ceviz fındık falan veriyomusunuz? pekmez veriyorum ama tahin vermedim daha, bizimki kereviz yemiyor,bizim çorbalardan yemeklerden yemek istiyor,
ıyıde bacım onu sende sevıyondur bızım evde kım yıyecek
sana ve oglusuna afıyet olsun ben kerevızı salata yaparım kendıme
meltemcim sen dediğim gibi yap bak ai,lecek seversiniz...bizim evde kereviz yemezdi kimse annem böyle yaptığından beri herkez kerevizi seviyoo:))))tavsiye ederim:)))
abovvv ne zamandır aklımdaydı yumurtayı tavada yapıp vermek cesaret edemiyodum denicim bu dediğini kaan kahvaltı yapmadı bugün öğlene bunu yapcem şekerrrrpoyraza sabah kahvaltısı için omlet yaptım:)değişiklik olsun die çok da sevdi
yumurtanın sarısını ince ince rendelenmiş kasar peyniri ileçırptım domates rendeleyip zeytinyağında kavurdum yumuşadı zaten.sonra yumurtalı kasarı ekledim.afiyetle yedi kuzum.yanına da elma suyu ohh miss..
yepyeni gece mamaları ve çorba tarifleriyle bugün döneceğim kızlar:)
abovvv ne zamandır aklımdaydı yumurtayı tavada yapıp vermek cesaret edemiyodum denicim bu dediğini kaan kahvaltı yapmadı bugün öğlene bunu yapcem şekerrrr![]()
hadı dönusun muhtesem olsun mama annepoyraza sabah kahvaltısı için omlet yaptım:)değişiklik olsun die çok da sevdi
ben yagda yumurta yapınca batırıp ekmege verıyom zatı
yumurtanın sarısını ince ince rendelenmiş kasar peyniri ileçırptım domates rendeleyip zeytinyağında kavurdum yumuşadı zaten.sonra yumurtalı kasarı ekledim.afiyetle yedi kuzum.yanına da elma suyu ohh miss..
bı ondan bı ondanmı verıyon
yepyeni gece mamaları ve çorba tarifleriyle bugün döneceğim kızlar:)
kaan iştahsız diye yarın sabaha erteledim cicim çok sevdiği tarhanayı bile nazlanarak içti:84:yap şekerim yap afiyet bal şeker ola kaan paşama:)
esros bacım sen tam tarıfı versene cıgdenmı koyacam soganı yoksa kavurupmu
Milupa, Bebelac bebek sütleri, kaşık mamalarında da var emülgatör var.bebek b,sküvisi olarak hipp in bebek bisküvisini kullanıyorum
hem organik hem tahıl hem de kızartılmadan pişirilmiş.
ev yapımı bebek bisküvisi gibi yani.
en önemlisi de içinde katkı maddesi ve emülgatör yok.
emülgatör olan ürünlerinizi bebeklere vermemenizi uzmanlar öneriyor
çünkü
emülgatör vücuttan atılmayan bir madde ve hücrede birikimi belli bir oranın üzerine çıkınca vücutta sebebi bilinmeyen ve teşhs edilemeyen hastalıklar yapabiliyor.
küçücük vücutları emülgatöe ve katkı maddeleriyle tanıştırmak için çook erken henüz.
benim hedefim 2 yaşına kadar doğallıktan yana.
bu sebeple hipp in bisküvisini öneririrm diğerleri hep katkı maddeli be kızartılmış.
kızlarrrr flaş flaş flaş kaan dün akşam ilk defa inek sütü içti. pişmeden, yoğurda dönüşmeden.. tabiki pınarın ilk adım 6-12 ay devam sütü diye satılan süt var ya. dün dedimki 6 ayı geçti bu da 6 aydan büyük bebekler için vereyim dedim. muzunu ezip sütle birlikte yedirdim beğendi. bundan sonra ara ara bu sütten içiricem kuzuma. umarım yanlış yapmıyorumdur.
bu arada hayrişim bu sabah kaan senin omlet tarifini denedi ve çok beğendi bu aralar çok iştahsız biraz nazlandı ama diğer mamalarına göre nispeten daha severek yedi. ıhlamurla birlikte sayende çok hoş bir kahvaltı yaptık:) bu tarifini favori listemize eklemiş bulunduk böylece:) hem oğlum bulamaçlardan sıkılmış sanırım bir omlet bir ıhlamur böyle yemek hoşuna gitti sanırım