• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Bebişleri Ek Gıdaya Başlıyor :))

kızlar eşim trabzon hurması almış. Bugün oğluma şöyle bir tatdırdım ama vermeye cesaret edemedim.
Siz hiç verdiniz mi? Zararı var mıdırki?
Bebe bisküvisi hala yapmadım bende hemen tarifi denesem iyi olacak. Sabahları oğluma hazır vermek içime sinmiyor.

pek dısarı cıkmıyorum cıktıgını dun gördum evde meyve cok oldugu ıcın almadım yalamasında bı kac lokma yemesınde bı zarar olmaz
kıvı verme dedıler bende yalatıyorum

mrb lar benim bebeğim bugünlerde çok kusuyor diştenmi anlamadım veya çokmu yiyor sizde varmı bu dönemde kusma şikayetleri ve dişi çıkan varmı bebişlerin

birde bir sorum olacak size. ceviz denemedim henüz. ne kadar ve hangi sıklıkla veriyorsunuz . balık yağına başlayan varmı 8 . ayda uygun olabileceğini söyledi doktorumuz sizler sordunuzmu.

mrb lar benim bebeğim bugünlerde çok kusuyor diştenmi anlamadım veya çokmu yiyor sizde varmı bu dönemde kusma şikayetleri ve dişi çıkan varmı bebişlerin

canım tam kusma değil yediğini hemen çıkarıyor,4 dişimiz çıktı maşallah doktor diş süreci dedi birde kabullenmediği gıdalar olabilirmiş birkaç yerde okudum.kontrole gidince bunu da sorucam

pek dısarı cıkmıyorum cıktıgını dun gördum evde meyve cok oldugu ıcın almadım yalamasında bı kac lokma yemesınde bı zarar olmaz
kıvı verme dedıler bende yalatıyorum

canım dayanamadım denedim ama oğlum çıkardı hepsini. Trabzon hurması maceramıza burada son verdim bende.

slm kızlar maşalah bebişleriniz büyüdüde dişleride çıkıyo

cevizi sormuşsunuz yarım cevizi bulamacın içine ezip koyabilirsiniz
ben oğluma hep öyle veriyodum

ben bebe bisküvisini denedim güzel oldu,ama tadı az gibiydi bi dahakine pekmezini biraz daha çoğaltcam.

Son iki gündür bebeğim kaşığı reddetmeye başladı. Kahvaltısını falan sütle karıştırıp bulamaç yapınca asla yediremiyorum. >Elimle veriyorum. ayrı ayrı, peynirini, yumurtasını falan. Kahvaltıyı hadi bişşekilde idare ediyoruz ama sebze çorbasını ya da yoğurdunu nasıl yediririm bilemiyorum. İki gündür doğru düzgün ne yoğurt yedi nede sebze. Anne sütü de almasa hasta olacak yavrum. Çok moralim bozuk

Son iki gündür bebeğim kaşığı reddetmeye başladı. Kahvaltısını falan sütle karıştırıp bulamaç yapınca asla yediremiyorum. >Elimle veriyorum. ayrı ayrı, peynirini, yumurtasını falan. Kahvaltıyı hadi bişşekilde idare ediyoruz ama sebze çorbasını ya da yoğurdunu nasıl yediririm bilemiyorum. İki gündür doğru düzgün ne yoğurt yedi nede sebze. Anne sütü de almasa hasta olacak yavrum. Çok moralim bozuk[/QUbiz

bizde de aynı sorun var moralini bozma bu bir süreç bugün hava güzel dışarı çıkarıp parkta biraz yedireyim diyorum

Son iki gündür bebeğim kaşığı reddetmeye başladı. Kahvaltısını falan sütle karıştırıp bulamaç yapınca asla yediremiyorum. >Elimle veriyorum. ayrı ayrı, peynirini, yumurtasını falan. Kahvaltıyı hadi bişşekilde idare ediyoruz ama sebze çorbasını ya da yoğurdunu nasıl yediririm bilemiyorum. İki gündür doğru düzgün ne yoğurt yedi nede sebze. Anne sütü de almasa hasta olacak yavrum. Çok moralim bozuk[/QUbiz

bizde de aynı sorun var moralini bozma bu bir süreç bugün hava güzel dışarı çıkarıp parkta biraz yedireyim diyorum

Belki açık havada yer inş.
Benimki kaşığı gördümü şeytan görmüş gibi yerinde zıplıyor ve ağzını kilitliyor. Açabilene aşkolsun. Sürekli meme emmek istiyor. Kaşık maması yemeyince karnı doymuyor tabii. Elin çocukları 6. aydan sonra ek gıdalara yemeklere geçer bizimkisi ilerleyeceğine gerilemeye başladı. Baksanıza yenidoğan gibi sürekli memede:52:

Son düzenleme:
Belki açık havada yer inş.
Benimki kaşığı gördümü şeytan görmüş gibi yerinde zıplıyor ve ağzını kilitliyor. Açabilene aşkolsun. Sürekli meme emmek istiyor. Kaşık maması yemeyince karnı doymuyor tabii. Elin çocukları 6. aydan sonra ek gıdalara yemeklere geçer bizimkisi ilerleyeceğine gerilemeye başladı. Baksanıza yenidoğan gibi sürekli memede:52:

özgurcugum özluyordur senı ızınlı oldugundan senı bulunca ememk ıstemıstır
ben dısarı cıktıgımda bennuda aynı davranıyo

bebek b,sküvisi olarak hipp in bebek bisküvisini kullanıyorum
hem organik hem tahıl hem de kızartılmadan pişirilmiş.
ev yapımı bebek bisküvisi gibi yani.
en önemlisi de içinde katkı maddesi ve emülgatör yok.
emülgatör olan ürünlerinizi bebeklere vermemenizi uzmanlar öneriyor
çünkü
emülgatör vücuttan atılmayan bir madde ve hücrede birikimi belli bir oranın üzerine çıkınca vücutta sebebi bilinmeyen ve teşhs edilemeyen hastalıklar yapabiliyor.
küçücük vücutları emülgatöe ve katkı maddeleriyle tanıştırmak için çook erken henüz.
benim hedefim 2 yaşına kadar doğallıktan yana.
bu sebeple hipp in bisküvisini öneririrm diğerleri hep katkı maddeli be kızartılmış.

arkadaşlar bişey sorucam
bebeklerinize verdiğiniz ek gıdalar ne kadar pütürlü oluyor
ben henüz pek pütürlü veremiyorum sık sık öğürüyo kusuyo korkuyorum göze alamıyorum vermeye
ufaktan başladık bakalım ama nasıl ilerliycez bilemiyorum
sizde durumlar nedir merak ettim yazarsanız sevinirim

arkadaşlar bişey sorucam
bebeklerinize verdiğiniz ek gıdalar ne kadar pütürlü oluyor
ben henüz pek pütürlü veremiyorum sık sık öğürüyo kusuyo korkuyorum göze alamıyorum vermeye
ufaktan başladık bakalım ama nasıl ilerliycez bilemiyorum
sizde durumlar nedir merak ettim yazarsanız sevinirim

valla bacım benım 3 uncu bebem
ama hala korkuyorum puturlu vermeye annem fılan arkadaslar verıyolar gecen elıne kabuklu mandalın verdım oynasın dıye top nıyetıne
soymus mandalınaları yemıs tatlıydı galıba
ben ölsem veremezdım kolay kolay ama o yıyo
gecen patates kızartması verdım az buyuk az buyuk derken bebe yıyoda ben korkuyorum
2 çocugumda rondomu yenı almıstım herseyı rondodan gecır ver çocuk 11 aylık oldu tel sehrıyeyı yutamıyodu
ılkınde rondom yoktu catalla ezıp verıyodum 8 aylıkken nohutu butun yıyodu aslında olmasa rondo blender daha ıyı olcak ama malesef benımde kolayıma gelıyo
ısterse 1 bucuk yasına kadar yemesın umrumda degıl

kızlar bennuya parca kemıklı et aldım
hasladım suyuna ekmek dogradım yemedı salak salak geldı heral accık tuz attım bayıla bayıla yedı
sonra 1 pırasa kabak havuc karnıbahar kerevızl pırınç ve mercımek koydum 1 yemek kasıgı kadar
pure yaptım kırmızı kabagı unutmusım
onada bayıldı bıde ne yedı bılıyonuzmu ıskenderın salcalı pıdelerını ve kunefee
bayıldıııııııııııııııııııııııı

Back
X