Ay aynısını yazdım,erkek ne bilir bohcayi,annesi heveslendirmis belliBir erkeğin nişan bohçası yaparız demesi komik geldi
erkekler ne bilsin bohçayı ya annesi falan demiştir bence. Annesiyle de konuşuyorsa.
hayır mecburi değil. Sizin annenizle onun annesi konuşurken çocuklar bohça istemiyor yapmayalım vs desinler olsun bitsin. He onlar dayanamaz gelirken size minik bir hediye yaparlar siz de karşılık verrsiniz dahasına gerek yok. Eniştesine kadar bohça yapmak mı kaldı ya çok saçma.
Tamam da damada ne.Herkesin geleneği farklı olur bence ama ben bı gariplik görmüyorum akraba ve cevremdekilerde gördüm bu tarz seyleri
Evet belki kendisi takılmıyor ama burada aileler de devreye giriyor. Ailesi konuşma arasında yaparız ederiz gibi konuştuysa o da söylemiştir. İstemiyorsanız ne gerek var deyin ama gerçekten böyle ilişkinizi etkilemeyecek minicik şeyler için hiç stres olmayın. Hani evinize ilişkinize vs karışmıyorlarsa istedikleri bir bohça olsun. Gergin ve üzgün olma nikah stresi vardır ama inan bunlar küçücük şeyler.Bizimkiler de yapıyor, hatta ablamlarda yapılması gerekiyo fln dedi ama bence saçma.. Kaldı ki gerçekten çok eğleniyoruz birlikte.. Hiç bu detaylara takılacağını düşünmemiştim.
Kültür gelenek görenek gereği yapıyorlar ama bana gereksiz ve gösteriş geliyor bu bohça olayları.Hanımlar merhaba
Sevgilimle bir bucuk yıldır birlikteyiz, çook güzel giden bir ilişkimiz var şükür..
Ama kafama takılan birşey var.
Ben düğün nişan olaylarını sevemiyorum, aşırı geleneksel takılınca geriliyorum. Erkek arkadaşım nikah yaparız fln diyor en baştan beri, bende öyle geleneklere pek takıldığını düşünmüyordum.
Fakat nişan bohçası yaparız ablamlara, aneaneme fln deyince şaşırdım ve canım sıkıldı. Avm gezmeyi bile sevmeyenpffsss
Gerçekten olması gerekiyor mu bunların, karşımda cok gelenekleri takılan biri mi var yoksa
Muhtemelen annesi çaktırmıştır yoksa erkekler bu işlerden pek anlamıyorTamam da damada ne.
Bu annelerin işi:))
Üzülmeyin ya, soyleyin iğne oyasina başlasın sevgiliniz,anca yetiştirir,bohça fikri senden çıktı dersinizÇok gergin ve üzgünüm
Bu küçük şeyler gelecekle ilgili sinyal veriyor olabilir mi? Mesela evliliğimizde anne abla mutlu etmek için istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda mı kalıcazEvet belki kendisi takılmıyor ama burada aileler de devreye giriyor. Ailesi konuşma arasında yaparız ederiz gibi konuştuysa o da söylemiştir. İstemiyorsanız ne gerek var deyin ama gerçekten böyle ilişkinizi etkilemeyecek minicik şeyler için hiç stres olmayın. Hani evinize ilişkinize vs karışmıyorlarsa istedikleri bir bohça olsun. Gergin ve üzgün olma nikah stresi vardır ama inan bunlar küçücük şeyler.
Bizimkiler de yapıyor, hatta ablamlarda yapılması gerekiyo fln dedi ama bence saçma.. Kaldı ki gerçekten çok eğleniyoruz birlikte.. Hiç bu detaylara takılacağını düşünmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?