Nişan bohçası

Canım bak bohçanın içinde kısaca pike nevresım takımı, bornoz takımı, gecelık pijama, çamaşır, makyaj seti falan var bazıları elbıse ayakkabı da koyar ya da eklemez de hani ziyarete gelirse hanı toplu büyüklerle onlar böyle hediyeler olarak getirir kafan karışmasın

Aslında önemli şeyler alınsa yeter hani bornoz takımı pike nevresım takımı makyaj takımı tamamdır hanı ıc çamasırı falan gereksız anca para verırler kendın alırsın
Yani ic camasirini ozellikle kv ile gitmek cok abes oluyor gitsin gencler kendi zevklerine gore alsin

Sağol canım

Yani ic camasirini ozellikle kv ile gitmek cok abes oluyor gitsin gencler kendi zevklerine gore alsin
Yanı kendı alsa bılemezkı kadıncağız alsa alsa bızde mısal saten pijama erkek tarafı alıyor gordun içeriği kıma gevesı bıtınce kız evıne gıdılır kız o erkek tarafının aldığı pijama takımını gıyer ıkı taraf kız evınde eğlenır kendı aralarında hatta kılık değiştirir bırı kız tarafından eğlendirir erkek tarafından para koparır

Sizin baya eğlenceliymiş

Beklentiyi düşük tutun derim
Zaten bişey beklemiyoruz kendisi istedi olmasını elbet koycaktır bişeyler çeyiz evine verçem falan dedi süsletçekmiş falan çok hevesli böyle kardeşim onun gibi değil
Sanki kendi düğünü oluyo ona hazırlık yapıyor

Baya farkli adetiniz varmis

Sizin baya eğlenceliymiş
Ohoo neler var hatta damat gelın evınden çıkarken tepeden elma atar tabı ustten bayrak tutarlar o elmanın parçalarını getıren damattan hedıye, para alır. Kuzenımde akıllı elmanın yarısını atmış isteyene elma hani yok vermem demiş demez mi elmanın yarısı cebımde halbukı kekledım dıyor

Yok benim kaynanamda çok hevesli görünüp herşeyin en iyisi deyip annesinin hatıralarını bana vermeye kalktıda ondan İnşaAllah gerçekten özenir

sizin orda kız almak zor biraz

Yok benim kaynanamda çok hevesli görünüp herşeyin en iyisi deyip annesinin hatıralarını bana vermeye kalktıda ondan İnşaAllah gerçekten özenir
Herşeye hazırlıklıyız ay öyle bişey yapmaz herhalde beğenmediğini belli etseydin keşke

Herşeye hazırlıklıyız ay öyle bişey yapmaz herhalde beğenmediğini belli etseydin keşke
Ortamı bozmak istemedik annemle komşuları falan vardı ayıp olmasın dedik biz sustukça daha fazlası oldu çok olay oldu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…