nişan evlilik öncesi sorunlar nasıl çözülür

sonado

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
11
2
6
Siirt
arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza sözlüyüm yakında nişan yapacaz ancak ne ailem damattan ne de ailesinde memnun ne olacak bilmiyorum yardım edin arada kaldım ben çok seviyorum onu ama ailem özgürlüğümü kısacak diye istemiyor ne yapacağım ben :26:

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza sözlüyüm yakında nişan yapacaz ancak ne ailem damattan ne de ailesinde memnun ne olacak bilmiyorum yardım edin arada kaldım ben çok seviyorum onu ama ailem özgürlüğümü kısacak diye istemiyor ne yapacağım ben :26:

Tam olarak ailenizin sözlünüzü ve ailesini neden istemediğini yazarsanız daha sağlıklı önerilerde bulunabiliriz.

Sevgiler,

ailen ne düşünüyorsa doğru cnm ..:19:
ailenden baska dostun yok bu hayatta öğrendim .. :38:
ailenin onayladığı bi ilişkinin evliliği mutlulukla son buluyor..:16:
ayrıca neden istemiyor ailen?özgürlüğünü kısıtlayan kim?:44:

fazla cahil buldular annesi patavatsız oğlu ondan beter dediler aslında aynı meleketneniz o da okumuş bir insan ancak yinede ısınamadılar birbirlerine:26:

özgürlüğümü kıstlayacak olan sözlüm diyorlar anacak o hiç bir zman öyle davranmadı 5 yıldır berabaeriz ailem 2 saat görüştü ve karar senin diyorlar aa gönülleri de yok

fazla cahil buldular annesi patavatsız oğlu ondan beter dediler aslında aynı meleketneniz o da okumuş bir insan ancak yinede ısınamadılar birbirlerine:26:

Birbirlerine ısınamamak adına yeterli değil ama bunlar .. Tahsile göre insan süzemeyiz.. Altında başka bişi var gibi geldi bana. O yüzden bu donelerle yorum yapamıyorum Tek bişey söyleyebilirim aileler mutlaka çok önemli cahil insanla uğraşmak zor ama iyi niyetlilerse sorun olacağını sanmıyorum. 4 duvarın arasında eşinle sen yaşayacaksınız.. ( yaşam koçu gibi hissettim kendimi :52: )

Son düzenleme:

Ailenin goruslerini gozardi etme ve bir daha gözden gecir derim canim..sonuçta senin ailen kotulugunu istemez

Birbirlerine ısınamamak adına yeterli değil ama bunlar .. Tahsile göre insan süzemeyiz.. Altında başka bişi var gibi geldi bana. O yüzden bu donelerle yorum yapamıyorum Tek bişey söyleyebilirim aileler mutlaka çok önemli cahil insanla uğraşmak zor ama iyi niyetlilerse sorun olacağını sanmıyorum. 4 duvarın arasında eşinle sen yaşayacaksınız.. ( yaşam koçu gibi hissettim kendimi :52: )

:72:hemfikirim :46::46::46:
zamana bırak.. hayırlısıysa olsun dua et :16:

Sadece 2 saat mi gördüler:// bence daha uzun süreli bir iki bulusma ayarla. Belki fikirler degisir. Ama bu görüşmelere ragmen olmaz diyorlarsa şahsi fikrim aileni dinlemen yönünde olur. Asik olunca bazen bazi seyleri gözardı ediyoruz aileler daha iyi görüyor...

telefondan yazıyorum yazım hataları affedile...

aslında sözlüm istediği eşim evlendikten sonra benim olduğum ilde çalışsın bir yere gideceksek şayet beraber gidelim ancak ailem de benim özgürlüğümün kısıtlanacağını düşünüyor bana sonaro sen tek başına hiç mi bişey yapamıyacaksın diyor arada kaldım ben onun beni kısmayacağını biliyorum ama ben ne dersem diyeyim ailem ikna olmaz akışına bıraktım son söz babamda artık :26:

Sadece 2 saat mi gördüler:// bence daha uzun süreli bir iki bulusma ayarla. Belki fikirler degisir. Ama bu görüşmelere ragmen olmaz diyorlarsa şahsi fikrim aileni dinlemen yönünde olur. Asik olunca bazen bazi seyleri gözardı ediyoruz aileler daha iyi görüyor...

telefondan yazıyorum yazım hataları affedile...
,

iki defa görüştüler ama her ikisinde de ben yoktum ayrı şehir de yaşıyorum diye sözlüm de ablamlar la konuşmak için onların bulunduğu yere gitmişti herhalde ben olsam öyle olmazdı

Back
X