- 5 Aralık 2022
- 1.843
- 1.484
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Bilmiyorum ama ben artık bıktım sürekli bu laflar ne kadar normalAileniz sizi doldurmaya mi calisiyor
Normal degilBilmiyorum ama ben artık bıktım sürekli bu laflar ne kadar normal
Asıl kavgalar nişan arifesindeyken herkes yaşıyor bu dönemi atlatırsanız eğer sonu güzel olucaktırNişan sürecinde ailelerin müdahalesi ve olumsuz duygularından nasıl kurtulabilirim?
Sürekli biriey olduğunda “dur bakalım esas ev dizmeye başlandıüında görcez neyin nolduğunu” lafı ne kadar normal?
Bıktım artık kaçıp gidip evlensem mutlu olucam
Sürekli olumsuz olasılıkları düşünmek istemiyorum artık ama ben sürekli bu olasılıkları dinliyorum gerçekten bıktım artık
Tamamda mesela başka neler oluo da insanlar nişan atıoBenim kaç tane tanıdığım var nişan atan mesela bir tanesini örnek vereyim gelinlikçide atmış nişanı kaç tane sayarım böyle size
Çok var böyle tıp.Kulagini tıka.Nisanlinla mutlu ol.Ev dizme falan öyle abartılı olmaz.Ancak düğüne 1 2 ay kala ev tutulursa sizi zorlar.Birsey yok ev dizmede.Allah evlenene yardım ediyor.Para konusunda diyorlarsa eve TV alamazsiniz.Dugun parasıyla alınır.Onemli olan mutluluğunuz.Nişan sürecinde ailelerin müdahalesi ve olumsuz duygularından nasıl kurtulabilirim?
Sürekli biriey olduğunda “dur bakalım esas ev dizmeye başlandıüında görcez neyin nolduğunu” lafı ne kadar normal?
Bıktım artık kaçıp gidip evlensem mutlu olucam
Sürekli olumsuz olasılıkları düşünmek istemiyorum artık ama ben sürekli bu olasılıkları dinliyorum gerçekten bıktım artık
Bakalım mobilyayı nerede alacaklar nasıl alacakla rbakalım nasıl ev tutacaklar laflarından ben bıktım
Nişanlı çift olarak gezeceksiniz, nerede ne beğenirseniz ikiniz o alınacak artık hangi taraf alıyorsa. Beraber gezeceksiniz evinizi tutacaksınız. Neden bunlardan sürekli karşı tarafın tek taraflı vazifesiymiş gibi bahsediliyor?Bakalım mobilyayı nerede alacaklar nasıl alacakla rbakalım nasıl ev tutacaklar laflarından ben bıktım
Mobilyacı ya sadece eşinizle ikiniz gidin.Biz 8 kişi gittik.Belki en fazla anne baba yada kardeş olabilir.Benim eşimin dayı teyze yenge kuzen geldi acaip delirdim.Yenge falan karismadi ama yok şu eşyayı almadım kocakarı rengi gibi vs. neler çektim ben o günde kızdım niye kalabalık gidiyoruz biz diye.Kimseyi karıstırmayın alısveriş işine. nişanlınıza da söyleyin o da ailesine desin biz birlikte kurmak istiyoruz evimizi düzenimizi diye.
Eşimle Mobilyamızı alırken aynı dükkanda ailesi yüzünden ağlayan kız gördü bu gözler. Hiç gerek yok baskalarını dahil etmeye bu işlere.
Siz mutlu olmaya bakın keyif almaya bakın ucuzu da olsa pahalısı da olsa bütçenize göre en beğendiğiniz şeyi alın.
Kavga çıksa da nişanlınızla sizin aranızda çıksın ona gore siz kararınızı verirsiniz akıbete. Aileler kavga edince işin boyutu baska olur..
İnsan o kadar insanın içinde bişeyi beğendim beğenmedim bile diyemez birini kırmamak için. Çok zor ve çok üzücü. Aileler çok düşüncesiz gercektenMobilyacı ya sadece eşinizle ikiniz gidin.Biz 8 kişi gittik.Belki en fazla anne baba yada kardeş olabilir.Benim eşimin dayı teyze yenge kuzen geldi acaip delirdim.Yenge falan karismadi ama yok şu eşyayı almadım kocakarı rengi gibi vs. neler çektim ben o günde kızdım niye kalabalık gidiyoruz biz diye.
Ailelerin kabga etmesi boyutu olursa çok başka olur. Ben de istiyorum güzel mobilyalar olsun güzel eşyalar olsun diye. Ama şu anda en büyük sıkontı ben işten yaklaşık 1 ay önce ayrıldığım için maddi kaynağım yok. Mecbur ben aileme bağlıyım kendi alışverişimde.Kimseyi karıstırmayın alısveriş işine. nişanlınıza da söyleyin o da ailesine desin biz birlikte kurmak istiyoruz evimizi düzenimizi diye.
Eşimle Mobilyamızı alırken aynı dükkanda ailesi yüzünden ağlayan kız gördü bu gözler. Hiç gerek yok baskalarını dahil etmeye bu işlere.
Siz mutlu olmaya bakın keyif almaya bakın ucuzu da olsa pahalısı da olsa bütçenize göre en beğendiğiniz şeyi alın.
Kavga çıksa da nişanlınızla sizin aranızda çıksın ona gore siz kararınızı verirsiniz akıbete. Aileler kavga edince işin boyutu baska olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?