- 5 Aralık 2022
- 1.843
- 1.484
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Çok ayıp bu gerçekten ayıpAma bak bizim şöyle şunu siz yaptınız yapmadınız.En basitinden kuaför masrafından kacindilar.Gelin arabasıni siz ayarlayin dediler.Diyeceksin ki parası yoktur.Paran yoksa gelinliğimi ben alırım dedim.Gelinligi aldığım hafta adam kendine 3 takım elbise 3 ayakkabı aldı deli oldum.Gercekten parası olmazsa ayrılmaz lafini etmezdim.Parasi varken yok demesi çok zoruma gitti.
Kocanizla mutluysaniz sıkıntı yok.Ne güzel.Altini da kendiniz birikimle alirsiniz zaten.Esya konusunda da bende sıfır isterim eşyayı yalan yok.bana ikinci el eşya aldılar, düğünde istediğim hiç bir şey olmadı
gelin bohçası yapılmadı, herkese aman huzura bilezik takmayacaksınız altın getireceksiniz dedi
bana hiç bir altını vermedi, düğünü bu altınlarda yaptım dedi (1 set ve 4 bilezik)
her ottan bo..ktan şeyler için yuvamı yıkmaya çalışıyor , Allahtan kocam benden vazgecmedi de devamke
Evet daha ben neler duydum.Sahsima gösteris meraklısı oldum.Simdi annesiyle otursun dursun.Çok ayıp bu gerçekten ayıp
Kocanizla mutluysaniz sıkıntı yok.Ne güzel.Altini da kendiniz birikimle alirsiniz zaten.Esya konusunda da bende sıfır isterim eşyayı yalan yok.
Eşya mutluluk vermez.Ama ben eşya meraklisiyim.Yalan yok.Hatta düşünüyorum esimle barissam ailesini evime soktu.Esyami.kullandilar eşim kullandı deyip sinir oluyorum ya.onu umursamıyorum
10 sene oldu
evimi - arabamı aldım
eşyamı sıfır aldım
dün doğum günümdü eşim söylemesi ayıptır çok değerli bi hediye de aldı
o da uzaktan izlesin.
ama annem hala geçmişte takılı kalmış, onu bi kopartamadık
ayyy nur ne zaman bırakcaksın acaba rşim demeyiMobilyacı ya sadece eşinizle ikiniz gidin.Biz 8 kişi gittik.Belki en fazla anne baba yada kardeş olabilir.Benim eşimin dayı teyze yenge kuzen geldi acaip delirdim.Yenge falan karismadi ama yok şu eşyayı almadım kocakarı rengi gibi vs. neler çektim ben o günde kızdım niye kalabalık gidiyoruz biz diye.
Bazen ex yazıyorum aliskanlikayyy nur ne zaman bırakcaksın acaba rşim demeyi
Mobilya her türlü eskiyor.Sade kullanışlı olursa daha iyi olur.Ben koyu renk eşyayı seviyorum hep koyu aldım ama mobilyada çok az siyah var diye eleştirildim.Bende güzel mobilya meraklısıyım mobilya zinciri olan reklam markalarından ziyade daha güzel mobilyalara düşkünümdür aslında ama ne biliyim ya ailem çok kafamı yiyo
Parasal sıkıntılar illa ki oluyo ama bunun için nişan atmak çok büyük hata olur.Tamamda mesela başka neler oluo da insanlar nişan atıo
Ben sadece korkuyorum artık sürekli kötü olasılıkların konuşulmasından ötürü. Bakalım nolcak denmesi ne kadar normal olabilir ki hele de bu kişiler benim ailemParasal sıkıntılar illa ki oluyo ama bunun için nişan atmak çok büyük hata olur.
Başka nelerden nişan atılır söyleyim; karaktersiz olmasından, yalan soylemesinden, söz verip sözünde durulmamasindan , fazlaca küsme trip psikolojik baskı uygulanmasından , sonuna kadar sevdiğini söyleyip de saygı duyulmamasindan nişan atılabilir. Bunlar benim sebeplerim yani :) daha çook fazla sayabilirim. Nişanlıniz iyiyse sakın esyayi falan takmayın. Ha onda da zaten anlaşılır. Benimkiler biseyler alındığında para öderken pis pis gulerlerdi , cok tuttu dercesine ve beni aşırı irite ederdi bu . Yani her hareketi değerlendirmeye alabilirsiniz ama para , eşya için nişan atılmaz
Henüz somıt bariz bir davranış görmedik. Ama kendi ailemin bile bu şekilde beni dolduruşa getirir gibi konuşması çok saçmaOnların somut olarak olumsuz bir davranışları var mı?
Varsa hareketlerinizi ona göre ayarlarsınız, yoksa boş yere kendinizi bu düşüncelerle yormayın. Gereksiz hırs, gereksiz kötü düşünce yeni kuracağınız ailenin altına dinamit koyar.
Evet asıl ev dizerken, alışveriş yaparken belli olur ama siz de evlenecek olgunluktaysanız yapılan davranışları iyi bir şekilde tespit ederek mesafenizi belirlersiniz.
Kendi ailemide memnun etmeye çalışıyorum ben ne hikmetseParasal sıkıntılar illa ki oluyo ama bunun için nişan atmak çok büyük hata olur.
Başka nelerden nişan atılır söyleyim; karaktersiz olmasından, yalan soylemesinden, söz verip sözünde durulmamasindan , fazlaca küsme trip psikolojik baskı uygulanmasından , sonuna kadar sevdiğini söyleyip de saygı duyulmamasindan nişan atılabilir. Bunlar benim sebeplerim yani :) daha çook fazla sayabilirim. Nişanlıniz iyiyse sakın esyayi falan takmayın. Ha onda da zaten anlaşılır. Benimkiler biseyler alındığında para öderken pis pis gulerlerdi , cok tuttu dercesine ve beni aşırı irite ederdi bu . Yani her hareketi değerlendirmeye alabilirsiniz ama para , eşya için nişan atılmaz
Henüz somıt bariz bir davranış görmedik. Ama kendi ailemin bile bu şekilde beni dolduruşa getirir gibi konuşması çok saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?