Nişan evresi

Çok ayıp bu gerçekten ayıp

Kocanizla mutluysaniz sıkıntı yok.Ne güzel.Altini da kendiniz birikimle alirsiniz zaten.Esya konusunda da bende sıfır isterim eşyayı yalan yok.

Kocanizla mutluysaniz sıkıntı yok.Ne güzel.Altini da kendiniz birikimle alirsiniz zaten.Esya konusunda da bende sıfır isterim eşyayı yalan yok.

onu umursamıyorum

10 sene oldu
evimi - arabamı aldım
eşyamı sıfır aldım
dün doğum günümdü eşim söylemesi ayıptır çok değerli bi hediye de aldı
o da uzaktan izlesin.

ama annem hala geçmişte takılı kalmış, onu bi kopartamadık

Eşya mutluluk vermez.Ama ben eşya meraklisiyim.Yalan yok.Hatta düşünüyorum esimle barissam ailesini evime soktu.Esyami.kullandilar eşim kullandı deyip sinir oluyorum ya.

ayyy nur ne zaman bırakcaksın acaba rşim demeyi

Bende güzel mobilya meraklısıyım mobilya zinciri olan reklam markalarından ziyade daha güzel mobilyalara düşkünümdür aslında ama ne biliyim ya ailem çok kafamı yiyo

Bence size tavsiyem ilk seneler çocuk dusunmeyecekseniz kirada oturacaksaniz 2+1 1+1 evlerde oturun fazla eşyada lükse kaçmayın orta halli yada düşük fiyatta eşya alın.
Düğün yapacaksanız orta halli yer seçin.Millet 3 saat göbek atacak.Yillarca borç ödemeyin.Veya da nikah töreni.Dugun salonuna verilen parayla balayı yaparsınız.
Bilezikte çok talep etmeyin.Zaten düğünden sonra sizden isteyecekler.Ailenize elden altın veren olursa kinada falan eşinize dahi gostermeyin.Erkek milleti maalesef anlamaz bunu.
Düğünden sonra ailesi muhakkak altın isteyecektir.Sakladiginiz altinlari birkaç sene sonra eşinize gösterirsiniz.Sonra onunla ev araba almak isterseniz kullanırsınız.

Bende güzel mobilya meraklısıyım mobilya zinciri olan reklam markalarından ziyade daha güzel mobilyalara düşkünümdür aslında ama ne biliyim ya ailem çok kafamı yiyo
Mobilya her türlü eskiyor.Sade kullanışlı olursa daha iyi olur.Ben koyu renk eşyayı seviyorum hep koyu aldım ama mobilyada çok az siyah var diye eleştirildim.

Tamamda mesela başka neler oluo da insanlar nişan atıo
Parasal sıkıntılar illa ki oluyo ama bunun için nişan atmak çok büyük hata olur.
Başka nelerden nişan atılır söyleyim; karaktersiz olmasından, yalan soylemesinden, söz verip sözünde durulmamasindan , fazlaca küsme trip psikolojik baskı uygulanmasından , sonuna kadar sevdiğini söyleyip de saygı duyulmamasindan nişan atılabilir. Bunlar benim sebeplerim yani :) daha çook fazla sayabilirim. Nişanlıniz iyiyse sakın esyayi falan takmayın. Ha onda da zaten anlaşılır. Benimkiler biseyler alındığında para öderken pis pis gulerlerdi , cok tuttu dercesine ve beni aşırı irite ederdi bu . Yani her hareketi değerlendirmeye alabilirsiniz ama para , eşya için nişan atılmaz

Ben sadece korkuyorum artık sürekli kötü olasılıkların konuşulmasından ötürü. Bakalım nolcak denmesi ne kadar normal olabilir ki hele de bu kişiler benim ailem

Kötü olasılık konuşulabilir çünkü nişanlılık dönemi çok karman çorman oluyor heleki nişanlın sesini çıkaramıyorsa tamam bittin
Nişan etme evresine getirirler

Nişan zamanı aileme aman sorun çıkmasın alttan alın diye diye bir hal oldum. Gördüklerini bile cemkirmeyeyim diye söylememişler bana,şimdiki aklım olsa ailemi kulak arkası etmezdim

Onların somut olarak olumsuz bir davranışları var mı?
Varsa hareketlerinizi ona göre ayarlarsınız, yoksa boş yere kendinizi bu düşüncelerle yormayın. Gereksiz hırs, gereksiz kötü düşünce yeni kuracağınız ailenin altına dinamit koyar.
Evet asıl ev dizerken, alışveriş yaparken belli olur ama siz de evlenecek olgunluktaysanız yapılan davranışları iyi bir şekilde tespit ederek mesafenizi belirlersiniz.

En iyisi kaçmak sadece espiriydi kızmayın; ama böyle dedirtiyorlar insana, zor bir süreç ama siz iki yetişkin insansınız; büyüklerimiz böyle görmeyip illa ki müdahale etmek istiyorlar. E karşıdaki anne baba olunca insan yetişkin olduğunu unutabiliyor çünkü hayatımız boyunca onların çocukları olduk ve olacağız da ama siz de artık bir yetişkinsiniz ve hayat sizin hayatınız. Onlara he he deyip kırmadan idare etmek lazım, ve kendi istediklerinizi yapmalısınız.

Henüz somıt bariz bir davranış görmedik. Ama kendi ailemin bile bu şekilde beni dolduruşa getirir gibi konuşması çok saçma

Kendi ailemide memnun etmeye çalışıyorum ben ne hikmetse

Henüz somıt bariz bir davranış görmedik. Ama kendi ailemin bile bu şekilde beni dolduruşa getirir gibi konuşması çok saçma

İyi bir evliliğin temel sırrı iki tarafta kendi tarafını susturacak kulak vermeyecek. Gerçekten yetişkin bir birey gibi bir sorunla karşılaşsa da ailelere aktarmada çözebilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…