Nişan günü terk edildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayir anlamiyorum nisan gununu niye beklemis

Aklı başına yeni mi gelmiş pis piskopatın seninle konuşup güzelce bu iş olmaz ben sana ısınamadım veya ben seninle olamayacağımı anladım diyerek kırmadan ayrılabilirdi ailenin arkadaşlarının arasında bu rezilliği yapmanın manası ne sanki birinin acısını senden çıkartıyor gibi hani demiş ya hiç sevgilim olmadı diye sen inanma biri bunu terketmiş kuyruk acısı var bunda oda intikamı senden almış ne açıyorsan aç hakkın herkesin içinde utanmamış rezil ama iyili olmamış Allah seni böyle birinden korumuş utanmadan bide kızınızın sevgilisi var benim yok diyor nerden bileceğiz olmadığını sabah akşam berabermiydiniz seninde geçmişte ister iki sevgilin olur ister ikiyüzlü sevgilin olur önemli olan yola kiminle devam etmek istediğindir ne açmaya hakkın varsa aç şikayet hakkın varsa şikayet et

Yaşlar 30'a dayanmış; bir tarafta kendisini eğitimine, işine vermiş ve çok efendi olduğu için bu yaşa kadar kadınlar tarafından tercih edilmemiş bir mühendis; diğer tarafta 30'a kadar efendi olmayan adamlarla gününü gün etmiş, 30'a 1 kala pçlerin peşinde koşmayı bırakıp daha 1 aydır tanıdığı efendi mühendisle evlilik yoluna girmiş bir kadın var.
Kusura bakmayın konu gerçek de olabilir ama buradan bakınca tam bir ekşici konusu.
O yüzden pek inanmadım.

Eğer gerçekse de gidin çocuk falan sevindirin. Bu elemana da dava açıp hakkınızı arayın.
Hem maddi olarak zor duruma düşürülmüşsünüz hem de insanların önünde rencide edilmişsiniz, manevi olarak yıpranmışsınız.
Dava açın da sürünsün.

İçimdeki öfke hiç geçmiyor.Komşumun kızı ile buluşcaklar masraf için . Gidip yüzüne sövmek istiyorum
Komşunuzn kızını araya sokmayın direk avukatla muhatap edin kmseye güvenilmez komşunuzun kızı bile arkanızdan iş çevirebilr cevirmez deme ben çok gördüm emin ol maddi manevi tazminat davanı aç sonuna kadar hakedersın zaten avukatla görüş gt savcılıga şikayetçi ol birde size hakaret ettiyse vazgeçmeyın ugraşın

Böyle cahil bir insandan kurtuldugunuz için sukredin ilk başta konusulmaliydi tecihi o yondeyse kabul etmemeliydi ama nisan günü milletin içinde yaptığı iğrenç birsey açın davanızı umarım karşınıza sizi seven değer veren biri çıkar üzülmeyin ❤

Bundan sonra geçmişinizle ilgili soru soran kişileri direkt hayatınızdan çıkarırsınız umarım. Bu konuyu irdeleyen adam! zaten beş para etmez herifin tekidir. Siz kimseye hiçbir şey için hesap vermek zorunda değilsiniz. Bunları ilk sorduğunda “hop orada dur bakalım! Sen kimsin?” diye sormadığınız ve o an terk etmediğiniz için bunlar oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…