Nişan için Nasıl sizce?

Model güzel ve nişan için uygun buldum ben canım :) Renk konusunda da tenine uygun olanını seçersen daha bi güzel durur.
Hayırlı olsun şimdiden

Çok güzel bu ya benzeri bendede var geçen sene tatilde giymiştim.ama tabi sıcakta tene yapışıyo ki ben kolay kolay terlemem.ama serin bi havada giyecekmişsin maem bence çok güzel bi seçim rengine gelince sarı olsun derim çok hoş duruyo

Selam canımm hayırlı olsun

Bende bu siteden sipariş vermek istiyorum sana bikaç soru sorabilir miyim?

Ben özel dikim değil ordaki beden tablosuna uyanı sipariş edicemDikim ve gönderim toplam kaç güne gelir??

Gümrüğe takıldı mı elbisen?

Teşekkür ederim cevapların için sevgilerr

Canım benimki dikim olduğu için uzun sürdü ama orada sana bir tarih veriyorlar, o tarihler arasında geliyor zaten.
Gümrüğe takılmadı benimki, muhtemelen 2 hafta sürer seninkinin gelmesi de.
Ama gönderimi hiç beğenmedim öylesine paketlenip kargo kutusuna konmuş, kırış buruştu, kuru temizleme falan yaptık tabi...
Bitmiş hali böyleydi

Eklentiler

• $1385133_523748777707959_1645013649_n.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 148

Çok teşekkür ederim canım inşallah 24üne yetişir benimkii

Bende bu renkten istiyorum ama farklı modelini kırışmış gelirse bende kuru temizleyiciye veririm artık napalım

Renk seçenekleri de şu şekilde; işaretli olanı seçecektim ama nasıl olur hiç bilmiyorumEki Görüntüle 765649

Elbisenin modelini cok cok begendim. Bence dogru bir tercih olur.
Sari rengi erkek arkadasin begendiyse sana da yakistigini düsünüyorsan neden olmasin?
Bana yakismaz mesela. :)
Eger saridan vazgecersen, sectigin renk mor, mürdüm gibi... Evde varsa o renk yakisiyorsa bence hos bir renk, ama agir olabilir.
Daha canli bir nisan olsun dersen en sondaki renk secenegi toz pembe olabilir.
Ya da sarinin yaninda kremsi tonlar var.
Bence erkek arkadasinla karar verebilirsin. :)

Elbiseyi aldım, giydim, yırttım bile

Ahha ben burayi biliyorum

Foto cok hos olmus bu arada mutluluklar...

Çok teşekkür ederim canım inşallah 24üne yetişir benimkii

Bende bu renkten istiyorum ama farklı modelini kırışmış gelirse bende kuru temizleyiciye veririm artık napalım

Canım mesaj kutun dolu :) ne yaptın geldi mi elbisen merak ettim?

Çok güzel olmuş canım elbiseyi çok begendim ben de ev nişanı için böyle bir şey düşünorum. Keşke buralarda da deneyip alabileceğimiz bir yer olsa. Sitedeki elbise modelleri genel olarak farklı ve güzelmiş.
Bu arada önden de bi foton varsa görebilir miyiz elbiseyi.

size ulaşabilmek için hesap açtım nasıl kullanacağımı da bilmiyorum dressfirst ile ilgili bir şey sormam gerekiyor bir tek sizi buldum oradan alışveriş yapan nasıl irtibata geçebiliriz

Çok teşekkür ederim. Dressrstten bir elbise aldım 8 gün yazıyordu kargo süresi sandım ama hazırlanma süresiymiş 20 -25 günde gelir diyorlar sizinki sipariş verdiğiniz günden itibaren hesaplarsanız kaç gün sürdü . Bu 20-25 gün kargoya verildikten sonraki süre mi yoksa sipariş verildikten sonra geçen süre mi acaba. Nişan için aldım 17 ağustosta düşünüyorduk ama elbise çok büyük sıkıntı oldu

http://www.dressfirst.com/A-Line-Pr...Bride-Dress-With-Lace-Beading-008002222-g2222

Benimki 1 ay kadar sürdü dikimi aşağı yukarı 10 gün sürmüştü sanırım. Ne zaman aldınız elbiseyi nişana kadar gelir diye düşünyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…