Nişan için Nasıl sizce?

Allah Mesut etsin canım.
Elbisen çok hoş, üzüm rengide harika olacaktır eminim.

Rengi ve boyunun uzun oluşu ilgimi çekmedi. Belki daha farklı bir renk ve aynı modelin diz üstü kesimi aynı renk şık bir topuklu pabuçla daha güzel olabilirdi benim fikrimce :))

Rengi ve boyunun uzun oluşu ilgimi çekmedi. Belki daha farklı bir renk ve aynı modelin diz üstü kesimi aynı renk şık bir topuklu pabuçla daha güzel olabilirdi benim fikrimce :))

Elbisem kısa olmayacağı için bulabildiğim en güzel model buydu

rengi modeli tam benlik hatta benim nişanlllığımada tarz olarak benziyor eski zamanlara ait gibi ben çok beğendim

Evet var, ben verdim siparişi ama shipping biraz pahalı 40 dolar.
Onun dışında 20 dolara ölçülerini verip tam üzerine göre yaptırabiliyorsun.
Bakalım nasıl bir elbise gelecek, üzüm rengini sipariş verdim

Canım bence gayret ev ortamı icin uygun (evde olacak sanırım nisanın) hem de bu aylara göre rengi gayret uygun, elbise ne cok sade ne de cok abartı zaten daha cok sıklığı takılarla sağlayabilirsin.Hayırlı olsun canım darısı basımıza olsunda bizde senden elbise fikri alalım

Teşekkürler. Takı takmam herhalde kolye falan alabilirler belki
Ayrıntıları artık elbise geldikten sonra tekrar sorarım sizlere. Saçım nasıl olsun, makyajı nasıl yapayım vs
Darısı sizlere canım

Teşekkürler. Takı takmam herhalde kolye falan alabilirler belki
Ayrıntıları artık elbise geldikten sonra tekrar sorarım sizlere. Saçım nasıl olsun, makyajı nasıl yapayım vs
Darısı sizlere canım

Amiiin Küpe tak ama küpe iyidir Valla ben cok anlarım bu islerden o yüzden beklerim canım

ayılıp ayılıp bayıldımmmmm
bayılıp bayılıp ayıldımmmmmmmmm
ben bir sarı renk hastası olarakk çoookk çoookk beğendimmmmmm
gerçi benim için sarı oldu mu gerisi boş modele çokta tınn

mutluluklar bu aradaa
ve kesinlikle verdiğiniz siteyi vakti zamanı gelince bakmadan geçemeyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…