- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
- Konu Sahibi frauleinleyla
-
Nisan 1 günlük iş. Doğum haziranda.. neden mart nisan mayısta olmuyor ki nisan?Kızlar ben 2. 5 yıldır devam eden ilişkide, Eylül ayında evlilik teklifi aldım Haziranda Nişan yaparız dedi. Aileler ile tanıştık. neyse bu dedi ki teyzem hamile haziranda doğumu var bir de babam prostat ameliyatı olacak (tarihi belli değil) nişanı Eylül e erteleyelim. Ameliyatı anlarım hani ameliyat tarihine göre tabiki ertelenir ama teyze, doğum ne bileyim evde olacak isteme, Nişan teyze de kına düğüne gelsin. Nişanı da kaçırsın ne Olcak. Canım sıkıldı biraz
Ayrıldığını yazmışsın. Eğer başka nedenler yoksa; sırf tarih için yazık etme.Zaten onayladım ama dedim bak erkene alalım hem doğum hem ameliyat öncesi güzel olur ama o ileriye atalım öne almaktansa dedi
Neymiş aileler kaynaşıp tanışmalı çok önemliymişNisan 1 günlük iş. Doğum haziranda.. neden mart nisan mayısta olmuyor ki nisan?
Canınızı sıkacak başka bir konu bulamadınız mı? Varsın eylül de olsun... 3 aydan ne olacak ?Kızlar ben 2. 5 yıldır devam eden ilişkide, Eylül ayında evlilik teklifi aldım Haziranda Nişan yaparız dedi. Aileler ile tanıştık. neyse bu dedi ki teyzem hamile haziranda doğumu var bir de babam prostat ameliyatı olacak (tarihi belli değil) nişanı Eylül e erteleyelim. Ameliyatı anlarım hani ameliyat tarihine göre tabiki ertelenir ama teyze, doğum ne bileyim evde olacak isteme, Nişan teyze de kına düğüne gelsin. Nişanı da kaçırsın ne Olcak. Canım sıkıldı biraz
Kızlar ben 2. 5 yıldır devam eden ilişkide, Eylül ayında evlilik teklifi aldım Haziranda Nişan yaparız dedi. Aileler ile tanıştık. neyse bu dedi ki teyzem hamile haziranda doğumu var bir de babam prostat ameliyatı olacak (tarihi belli değil) nişanı Eylül e erteleyelim. Ameliyatı anlarım hani ameliyat tarihine göre tabiki ertelenir ama teyze, doğum ne bileyim evde olacak isteme, Nişan teyze de kına düğüne gelsin. Nişanı da kaçırsın ne Olcak. Canım sıkıldı biraz
Öne almak çok erken olur çünkü yeni oldu tanışmalar. Mayısta yapayım desem ramazan.
Peki tüm ailenin tanışması için fırsat yaratıyorlar miydi? Ailesi senin aileni yemeğe vb.etkinliklere davet ediyor mu? Aileler tanıştıktan sonra kenara çekilip sessizliğe mi burunduler?Buna katılıyorum ama karşımdaki anlamıyor ona göre uzun uzun tanışmak gerek bende düzgünce ayrıldım
Aynn o kadar doğru ki bir kere sağlık hariç susarsam devamı gelecek belli
Yani bakamaz çalışıyor . Erkene alamam çünkü mayısta ramazan. Nisan alaym desem daha aileler tanışalı yeni oldu çok erken olur.
Yani bakamaz çalışıyor . Erkene alamam çünkü mayısta ramazan. Nisan alaym desem daha aileler tanışalı yeni oldu çok erken olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?