- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
- Konu Sahibi frauleinleyla
-
+100000Geçmiş olsun şimdiden erkek hegomanyasına sahip bir aileye gelin gidiyorsun
Yok ama ayrıldım bir kere bu da oyun değil ki ayrıl barış şuan üzülüyorum ama biliyorum geçecek üzüntü çünkü benim ve onun en özel gününde babasının ameliyatı için tabiki ertelerim ama teyze doğumunu kabul etmem. Çünkü bizim aile geleneğinde tanışma dediğin kız anne babayı tanır erkek anne babayı tanır. Sonra anneler babalar tanışır isteme nişan olur.. Ama ona göre ben nişana kadar tüm aile ile tanışmalıyım. Onun ailesi ile benim ailem k4-5 kere gidip gelmeli. Herşeyi onun istediği gibi olsun istiyor.Maden 2.5 senedir birlikteyseniz ha Haziran ha Eylül arada 1.5-2 ay çokta büyük bir şey değil.. teyzesi ile arası iyise yanında istemesi bence çokta anormal değil ve babasıda hastayken ikisini birden bahane etti belkide babası ameliyat olmasa teyzesi olmasada bir şey demezdi. Bence çok üstelemeyin eğer ki başka bir sorun yok ise
Mayısta ramazan var Nisan a çekelim dedim ona da yok aileler kaynaşamaz yok benim tüm aile fertleri ile seni 8 zamana kadar tanıştırmam gibi bahaneler söylüyor. Halbuki bizde aileler ile kız erkek 1 2 kez görüşür anneler babalar da 1-2götüşür sonra nişan olur.Öne çekemiyormusunuz nişanı Mayıs’ta yapın
Çok doğru zaten bende bu nedenle bitirdim çünkü ben karşılıklı vermekten yanayım o daha baskın böyle bir insanla olmaz+100000
Nişan tarihini bilmem lakin benimde aklıma ilk bu düşünce geldi.
Konu sahibi bence siz en çok bu noktaya takılmalısınız
Ani bir karar vermişsin umarım hakkında hayırlı olan neyse O olsun kuzumÇok doğru zaten bende bu nedenle bitirdim çünkü ben karşılıklı vermekten yanayım o daha baskın böyle bir insanla olmaz
Aslında belki de öyledir bilemiyorımmBen her seyde bir hayir vardir kafasindayim siz daha yeni tanışıyorsunuz belki -Allah korusun bi aksilik çıkacak-belki ummadiginiz bir sey olacak ne bilim o düşünceyle ben olsam ileri bir tarihe nişani alırım bu süreçte hem aileyi falan da daha iyi tanımış olursunuz die dusunuyorum yani.
Oluruna bırak nisan olsun diye kavga etme.belki nişanlanmamak daha hayırlıdır.en başından sorunlu olan şeylerden hayir.gelmiyor.Kızlar ben 2. 5 yıldır devam eden ilişkide, Eylül ayında evlilik teklifi aldım Haziranda Nişan yaparız dedi. Aileler ile tanıştık. neyse bu dedi ki teyzem hamile haziranda doğumu var bir de babam prostat ameliyatı olacak (tarihi belli değil) nişanı Eylül e erteleyelim. Ameliyatı anlarım hani ameliyat tarihine göre tabiki ertelenir ama teyze, doğum ne bileyim evde olacak isteme, Nişan teyze de kına düğüne gelsin. Nişanı da kaçırsın ne Olcak. Canım sıkıldı biraz
Aileler nişandan önce kaynaşmaz zaten evlenene kadar arada mesafe olurMayısta ramazan var Nisan a çekelim dedim ona da yok aileler kaynaşamaz yok benim tüm aile fertleri ile seni 8 zamana kadar tanıştırmam gibi bahaneler söylüyor. Halbuki bizde aileler ile kız erkek 1 2 kez görüşür anneler babalar da 1-2götüşür sonra nişan olur.
Yani bakamaz çalışıyor . Erkene alamam çünkü mayısta ramazan. Nisan alaym desem daha aileler tanışalı yeni oldu çok erken olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?