- Konu Sahibi minik_prince
- #3.221
Dovun meniiiDuuuur bakiyim kizarim sana daha olmadan yoj boyle konusmakk. Hep ne dedikk adet olmadan umutsuzluk yooooook. Doveriz bak senii :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dovun meniiiDuuuur bakiyim kizarim sana daha olmadan yoj boyle konusmakk. Hep ne dedikk adet olmadan umutsuzluk yooooook. Doveriz bak senii :))
Elbette tam vakti30 gunde bi adet oluyorum 18.gun yumurtlama tarihi olabilir mi ki
Yap sendede pozitifi görcz inş dolcak hamişlerle burası:)Bilmiyorum kuzum galiba yarin yaparim artik![]()
Ah tatlım benim herseyin vardır bir vakti. asla umutsuzluk yok. aynen moraller devamAytimmminik_prince benim bati 8 mayisa cek :))
Sezerbusra21 caniimm icin rahatlicaksa git hemmen bizede yeni yukselmis degerini haber verrr
![]()
Diğer aya inş hayrlı haberlrini alırız cnmOldumm canimm. Aynen haberini bekliyoruuuuzz :))
Guzel haberler ver inshAllah:)benide ekleyin kizlar 27 Nisan
InshAllah bitanem❤Yap sendede pozitifi görcz inş dolcak hamişlerle burası:)
inşallah canım yaHasta olmadiysan umit var demektir bekle:)
Umutsuzluk yoooooooooooookkkk :)))Dovun meniii![]()
Kesinlikle en onemlisi moral bozmamak etkilenmemek zaten. Hayirli vaktinde hayurlisiyla gelsin insallah :)Ah tatlım benim herseyin vardır bir vakti. asla umutsuzluk yok. aynen moraller devam
İnsallah canim benimmDiğer aya inş hayrlı haberlrini alırız cnm
Evet evet insallah aytimmInshAllah bitanem❤
Aynen kuzum artık birlikte önümüzdeki bata ben daha sökülmedim bi türlü bideKesinlikle en onemlisi moral bozmamak etkilenmemek zaten. Hayirli vaktinde hayurlisiyla gelsin insallah :)
Kuzum ben 1 hafta 10gun var ayipdir soylemesi ashagisi shishmishUmutsuzluk yoooooooooooookkkk :)))
Ne dedik hep sokulmeden onumuzdeki ay demek yokk :))Aynen kuzum artık birlikte önümüzdeki bata ben daha sökülmedim bi türlü bide
O hiic belli olmaz ne kaldi surda yarinaa kuzumm :))Kuzum ben 1 hafta 10gun var ayipdir soylemesi ashagisi shishmishshimdide agda yapdim bakdimki shish hayla
galiba adete yakin boyle olur
![]()
ama geciksem beni umutlandirmayin tamammi zaten kendim umutlaniyorum gelmiyinceO hiic belli olmaz ne kaldi surda yarinaa kuzumm :))
Tamam canimm. Umutlandirmak yok sadece olana kadar umutsuzluk yokama geciksem beni umutlandirmayin tamammi zaten kendim umutlaniyorum gelmiyincedushukten sonra kendi bashima adet gormuyorum
![]()