nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

Kselam fistiklar... Tutaste nergiz elif... Ne guzel karsilastik. Ah tutaste ahhhh. Belirti arayip durma sabirsizim benim. Bekle biraz daha insallah gulum. Hayirlisiyla mahzun etmez ins Rabbim bizleri de... Dr. A soracagim bakalim c.tesi yapalim derse kan verecegim ben de. Aslinda pazar demisti ama. 12. Gun pazar oluyor. Hayirlisi bakalim ins. Dualarinizi eksik etmeyin.
Bu arada yeni yazan arkadaslar tedavileriniz hayirli olsun. Hosgeldiniz. Ins mujdeler veririz birbirimize...

cnm bnm sakın üzme kendini hayırlısı olsun hepimiz için rabbim mutlaka mükafatlandıracaktır.gönlünü rahat tut

tatlım zaten ümit etmekten başka bişey gelmiyo elimizden tatlım bende öyleyim aman kasık ağrım var tuttu ya da üzülüyorum tamam adet oldum diyorum göğüslerim şişti adet oluyorum yada tut tu diyorum şimdi de akıntı çok acıkıyorum etraftan sanki değişik kokular geliyo bide o çıktı koku hassasiyeti yok yok anliycan allah sonumuzu hayır etsin ama bildiğim bişey varrrrr ben bu bebeği çok istiyorummmm ya ama bani bıraktı diye de çok üzülüyorummm kızlar ya:2:

ya aynen ben de yazdıklarının hepsini yaşıyorum va aynı duygularlayım canım.inanki anlatılmaz yaşanır.

Mavidus senin test günün ne zaman pazar mı pazartesi mi canım ne zaman baktıracaksın????

Nrgizim fistigim cepten giriyorum ya ben. Mesajlari gormeyebiliyorun. Simdi okudum daha. Iyiyim elh tatlim. Benim de ara ara bel agrim oluyo.kasiklarda batma bazen okuyo. Takilmiyorum ana. Hersey olabilir.... Rabbime emanet ettik meleklerimizi bekliyoruz insallah. Hepimize de dua ediyorum. Surekli girip bakiyorum bisey yazdiniz mi diye ben de gulum bende de uyku var. Bi de :bazen deli acikiyorum. Nasil kaziniyo midem

slm valla sözleşsek denk getiremezdik.ilk güzel haber senden gelecek allahın izni ile kızlar yarın büyük gün regaib kandili
müslümanın kendinden çok müslüman kardeşlerine ettiği dualar daha çok kabul olurmuş hepimiz birbirimiz için dua edelim.yüce rabbim bizim gibi günahkar kullarını bağışlayak kadar büyük.

inşallah canım benim ayyyyy müjdeyi ilk sen verecen sonra ben sonra elif le tutaste inşallah çok heyecanlandım şimdiiii

ayyyy varyaa ben ömrümde böyle bişe yaşamadım inan.ben etrafımda sabır timsali biriyim.ama bu durumda hiç olamıyorum.aslında madem pazara denk düşüyor sen de c.tesi yaptır:)))

merahba elifcik canım senin ne zaman test günün.bu arda kızlar sizlerin kaçıncı denemeler.benim ilk deneme

Tatlim elh iyiyim su akinti isi nedir ben anlamadim.bu crinone jel den kaynakli olabilir kizlar. Ben de ara ara sanki adet omusum gibi islaklik hissedip gidip bakiyorum ama sari mi bilmem.camasirim renkli anlamadim hic. Ama ara ara jelin parcalarida geliyor bazen beyaz bazen sari. Ama takilmayin nolur. Sabir ve tevekkulle bekleyelim insallah. Hepimiz de mijdeler verecegiz haftaya insallah...

kızlar bu arda biraz önce kimyacı arkadaştan birşey öğrendim.patatesin yeşil kısımlarının yenmesi düşüğe sebep oluyormuş.içindeki yüksek fosfor potasyum sebep oluyormuş lütfen dikkatli olun

canım ben bu bilgiyi hamilelik sitelerinden okumuştum hani embriyo tutunup obüyümeye başladığı o ilk haftalarda rahimin ağzında mukuz tabakası çoğalır orayı kaplarmış bu da dışardan gelecek mikropları engellermiş.bu arada ben jel kullanmıyorum.benim progestan hapım var.doktor hap şeklinde verdi.ya bendeki akıntı o kdar çok değil zaten hüsnü kuruntu yani:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…