öncelikle hamile olan arkadaslarin adina cokkkkk sevindim.mevlam hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin meleklerinizi.9 mayista tranferim olmustu.arada cok agrilar yasadim oyuzden nete girmedim.dunde test gunumdu gidip kan verdim tahlil icin ama eve geldikten 2 saat sonra dusuk yaptimne yapalim vakti gelmemis demekki....
merhaba kızlar nasılsınız.iyimisiniz nasıl gidiyor.daha doğrusu vakit nasıl geçiyor ben de geçmek bilmiyor.bu arada nergis sende de mi akıntı var ya.ben de kendimden şüpheleniyorum acaba kötümü diye.sarımsı bir akıntı çok değil.acaba hamilelikte rahimin ağzı mukus tabakası ile kapanırmış dış etkenlere karşı bu akıntı o akıntımı diye ümit ediyorum
tatlım zaten ümit etmekten başka bişey gelmiyo elimizden tatlım bende öyleyim aman kasık ağrım var tuttu ya da üzülüyorum tamam adet oldum diyorum göğüslerim şişti adet oluyorum yada tut tu diyorum şimdi de akıntı çok acıkıyorum etraftan sanki değişik kokular geliyo bide o çıktı koku hassasiyeti yok yok anliycan allah sonumuzu hayır etsin ama bildiğim bişey varrrrr ben bu bebeği çok istiyorummmm ya ama bani bıraktı diye de çok üzülüyorummm kızlar ya:2:
inşallah canım inşallah bende o gün işe başlayacağım hiç gitmek istemiyorum sonuç negatif olursa diyeee canım çok sıkkın olur çünki aslında cumartesi kan tahlili mi yaptırsam diyorum ya pazartesi ye hazırlık olurr ne dersinn[/QUOT
ben bilerek işten izin almadım yoksa bu vakit geçmezdi.bence test yaptırma bu konularda ve aslında her konuda sabır herşeyden önemli rabbim bizi böyle sınıyor.herşey zamanında güzel.rabbimden isterken hayırlısını ver diyoruz olmazsa demekki hayırlı değil zamanı değil.böyle dua ediyorsak sonuç negatif olsa bile dik durmalıyız zamanını bekle arkadaşım az daha sabır...
her zorluğunda sonunda bugün olmasa bile bir gün mukafatı vardır.içini rahat tut
İNŞALLAH ARKADAŞIMMMM BİR GÜN EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALIRIZZZ......
Mavidus senin test günün ne zaman pazar mı pazartesi mi canım ne zaman baktıracaksın????
Kselam fistiklar... Tutaste nergiz elif... Ne guzel karsilastik. Ah tutaste ahhhh. Belirti arayip durma sabirsizim benim. Bekle biraz daha insallah gulum. Hayirlisiyla mahzun etmez ins Rabbim bizleri de... Dr. A soracagim bakalim c.tesi yapalim derse kan verecegim ben de. Aslinda pazar demisti ama. 12. Gun pazar oluyor. Hayirlisi bakalim ins. Dualarinizi eksik etmeyin.
Bu arada yeni yazan arkadaslar tedavileriniz hayirli olsun. Hosgeldiniz. Ins mujdeler veririz birbirimize...
kselam fistiklar... Tutaste nergiz elif... Ne guzel karsilastik. Ah tutaste ahhhh. Belirti arayip durma sabirsizim benim. Bekle biraz daha insallah gulum. Hayirlisiyla mahzun etmez ins rabbim bizleri de... Dr. A soracagim bakalim c.tesi yapalim derse kan verecegim ben de. Aslinda pazar demisti ama. 12. Gun pazar oluyor. Hayirlisi bakalim ins. Dualarinizi eksik etmeyin.
Bu arada yeni yazan arkadaslar tedavileriniz hayirli olsun. Hosgeldiniz. ıns mujdeler veririz birbirimize...
Kselam fistiklar... Tutaste nergiz elif... Ne guzel karsilastik. Ah tutaste ahhhh. Belirti arayip durma sabirsizim benim. Bekle biraz daha insallah gulum. Hayirlisiyla mahzun etmez ins Rabbim bizleri de... Dr. A soracagim bakalim c.tesi yapalim derse kan verecegim ben de. Aslinda pazar demisti ama. 12. Gun pazar oluyor. Hayirlisi bakalim ins. Dualarinizi eksik etmeyin.
Bu arada yeni yazan arkadaslar tedavileriniz hayirli olsun. Hosgeldiniz. Ins mujdeler veririz birbirimize...
inşallah canım benim ayyyyy müjdeyi ilk sen verecen sonra ben sonra elif le tutaste inşallah çok heyecanlandım şimdiiii
Evettt kızlar yarın kandil hepimiz dua edlimm tamam mı unutmak yokkk bakk birbirimizi
merahba elifcik canım senin ne zaman test günün.bu arda kızlar sizlerin kaçıncı denemeler.benim ilk deneme
MERHABA KIZLAR NASILSINIZ.İYİMİSİNİZ NASIL GİDİYOR.daha doğrusu vakit nasıl geçiyor ben de geçmek bilmiyor.bu arada nergis sende de mi akıntı var ya.ben de kendimden şüpheleniyorum acaba kötümü diye.sarımsı bir akıntı çok değil.acaba hamilelikte rahimin ağzı mukus tabakası ile kapanırmış dış etkenlere karşı bu akıntı o akıntımı diye ümit ediyorum
cnm benimde ilk deneme ve tek embriyo pazartesi test yaptıracağım
nergizle aynı ama bence o kendi tutamayıp daha önce yaptıracak :)
Tatlim elh iyiyim su akinti isi nedir ben anlamadim.bu crinone jel den kaynakli olabilir kizlar. Ben de ara ara sanki adet omusum gibi islaklik hissedip gidip bakiyorum ama sari mi bilmem.camasirim renkli anlamadim hic. Ama ara ara jelin parcalarida geliyor bazen beyaz bazen sari. Ama takilmayin nolur. Sabir ve tevekkulle bekleyelim insallah. Hepimiz de mijdeler verecegiz haftaya insallah...
nergizcim sende pazartesi yaptırmayacak mısın testi pazartesi yaptıracaksan aynı gün vereceğiz allahın izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?