kızlaaar nergisten haberi olan varmı hiç uğramıyo nasıl gidiyor acaba onunla aynı gün olmuştu transferimiz.ben meraktan çatlıyorum ama sabradiyorum olabildiğince.
Merhabalar,
benım 9 mayısta transfer gerceklestı, 20 mayısta dayanamayarak testı bır gun erken yaptırdım 7,5 cıktı, doktor 2 gun sonra tekrar yaptıralım erken yaptırdıgın ıcın bu sonuc cıkmıs olabılır dedı ama benım moralım cok bozuldu, sanırım kımyasal gebelık olacak
sağol canım ya.inşallah herşey yolundadır.içim rahatladı.bir aydır tedavi görüyordum yani benim uzun protokoldu nasıl geçtiğini anlamadım.ama bu bekleme herşeye bedel inan ki.bir türlü geçmek bilmiyor.hergün acaba bu gün bir test yapsammı deyip sonra kendimi dizginliyorum.rabbim yüzümüze baksın.hakkaten ondan bekliyorum o na yalvarıyorum,ondan istiyorum.rabbimde olmasa derdimi içimi tam olarak kimseye anlatamıyorum.işte bir de burada sizler varsınız.sizlerle sevinip sizlerle hüzünleniyorum.
cnmmm allahım yardımcın olsun tutunsunlar annesıne insallahhhhhselam kızlar...
dün transferim oldu...2 meleğim oldu...dua edin benimle kalsınlar...fazla kalamıyorum nette dua edin...
hepimizin Allah yardımcısı olsun inşaAllah....
tutaste cnm lutfen sakin ve sabirli ol cnm bnm.14.gun idrar testinde oyle silik cikti ki anlatamam yani idrar canını sıkmaktan baska bi ise yaramaz cnm ben inadina yaptım ahtım vardi nerdeyse yıne cıkmayacaktı kız :))))mavidüşcanım sen de beklemedesin değilmi.senin kaç gün kaldı sonuçlara bakmaya.ya ben dayanamıyorum yarın 6. gün.kızlaaaaaaar sizce 6. gün belli olurmu idrar testinde.bende 4 tane emriyo var.napim kendimi zor zaptediyorum yav
Merhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım.Benim üçüncü denemem olacak.Ama çok korkuyorum.
Nazaye senin adına çok sevindim.İnşallah allah tamamını erdirir.Sağlıkla kucağına almayı nasip eder.
Merhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım.Benim üçüncü denemem olacak.Ama çok korkuyorum.
Nazaye senin adına çok sevindim.İnşallah allah tamamını erdirir.Sağlıkla kucağına almayı nasip eder.
kızz ben hergün netteyim seni göremiyorum asılll ben.bende kasık ağrısı oluyo bide çok çabuk acıkıyorum dediğin gibi uyku değilde sanki bi mayhoşluk var kafam güzel falan dermişimbenim arkadş ta hamile şimdi tüp yaptırdı ona sormuştum ne belirti oldu diye sadece çok uykum gelmişti demişti.ayyyyy kız hepimiz böyle oluruz inşallah bende namazlarımı kıldım.yatmadım da öyle valla ne yalan söyleyeyim şimdilerde öyle hareketlerime de çok dikkat etmiyorum açıkçası.bu arada bende seksenleri izliyorum hatta şimdi yazarkende neyse canım yarın gelirsen ben burdayım bide 2012 tüp bebek günlüğümüze takılıyorum öptüm canım kib
nergizcim merhaba nasılsın nasıl gidiyor varmı bir sıkıntı
yok tatlım ii im bi sıkıntı yok şükür ne olacak bilmiyorum pazartesiye az kaldı bid ebende akıntı da var az ama var kasık ağrısı var ne yapacaz böyle yaaaaa SENDEN NABER ELİFFF
yaa cnm akıntı bendede başladı dün bendede az hatta ilk parça gibi geldi korkmadım desem yalan olur acaba dedim bebem beni bıraktı mı bende bel ve göğüs ağrısı var karın şişliği kasık ağrım yok iyimi kötümü onu bile bilmiyorum
dengem şaştı resmen pazartesiyede bişey kalmadı ama o gün gelse bi dert gelmese ayrı bir dert
hayırlısı olur inşallah
öncelikle hamile olan arkadaslarin adina cokkkkk sevindim.mevlam hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin meleklerinizi.9 mayista tranferim olmustu.arada cok agrilar yasadim oyuzden nete girmedim.dunde test gunumdu gidip kan verdim tahlil icin ama eve geldikten 2 saat sonra dusuk yaptimne yapalim vakti gelmemis demekki....
kızz ben hergün netteyim seni göremiyorum asılll ben.bende kasık ağrısı oluyo bide çok çabuk acıkıyorum dediğin gibi uyku değilde sanki bi mayhoşluk var kafam güzel falan dermişimbenim arkadş ta hamile şimdi tüp yaptırdı ona sormuştum ne belirti oldu diye sadece çok uykum gelmişti demişti.ayyyyy kız hepimiz böyle oluruz inşallah bende namazlarımı kıldım.yatmadım da öyle valla ne yalan söyleyeyim şimdilerde öyle hareketlerime de çok dikkat etmiyorum açıkçası.bu arada bende seksenleri izliyorum hatta şimdi yazarkende neyse canım yarın gelirsen ben burdayım bide 2012 tüp bebek günlüğümüze takılıyorum öptüm canım kib
öncelikle hamile olan arkadaslarin adina cokkkkk sevindim.mevlam hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin meleklerinizi.9 mayista tranferim olmustu.arada cok agrilar yasadim oyuzden nete girmedim.dunde test gunumdu gidip kan verdim tahlil icin ama eve geldikten 2 saat sonra dusuk yaptimne yapalim vakti gelmemis demekki....
canım denk düşmüyoruz demekki.ben de vaktim oldukça giriyorum bakıyorum kimse bişe yazmamış geri çıkıyorum.ya ben de de aynı kasıklarda batmalar var bel ağrısı ve ilginç sırt ağrısı var.aynen bir uyuşukluk hali var gözlerim kapandı kapanacak yani.okuldakiler sürekli çok hasta görünüyosun diyolar.hayırlısı inşallah.çok dua ediyorum allah sonunu mutlulukla taçlandırsın inşallah
selam tutaste bak karşılaştık canımmmmm inşallah hepimiz hamiş oluruzzzz
selam tutaste bak karşılaştık canımmmmm inşallah hepimiz hamiş oluruzzzz
inşallah canım inşallah bende o gün işe başlayacağım hiç gitmek istemiyorum sonuç negatif olursa diyeee canım çok sıkkın olur çünki aslında cumartesi kan tahlili mi yaptırsam diyorum ya pazartesi ye hazırlık olurr ne dersinn[/QUOT
ben bilerek işten izin almadım yoksa bu vakit geçmezdi.bence test yaptırma bu konularda ve aslında her konuda sabır herşeyden önemli rabbim bizi böyle sınıyor.herşey zamanında güzel.rabbimden isterken hayırlısını ver diyoruz olmazsa demekki hayırlı değil zamanı değil.böyle dua ediyorsak sonuç negatif olsa bile dik durmalıyız zamanını bekle arkadaşım az daha sabır...
her zorluğunda sonunda bugün olmasa bile bir gün mukafatı vardır.içini rahat tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?