nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

Merhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım.Benim üçüncü denemem olacak.Ama çok korkuyorum.

Nazaye senin adına çok sevindim.İnşallah allah tamamını erdirir.Sağlıkla kucağına almayı nasip eder.

kızlaaar nergisten haberi olan varmı hiç uğramıyo nasıl gidiyor acaba onunla aynı gün olmuştu transferimiz.ben meraktan çatlıyorum ama sabradiyorum olabildiğince.

kızz ben hergün netteyim seni göremiyorum asılll ben.bende kasık ağrısı oluyo bide çok çabuk acıkıyorum dediğin gibi uyku değilde sanki bi mayhoşluk var kafam güzel falan dermişimbenim arkadş ta hamile şimdi tüp yaptırdı ona sormuştum ne belirti oldu diye sadece çok uykum gelmişti demişti.ayyyyy kız hepimiz böyle oluruz inşallah bende namazlarımı kıldım.yatmadım da öyle valla ne yalan söyleyeyim şimdilerde öyle hareketlerime de çok dikkat etmiyorum açıkçası.bu arada bende seksenleri izliyorum hatta şimdi yazarkende neyse canım yarın gelirsen ben burdayım bide 2012 tüp bebek günlüğümüze takılıyorum öptüm canım kib

cnm uzulme hayırlısı olsun hakkında cok da beklentın olmasın evet degerın cok dusuk benım de gecen sene 6 ile baslayan degerim 60lara cikti sonra birakti beni 45lere geriledi ama benim drum bu degerlerle gebelik elde ettıgını soylemıstı sen her 2 duruma da hazırlıklı olbitanem

cnm sabir cok onemli ben ilşk denememde oyle sabirsizdim ki 2.denemede de sanki sabir tası kesildim...Allah sabir verecek merak etme.

selam kızlar...
dün transferim oldu...2 meleğim oldu...dua edin benimle kalsınlar...fazla kalamıyorum nette dua edin...
hepimizin Allah yardımcısı olsun inşaAllah....
cnmmm allahım yardımcın olsun tutunsunlar annesıne insallahhhhh

tutaste cnm lutfen sakin ve sabirli ol cnm bnm.14.gun idrar testinde oyle silik cikti ki anlatamam yani idrar canını sıkmaktan baska bi ise yaramaz cnm ben inadina yaptım ahtım vardi nerdeyse yıne cıkmayacaktı kız :))))

cnm bnm allahım senın de yuzunu guldursun insallah hepimize nasip etsin yavrularimizi.Haber ver kendinden korkma cnm korkma.Olacak hep olumlu dusun.Opuyorum

cnm h.g hayırlı olsun rabbim inşallah bu mübarek aylar yüzü suyu hürmetine emeklerimizi boşa çıkartmasın

nergizcim merhaba nasılsın nasıl gidiyor varmı bir sıkıntı

nergizcim merhaba nasılsın nasıl gidiyor varmı bir sıkıntı

yok tatlım ii im bi sıkıntı yok şükür ne olacak bilmiyorum pazartesiye az kaldı bid ebende akıntı da var az ama var kasık ağrısı var ne yapacaz böyle yaaaaa SENDEN NABER ELİFFF

Son düzenleme:
yok tatlım ii im bi sıkıntı yok şükür ne olacak bilmiyorum pazartesiye az kaldı bid ebende akıntı da var az ama var kasık ağrısı var ne yapacaz böyle yaaaaa SENDEN NABER ELİFFF

yaa cnm akıntı bendede başladı dün bendede az hatta ilk parça gibi geldi korkmadım desem yalan olur acaba dedim bebem beni bıraktı mı bende bel ve göğüs ağrısı var karın şişliği kasık ağrım yok iyimi kötümü onu bile bilmiyorum
dengem şaştı resmen pazartesiyede bişey kalmadı ama o gün gelse bi dert gelmese ayrı bir dert
hayırlısı olur inşallah

inşallah canım inşallah bende o gün işe başlayacağım hiç gitmek istemiyorum sonuç negatif olursa diyeee canım çok sıkkın olur çünki aslında cumartesi kan tahlili mi yaptırsam diyorum ya pazartesi ye hazırlık olurr ne dersinn

öncelikle hamile olan arkadaslarin adina cokkkkk sevindim.mevlam hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin meleklerinizi.9 mayista tranferim olmustu.arada cok agrilar yasadim oyuzden nete girmedim.dunde test gunumdu gidip kan verdim tahlil icin ama eve geldikten 2 saat sonra dusuk yaptim ne yapalim vakti gelmemis demekki....

nasıl yaniiiii değerin kaç çıktı ki çok üzüldümmmm canımmm rabbim hakkımızda hayırlısını versin

canım denk düşmüyoruz demekki.ben de vaktim oldukça giriyorum bakıyorum kimse bişe yazmamış geri çıkıyorum.ya ben de de aynı kasıklarda batmalar var bel ağrısı ve ilginç sırt ağrısı var.aynen bir uyuşukluk hali var gözlerim kapandı kapanacak yani.okuldakiler sürekli çok hasta görünüyosun diyolar.hayırlısı inşallah.çok dua ediyorum allah sonunu mutlulukla taçlandırsın inşallah

allah sabır versin canım.çok zor bir durum inşallah birdahakine yüzün güler

selam tutaste bak karşılaştık canımmmmm inşallah hepimiz hamiş oluruzzzz

Selilaylay canim benim.uzuldum... Ama Rabbim en guzelini bilir. Insallah en hayirli sekilde nasib eder yavrularini. Kenfimizi her turlu sonuca haxirlamamiz gerekiyor. Zor ama ne gelirse Rabbimden. O'ndan baska kapimiz yok. Insallsh hayirlisiyla katindan tertemiz bir soy da bize armagan etsin insallah uzmeden yormadan.imanli saglikli evlatlarla guldursun yuzumuzu insallah Yuceler Yucesi Merhametli Rabbimiz....

MERHABA KIZLAR NASILSINIZ.İYİMİSİNİZ NASIL GİDİYOR.daha doğrusu vakit nasıl geçiyor ben de geçmek bilmiyor.bu arada nergis sende de mi akıntı var ya.ben de kendimden şüpheleniyorum acaba kötümü diye.sarımsı bir akıntı çok değil.acaba hamilelikte rahimin ağzı mukus tabakası ile kapanırmış dış etkenlere karşı bu akıntı o akıntımı diye ümit ediyorum

selam tutaste bak karşılaştık canımmmmm inşallah hepimiz hamiş oluruzzzz

selam canım.AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNN inşallah.ben çok ümitliyim rabbim bizi mükafatlandıracak inşallah.ondan ümit edip bekleyelim mutlaka bizi mutlu edecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…