nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

selam kızlar...
dün transferim oldu...2 meleğim oldu...dua edin benimle kalsınlar...fazla kalamıyorum nette dua edin...
hepimizin Allah yardımcısı olsun inşaAllah....

ah canıııııım hayırlı olsun kavuştun mu bebeklerine.çok güzel bir duygu değil mi.ama bir o kadar da stresli.inşallah miniklerin senle can bulur rabbim sana bağışlar onları.

ya kızlar hepimizz tüp bebis için burdayız da o bebişler neye göre tutunuyolar bı bılsek daha da rahatlıycaz.. ben transferden sonra o 12 günü nasıl geçirceğimi bilmiyorum yaaa....çok sıkıcı bi durum yaffff .... şimdiden heycnlandım.bu arada yumurtaları içime sığmıyo artık ağrıtıyolar... inşllh tğp bebişlerde patır patır olur .. ki ikiz olma ihtimali yok artık yasaa göre bi tane atıyolar...

Ah canim beniiim. O bebisler Rabbimin dilemesiyle izin vermesiyle tutunuyorlar. O dilrdiyse hersey vesile bitsnem. Bakiyorsun 12 gun yattim diyenin tutmamis, 3 gun yarlttim kalktim normal hayatima dondum diyenin tutmus. TAKDIR I ILAHI.....

nilmumu,mavidüş,nazayse,delimai,word07,darksen,tutaste

hepinize tekrar teşekkür ederim isteyen herkesi sağlıklı bebek sahibi yapsın allahım...transferi yapılan arkadaslardanda 4 gözle beklyorum sonuçları...

canım kaçıncı gün emriyosu transfer edildi...2 tane konulmuştu değlimi sana....çok sevindim senin adına çokkkkkkkkkkkkk

3.gün dondurulmuşlardı 2 tane koyuldu ..tek mi yoksa ikiside mi tuttu onu merak ediyorum bende

hepinize tekrar teşekkür ederim isteyen herkesi sağlıklı bebek sahibi yapsın allahım...transferi yapılan arkadaslardanda 4 gözle beklyorum sonuçları...

canım kaçıncı gün emriyosu transfer edildi...2 tane konulmuştu değlimi sana....çok sevindim senin adına çokkkkkkkkkkkkk

3.gün dondurulmuşlardı 2 tane koyuldu ..tek mi yoksa ikiside mi tuttu onu merak ediyorum bende

mavidüşcanım sen de beklemedesin değilmi.senin kaç gün kaldı sonuçlara bakmaya.ya ben dayanamıyorum yarın 6. gün.kızlaaaaaaar sizce 6. gün belli olurmu idrar testinde.bende 4 tane emriyo var.napim kendimi zor zaptediyorum yav

mavidüşcanım sen de beklemedesin değilmi.senin kaç gün kaldı sonuçlara bakmaya.ya ben dayanamıyorum yarın 6. gün.kızlaaaaaaar sizce 6. gün belli olurmu idrar testinde.bende 4 tane emriyo var.napim kendimi zor zaptediyorum yav

rabbimin izniyle tutuyor canım ya o ol dediyse oluyor inan ki.inan 12 gün geçmek bilmiyor benim 5 gün bitti ama nasıl geçiyor bir bana sor.bbir an önce öğrenmek isityorum.yumurtalar dediğin gibi çok şişkinlik yapıyor.aslında eğer doktor isterse koyar biliyormusun bana da turan çetin öyle demişti bazı durumlarda iki tane koyarız da demişti.sen ısrar et lütfen elinden geldiğince.çok istediğini vs. vs. bana saçma bir tez söylemişti bi de iki tane ihtimali azaltıyor diye halbuki ihtimali artırıyor.

canım ya çok özel olmazsa bişiy sorcam neden 4 tane koydular??? sizin problem neydi???

kızlaaar nergisten haberi olan varmı hiç uğramıyo nasıl gidiyor acaba onunla aynı gün olmuştu transferimiz.ben meraktan çatlıyorum ama sabradiyorum olabildiğince.

ya bişy daha sorcam (çok soru soryo diyceksiniz) sizde iğnelerden sonra kaç tane yumoş oluştu...:????????

ya bişy daha sorcam (çok soru soryo diyceksiniz) sizde iğnelerden sonra kaç tane yumoş oluştu...:????????

kusura bakma canım namaz molası verdim.benim stresten yumurtalık rezervim azalmış bundan 5 ay öncesi gayet iyiydim.tedavim uzun protokol oldu ve en yüksek dozdan başladım ve bitirdim tedaviyi progen 450 idi ancak 7 adet oldu çok şükür 4 adet döllendi.embriyolog ranferden öbce tomurcuklarımı bilgisayardan gösterdi boyutlarını söyledi.3 tane yüklüyecez dedi.bir tanesi 4 hücreli küçük dedi.üzüldüm ama tamam dedim mecbur transfer bitti ben daha sedyedeyken müjdeli haberi verdi."baktım almak için küçük olan da 6 hücreli olmuş onuda yükledik dedi.çok mutlu oldum.çünkü hepsi benim için aynı değerde.şimdi 5. gün ama nasıl geçecek bilmiyorum.

transfer olan arkadaşlar sizde de sürekli uyku hali varmı ya brn sürekliuyumak istiyorum sersem gibiyim yani.gözlerimi zor açıyorum okuldakiler sen çok hastasın diyorlar git eve dinlen diyorlar.ama ben evde çok sıkılıyorum zaten doğru düzgün hç yatmadım ancak iki gün zorla yattım.hatta bir şey olsada bir kalksam bir bahane arıyordum.her işimi yapıyorum elimden geldiğnce sadece çok ağır şeyler kaldırmıyorum.hatta ertesi gün namazlarıma başladım.siz ne durumdasınız

bugün trt de seksenler var bakan varmı çok eğlenceli bir dizi.onu bekliyorum.kafamı dağıtıyor eğer seyrederken uyuya kalmazsam:)) inşallah seyredecem.ya bu arada benim internet vınn ve çok az bir limitim kaldı.her an bitebilir benden haber alamazsanız şaşırmayın.vaktim oldukça gündüz okuldan girerim takip ederim.

Tatlim az daha sabret en azindan 9-10. Gunler yap bari. Cunku. Idrar testinde ysnilma cok faxla olabiliyor. Neden dersen yumurtalari olgunlastirmak icin bir suru igne olduk hormonal degisim cok fazla oldu bizde. Dr bana acikladi defi yanlis sonuc verir uzulursun. Kan testine kadar sabret dedi. Senin embriyolar cokmus masaallah ana sabret gulum bir iki gun daha bence. Sonra direk ksnda yaptir 9. Gun

Canim bende de uyku cok oluyor. Bazen gozum acilmiyor ben de cok yatmadim ama evdeyim. Annem yanimda sagolsun herseyi o yspti. Dikkat etmeye calisiyorim. Ilk gunden itibaren namazlarimi kildim ama otutdugum yerde. Daha bugun syakta basladim ama devamini oturarak kiliyorum. Elimden geleni yapmis olmsk istiyorum ama tsbiki takdir Rabbimin Rabbim dilediyse insallah hersey vesile biliyorum. Hepimizin de hayirlisiyla yuzumuzu guldurur ins Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…