canım ben bu bilgiyi hamilelik sitelerinden okumuştum hani embriyo tutunup obüyümeye başladığı o ilk haftalarda rahimin ağzında mukuz tabakası çoğalır orayı kaplarmış bu da dışardan gelecek mikropları engellermiş.bu arada ben jel kullanmıyorum.benim progestan hapım var.doktor hap şeklinde verdi.ya bendeki akıntı o kdar çok değil zaten hüsnü kuruntu yani:)))
Kızlar benim de 2. Deneme 1 tane koyuldu adana başkentte yaptırdımmm
evet benim de çok değil birazcık rahatsız ediyoooo ayyyy kızlar yaramaz çocuklar gibiyizzz haaa
sen başkentteydin değilmi ya.canım bu arada sen adanalımısın.ben adanalıyım.ben ilk orda başlamıştım ama başlayamadan okullar açıldı.bu sene tayin isteyecez.inşallah taşınırsak mutlaka buşuşalım
canım ben bu bilgiyi hamilelik sitelerinden okumuştum hani embriyo tutunup obüyümeye başladığı o ilk haftalarda rahimin ağzında mukuz tabakası çoğalır orayı kaplarmış bu da dışardan gelecek mikropları engellermiş.bu arada ben jel kullanmıyorum.benim progestan hapım var.doktor hap şeklinde verdi.ya bendeki akıntı o kdar çok değil zaten hüsnü kuruntu yani:)))
cnm benimde ilk deneme ve tek embriyo pazartesi test yaptıracağım
nergizle aynı ama bence o kendi tutamayıp daha önce yaptıracak :)
tatlım ben hatay iskenderun luyum ama orda çok akraba var 2 görümcem falan ve eşimin tarafını ben çok severim ve çok bağlı olduğum için hep orda sayılırız yarı adanalıyım yani tabi ki görüşürüz canım ha bu arada bi sorum var senin test günün ne zaman
kızlar az önce lavaboya gittim akıntıyla birlik karışık hafif bulanık lekede gelmiş.
ıslaklık demişken sormayın yaaa çamaşırım su gibi oluyor :):)
jel kullanmıyorum fitil kullanıyorum bide
ya ben de aynı gündü bence ayın 17 si perşembe değilmi sizinki.bana salı günü test dediler.ya da ben o anın ssersemliği ile yanlış mı anladım:)))))
sevindim ya hatay da çok uzak değil sonuçta istedikten sonra her zaman görüşülür:)) ya benim bir karışıklık oldu sanki.salı diye biliyorum ama seninki pazartesi.seninle aynı gündü tranfer
Herkese arkadaşlık isteği gönderiyorum kızlar bide tutaste sen kaç yaşındasın meslek ne ben hemşireyim kızlar şaşıran olabilirrr
ayyyy canım ya.şu yaptıklarımıza yaşadıklarımıza bakın bi.rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.sabah haberlerinde türküyenin ilk genetik tanılı tüp bebeği bir yaşındadiye haber vardı.öyle tuhaf oldum ki.çok tatlı bir bebek rabbim bize de verir inşallah diye ağladım.zaten benim psikoloji alt üst
ayyyy canım ya.şu yaptıklarımıza yaşadıklarımıza bakın bi.rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.sabah haberlerinde türküyenin ilk genetik tanılı tüp bebeği bir yaşındadiye haber vardı.öyle tuhaf oldum ki.çok tatlı bir bebek rabbim bize de verir inşallah diye ağladım.zaten benim psikoloji alt üst
kuşum bizim hastane 10 gün sonra baktırın dedi sanırım pazara geldiği için de pazartesi baktırın dediler diye düşünüyorum çünkü doğru benimde 17 mayısta oldu transfer kız bu arada sana 4 tane mi koyulduuu ayyy ne güzell dördüzlerr geliyooooooo
mrb arkadaşlar...bende dondurulmuş 2 yumoşla pazarteesi transfer olucak...umarım bu topik uğur getirir...herkese bol şansssss
mrb arkadaşlar...bende dondurulmuş 2 yumoşla pazarteesi transfer olucak...umarım bu topik uğur getirir...herkese bol şansssss
Bence de tatliiiim. Olacaksa akintilarla da olur akintisiz da. Kiminde tutunma esnasinda yerlesme kanamasi oluyomus mesela kiminde hic olmuyomus. Belli bi kriteri yok ki bununhusnu kuruntu bunlar heeeep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?