nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

evet benim de çok değil birazcık rahatsız ediyoooo ayyyy kızlar yaramaz çocuklar gibiyizzz haaa

Kızlar benim de 2. Deneme 1 tane koyuldu adana başkentte yaptırdımmm

sen başkentteydin değilmi ya.canım bu arada sen adanalımısın.ben adanalıyım.ben ilk orda başlamıştım ama başlayamadan okullar açıldı.bu sene tayin isteyecez.inşallah taşınırsak mutlaka buşuşalım

evet benim de çok değil birazcık rahatsız ediyoooo ayyyy kızlar yaramaz çocuklar gibiyizzz haaa

inanki öyle.bu arada belki yazın karşılaşmış bile olabiliriz.ben ağustos eylülde sürekli hastaneye gidip geliyordum.annemler çok yakın zaten yürüyerek gidiliyor

tatlım ben hatay iskenderun luyum ama orda çok akraba var 2 görümcem falan ve eşimin tarafını ben çok severim ve çok bağlı olduğum için hep orda sayılırız yarı adanalıyım yani tabi ki görüşürüz canım ha bu arada bi sorum var senin test günün ne zaman

kızlar az önce lavaboya gittim akıntıyla birlik karışık hafif bulanık lekede gelmiş.
ıslaklık demişken sormayın yaaa çamaşırım su gibi oluyor :):)
jel kullanmıyorum fitil kullanıyorum bide

cnm benimde ilk deneme ve tek embriyo pazartesi test yaptıracağım
nergizle aynı ama bence o kendi tutamayıp daha önce yaptıracak :)

ya ben de aynı gündü bence ayın 17 si perşembe değilmi sizinki.bana salı günü test dediler.ya da ben o anın ssersemliği ile yanlış mı anladım:)))))

sevindim ya hatay da çok uzak değil sonuçta istedikten sonra her zaman görüşülür:)) ya benim bir karışıklık oldu sanki.salı diye biliyorum ama seninki pazartesi.seninle aynı gündü tranfer

Herkese arkadaşlık isteği gönderiyorum kızlar bide tutaste sen kaç yaşındasın meslek ne ben hemşireyim kızlar şaşıran olabilirrr

kızlar az önce lavaboya gittim akıntıyla birlik karışık hafif bulanık lekede gelmiş.
ıslaklık demişken sormayın yaaa çamaşırım su gibi oluyor :):)
jel kullanmıyorum fitil kullanıyorum bide

ayyyy canım ya.şu yaptıklarımıza yaşadıklarımıza bakın bi.rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.sabah haberlerinde türküyenin ilk genetik tanılı tüp bebeği bir yaşındadiye haber vardı.öyle tuhaf oldum ki.çok tatlı bir bebek rabbim bize de verir inşallah diye ağladım.zaten benim psikoloji alt üst

ya ben de aynı gündü bence ayın 17 si perşembe değilmi sizinki.bana salı günü test dediler.ya da ben o anın ssersemliği ile yanlış mı anladım:)))))

cnm seninde tranferin aynı gün olmuş bazı doktor daha uzun bekliyor eline bir kağıt falan vermedilermi hem ilaçları nasıl kullanacağını tarif eden hemde gitmen gereken günü yazan.

sevindim ya hatay da çok uzak değil sonuçta istedikten sonra her zaman görüşülür:)) ya benim bir karışıklık oldu sanki.salı diye biliyorum ama seninki pazartesi.seninle aynı gündü tranfer

kuşum bizim hastane 10 gün sonra baktırın dedi sanırım pazara geldiği için de pazartesi baktırın dediler diye düşünüyorum çünkü doğru benimde 17 mayısta oldu transfer kız bu arada sana 4 tane mi koyulduuu ayyy ne güzell dördüzlerr geliyooooooo

Herkese arkadaşlık isteği gönderiyorum kızlar bide tutaste sen kaç yaşındasın meslek ne ben hemşireyim kızlar şaşıran olabilirrr

canımm ben 27 yaşındayım rehber öğretmenim.bu kadar sabırsız rehber öğretmende ilk defa gördük demeyin:))) inanın bu duruma has:)))

cnm yaaa ağlama bebişi etkiliyorsun senin kendini üzme gibi bir hakkın yok
gül bakim:)

Bence de tatliiiim. Olacaksa akintilarla da olur akintisiz da. Kiminde tutunma esnasinda yerlesme kanamasi oluyomus mesela kiminde hic olmuyomus. Belli bi kriteri yok ki bunun husnu kuruntu bunlar heeeep

mrb arkadaşlar...bende dondurulmuş 2 yumoşla pazarteesi transfer olucak...umarım bu topik uğur getirir...herkese bol şansssss

kıyamammmm sannaa

hıııım ya ben inanki hatırlamıyorum aklımda 29 gibi bir rakam kaldı.eveeettt teyzeleri 4 tane miniğim var göbüşümdeeeeee.rabbim bana bağışlasın onları.sizlerin yavrularını da sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…