bu arada akşama ne yemek yapılacak.önerisi olan varmııııııı.inanın yapmak değil düşünmek yoruyor insanı.annem derdi de inanmazdım
sen ne şirin şeysin öyle.yerim seni.ben de sizleri seviyorum.
aslında bende bilmiyorum bi ayrıcalık oluyor mu ama sizi ayrıcalıklı hissettiğim için gönderdim kuşummmSiziiii seviyorummmmmmmmm
kesinlikle katılıyorum.evde yemek varken bile bitince ne yapsam acaba diye düşünüyorum.
hemşirenin verdiği kağıt çantamdaymış baktım biraz ama iilaçlarla ilgili bilgi yok burada dikkat edilmesi gereknler ve öneriler var.
o senin şirinliğinnn canımmm sen nerde yatırdın tüpü tutaste tatlımm
kuşum takıldığın bişey varsa ara sor yanlış olmasın daha geç değil sonuçta anlatırsın onlara
aslında dünden pilavım vardı yanına patates yemeği yapim diyordum arkadaşta patatesle ilgili uyarınca iştahim kaçtı.şimdi de ne yapşm bilemedim
şanlıurfa OSM hastanesinde canım.
ıspanak varsa ıspanak yap.yeşillik iyidir.
hem bağırsakları çalıştırır.:)
canlarım ben çıkıyorum müdür yardımcısıyla biraz işim var.hepinizi çok çoooook öpüyorum.bebeklerinize de kendilerinize de iyi bakın emi.
canım zaten hemşire iki tane dedi ama eczane 3 çizmişti ondan aklım karıştı.hemşire doğruyu bilir heralde değilmi
kuşum takıldığın bişey varsa ara sor yanlış olmasın daha geç değil sonuçta anlatırsın onlara
cnm arkadaşlık isteğini nasıl gönderiyorsun
kızlaarrrr herkese selam...benim de 17 sinde oldu transferim, evde dinleniyorum. Ankara başkentte yaptırdım 2. Denememiz ilki de tutmuştu ama 10 haftalıkken kaybetmiştim ikizdi. Bu sefer inşallah güzel sonuçlar alırız.
merhaba duru seninle daha önce konuşmuştuk nasısın ii misin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?