nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

hemşirenin verdiği kağıt çantamdaymış baktım biraz ama iilaçlarla ilgili bilgi yok burada dikkat edilmesi gereknler ve öneriler var.

kesinlikle katılıyorum.evde yemek varken bile bitince ne yapsam acaba diye düşünüyorum.

aslında dünden pilavım vardı yanına patates yemeği yapim diyordum arkadaşta patatesle ilgili uyarınca iştahim kaçtı.şimdi de ne yapşm bilemedim

canlarım ben çıkıyorum müdür yardımcısıyla biraz işim var.hepinizi çok çoooook öpüyorum.bebeklerinize de kendilerinize de iyi bakın emi.

canım zaten hemşire iki tane dedi ama eczane 3 çizmişti ondan aklım karıştı.hemşire doğruyu bilir heralde değilmi

tabi tabi kendimden biliyorummmmm Canım dr reçeteye fazla kutu almak açısından günde 3 tane diye yazmıştır ama 2 tane içmen gerekiyodue hemşirede öyle demiştir bizde de çok olur öyle şeyler

kızlaarrrr herkese selam...benim de 17 sinde oldu transferim, evde dinleniyorum. Ankara Başkentte yaptırdım 2. denememiz ilki de tutmuştu ama 10 haftalıkken kaybetmiştim ikizdi. bu sefer inşallah güzel sonuçlar alırız.

cnm arkadaşlık isteğini nasıl gönderiyorsun

aaaaaaaaaa canım bulamıyorum ya demin hepimize gönderdim sağ tarafta çıkıyordu arkadaş olarak ekle diye ama şimdi bulamırorummmm profil falan filan biraz kurcala bakimmmm bulursam söylerimmm çok ilginç yaaa

merhaba duru seninle daha önce konuşmuştuk nasısın ii misin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…