meslek ne stresli bir iş mi?
ne gelişimde mi çalıştıngelişim hastanesi bize yanlış raporlar verdi eşimin sperm tahlilini kaybetti ve eşimde problem oldugunu söledi .2 -3 milyon arası değer oldugunu söledi... acilen istanbula tüpbebege gidin dedi resat cicekli bizde o hafta acilen istanbula memorialde gittik.. değerlerimiz 65 milyon cıktı normal dedi doktorumuz .. normal yollarla tutar dedi.. biz olsun madem geldik 3 yıllıkta evliyiz biz aşılama istiyoz dedik
siz bilirsiniz dedi. aşılama yaptık 60 milyon çıktı sperm bende bi problem yok ama tutmadı. eylül ayında yaptık. sonra hiç korunmadık( bu arada 3 yıllık evliyiz ve hç bi şekilde korunmadık evlendiğimiz günden beri).. sonra eşim yeter dedi adanaya gdelim dedi. bakalımistanbulmu iskenderunmu yanlış bilgi verdi bize diye adanada da 6 milyon cıktı... doktor normal ddi.. eşim olsun ben yine de tüp bebek istiyorum dedi... ondan sonra işe başladık ve yarın galib açatlatma iğnemi vurulacam turan cetinde . anlıyacagın bizim bi sorunumuz yok sebepsiz infertilite geçildi dosyamıza... bizim hikaye bu... sen ne yapıosun şimdi nerde çalışıyosun ....????
ben bilgisayar teknikeriyim ama işimi hiç yapmadım .. rehabilitasyon mekkezinde idrecilk yaptım ve oldukça stresliydi ama 1 yıldırda çalışmıyorum....
valla canım kaç noluya bağlıyız bilmiyorum mustafa kemaldekine gidiyorum doktor da ayseldi galiba..ama bi gün ugramaya çalışırım..:)))
yarın da kontrolüm var eğer adanada işin varsa gel beraber gidelim...
ben turtan cetinden memnunum doktorum feza burak.. baya iyi bi doktor.. kadının biri tüp diye gitmiş oda asılaam diye ısrar etmiş tek yumurtayla aşılama tutmuş gecen cok mutluydu.. helal olsun dedim... ...
canım renkli rehabilitasyonda calıştım şimdi isim değiştirmiş ne oldugunu bilmiyorum.... bu arada palmiyede akın karaca var nereye gidelim dedik. ankadanın bröşürü vardı ama ben turan çetni öneriyorum dedi bizde oraya gittik... iki yerden randevu aldık öngörüşme için ilk önce turan cetine geldki sonra ankadaya gidicektik.. ama turan cetin baya tatmın edici konuştu ankadaya gitmedik....
benim kaynana o doktoru cok seviyo sağlık ocagındaki eve kısra felan çağırıyo o yuzden kaydımızı aldırmamıza izin vermiyor....:))) ama çayını içmeye gelirim......
ama ben en basından beri vardım kiiiiii :18:
Bak sen su bizim kizlara bulusma bile ayarlar olmuslaray ne guzelll. Insallah bebislerinizle de gorusursunuz. Gunduz bi ara kesildi baglantim haber veremeden ciktim. Bi dondum bi suru sey konusmusunuz .
Caniiim evde bile artik sizi konusuyorum ha. Anneme diyorum anne boyle boyle haftaya ins hepimizinde yuzu guler... Ben de ozluyorum gormeyince sizi. Baktim sohbet ilerlemis. Kiskandim dicektim mesajini gordum. Nilmu muuuu caniiiim sen de bizimsin canimizsinmavi düşüm sen mi geldin burda mısın özledim seniii başka arkadaşlar buldum topikciğimizeeeee
[SUB][/SUB]
Caniiim evde bile artik sizi konusuyorum ha. Anneme diyorum anne boyle boyle haftaya ins hepimizinde yuzu guler... Ben de ozluyorum gormeyince sizi. Baktim sohbet ilerlemis. Kiskandim dicektim mesajini gordum. Nilmu muuuu caniiiim sen de bizimsin canimizsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?