nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

ben nardüzü sağlık ocağındayım canım gel beklerim sen 15 nolu ya bağlısın sanırım ordakilerde ablalarım benim tanıdık bizxde 4 yıl olacak evleneli 2. tüp denemem 1 aşılamam var 2 defa da hamile kaldım ama kimyasal oldu ve düştü bende rezerv azlığı var fsh denen illet var ya işte oooo çooooookkkkk yüksek

valla canım kaç noluya bağlıyız bilmiyorum mustafa kemaldekine gidiyorum doktor da ayseldi galiba.. ama bi gün ugramaya çalışırım..:)))

ben bilgisayar teknikeriyim ama işimi hiç yapmadım .. rehabilitasyon mekkezinde idrecilk yaptım ve oldukça stresliydi ama 1 yıldırda çalışmıyorum....

canım benim eşimde bigsayar öğretmeni sen nerdeki rehabilite de çalıştınn bu arada benim sonuç günüm pazartesi bana dua et sen nasıl memnun musun turan çetinden ben öncekini ankada tüp var ya orda yaptırdım ama memnun olmadım zaten de tutmadı

ben turtan cetinden memnunum doktorum feza burak.. baya iyi bi doktor.. kadının biri tüp diye gitmiş oda asılaam diye ısrar etmiş tek yumurtayla aşılama tutmuş gecen cok mutluydu.. helal olsun dedim... ...
canım renkli rehabilitasyonda calıştım şimdi isim değiştirmiş ne oldugunu bilmiyorum.... bu arada palmiyede akın karaca var nereye gidelim dedik. ankadanın bröşürü vardı ama ben turan çetni öneriyorum dedi bizde oraya gittik... iki yerden randevu aldık öngörüşme için ilk önce turan cetine geldki sonra ankadaya gidicektik.. ama turan cetin baya tatmın edici konuştu ankadaya gitmedik....
benim kaynana o doktoru cok seviyo sağlık ocagındaki eve kısra felan çağırıyo o yuzden kaydımızı aldırmamıza izin vermiyor....:))) ama çayını içmeye gelirim......

tamam canım gel beklerim her zaman.ama haber ver her zaman orada olmuyorum canım.bu arada ben palmiye de de çalıştım akın beyi de ii tanırım kadın doğumda çalıştım çünki.bana özelden face ini gönderir misin

Bak sen su bizim kizlara bulusma bile ayarlar olmuslar ay ne guzelll. Insallah bebislerinizle de gorusursunuz. Gunduz bi ara kesildi baglantim haber veremeden ciktim. Bi dondum bi suru sey konusmusunuz .

[SUB][/SUB]
mavi düşüm sen mi geldin burda mısın özledim seniii başka arkadaşlar buldum topikciğimizeeeee
Caniiim evde bile artik sizi konusuyorum ha. Anneme diyorum anne boyle boyle haftaya ins hepimizinde yuzu guler... Ben de ozluyorum gormeyince sizi. Baktim sohbet ilerlemis. Kiskandim dicektim mesajini gordum. Nilmu muuuu caniiiim sen de bizimsin canimizsin

ehueheeuueee evett bebişlerimizi de bulustururz....:)))) inşllhhhhhh..... canım msj attım sana.... bakalım karşılaşmışmıyız fotodan belli olur:)

Aksam bi ara oyle bi heyecanlandim ki. Sanki test yapmisimda az sonra sonucu alacakmisim gibi atiyodu kalbim. Gum gum gum. Dr. Tamam derse c.tesi testi yapacagim. Yoksa pazar artik... Hayirlisi insallah....

inşallah hep sohbetlerimiz böyle güzel olur bebişlerimiz de olur onları konuşuruz az kaldı pazartesiye inşallah mavidüşüm ilk müjdeyi sen verecen canım bizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…