bu arada bende progestanı fitil olarak kullanıyorum o da çözülünce akıntı yapıyo zaten
iyiyim canım tembel tembel oturuyom
kalkıp bişey yapmıyorum valla.. Ama bugün yemek yapsammı diye düşünüyorum.
cnm merhaba inşallah bu kez bebişin sıkısıkı tutunurda muradını görürsün
ben ilk gün biraz dinlendim ondan beri hep ayaktayım canım bugün kendim yormadan temizlik bile yaptım inş bebişime bişey olmamıştır gerçi olmaz çünkü biz onları rabbimize emanet ettik en güzel o korur zatenn senin test günün ne zaman
benim ev durumum biraz karışık da canım. kayınvalidemlerle birlikte oturuyorum 3 katlı bir evimiz var, ben yukardayım mutfakda aşağıda çok inip çıkmak istemiyorum. kayınvalidem de yatalak hasta.
29 u test günüm, rapor da bitiyo pazartesi işe gitmem lazım. ama kafam karışık acaba izin alsammı diye.
benim ev durumum biraz karışık da canım. Kayınvalidemlerle birlikte oturuyorum 3 katlı bir evimiz var, ben yukardayım mutfakda aşağıda çok inip çıkmak istemiyorum. Kayınvalidem de yatalak hasta.
cnm bence çalışmalısın evde durdukça insan daha çok kuruyr kafasında buda olumsuz etkiliyor.
geçmiş olsun kayınvalide ne canım hepimiz için hayırlısı olsun canlarım ben çıkyorum yine buluşuruz inş bişey diyo musunuz bebişlere ii bakın ha
tatlım ben hatay iskenderun luyum ama orda çok akraba var 2 görümcem falan ve eşimin tarafını ben çok severim ve çok bağlı olduğum için hep orda sayılırız yarı adanalıyım yani tabi ki görüşürüz canım ha bu arada bi sorum var senin test günün ne zaman
nergiz2002 kader arkadasım,,,, ben de iskederunluyum ve adanada tüp bebis yaptırıyoruz sen enresindensin iskenderunun???? belkide bi yerlerde karşılaşmışızdır.....:)))
herkese teşkkür ederim.ben bu denememi sigorta hastanesinde yaptıracağım. önceki 2 denemem özeldeydi.inşallah hayırlısı olur.
1 denemem tuttu ama 6 haftalıkkem düşük oldu (büyük ihtimalle iş stresinden.o yüzden bu üçüncü denemem için işten ayrıldım.evdeyim.tedavi zaten stresli birde iş stresi olmasın dedim.
bekarken körfezin üstünde oturuyodum... şimdi gelişim hastanesinin oradayım..:))))
ben de tüp yapcagımız için iş felan bakmıyorum aylardır.. aynen stres ve işten izin alma .. aklım işte klamsın vs gibi sebeplerden dolayı hiç işe bakmadım ve tutana kadar da çalışmayı düşünmüyorum sadece bebişe odaklandım...:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?