nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

kalkıp bişey yapmıyorum valla.. Ama bugün yemek yapsammı diye düşünüyorum.

ben ilk gün biraz dinlendim ondan beri hep ayaktayım canım bugün kendim yormadan temizlik bile yaptım inş bebişime bişey olmamıştır gerçi olmaz çünkü biz onları rabbimize emanet ettik en güzel o korur zatenn senin test günün ne zaman

benim ev durumum biraz karışık da canım. kayınvalidemlerle birlikte oturuyorum 3 katlı bir evimiz var, ben yukardayım mutfakda aşağıda çok inip çıkmak istemiyorum. kayınvalidem de yatalak hasta.

29 u test günüm, rapor da bitiyo pazartesi işe gitmem lazım. ama kafam karışık acaba izin alsammı diye.

benim ev durumum biraz karışık da canım. kayınvalidemlerle birlikte oturuyorum 3 katlı bir evimiz var, ben yukardayım mutfakda aşağıda çok inip çıkmak istemiyorum. kayınvalidem de yatalak hasta.

allah şifa versin cnm
ben sabah akşam işe gidip gelirken yarım saat yürüyorum evimde 3 katta sıkıntı yapma yani herşey olacağına varır.

benim ev durumum biraz karışık da canım. Kayınvalidemlerle birlikte oturuyorum 3 katlı bir evimiz var, ben yukardayım mutfakda aşağıda çok inip çıkmak istemiyorum. Kayınvalidem de yatalak hasta.

geçmiş olsun kayınvalide ne canım hepimiz için hayırlısı olsun canlarım ben çıkyorum yine buluşuruz inş bişey diyo musunuz bebişlere ii bakın ha

nergiz2002 kader arkadasım,,,, ben de iskederunluyum ve adanada tüp bebis yaptırıyoruz sen enresindensin iskenderunun???? belkide bi yerlerde karşılaşmışızdır.....:)))

nergiz2002 kader arkadasım,,,, ben de iskederunluyum ve adanada tüp bebis yaptırıyoruz sen enresindensin iskenderunun???? belkide bi yerlerde karşılaşmışızdır.....:)))

nilmumu seni biliyorum ben yani daha doğrusu adanada tüp bebek yaptırdığını seni takip etmiştim daha önce canım ben körfez blokları bitişiğinde oturuyorum senn belki de karşılaşmışızdırrrrr

herkese teşkkür ederim.ben bu denememi sigorta hastanesinde yaptıracağım. önceki 2 denemem özeldeydi.inşallah hayırlısı olur.
1 denemem tuttu ama 6 haftalıkkem düşük oldu (büyük ihtimalle iş stresinden.o yüzden bu üçüncü denemem için işten ayrıldım.evdeyim.tedavi zaten stresli birde iş stresi olmasın dedim.

ben de tüp yapcagımız için iş felan bakmıyorum aylardır.. aynen stres ve işten izin alma .. aklım işte klamsın vs gibi sebeplerden dolayı hiç işe bakmadım ve tutana kadar da çalışmayı düşünmüyorum sadece bebişe odaklandım...:)))

meslek ne stresli bir iş mi?

ne gelişimde mi çalıştın gelişim hastanesi bize yanlış raporlar verdi eşimin sperm tahlilini kaybetti ve eşimde problem oldugunu söledi .2 -3 milyon arası değer oldugunu söledi... acilen istanbula tüpbebege gidin dedi resat cicekli bizde o hafta acilen istanbula memorialde gittik.. değerlerimiz 65 milyon cıktı normal dedi doktorumuz .. normal yollarla tutar dedi.. biz olsun madem geldik 3 yıllıkta evliyiz biz aşılama istiyoz dedik
siz bilirsiniz dedi. aşılama yaptık 60 milyon çıktı sperm bende bi problem yok ama tutmadı. eylül ayında yaptık. sonra hiç korunmadık( bu arada 3 yıllık evliyiz ve hç bi şekilde korunmadık evlendiğimiz günden beri).. sonra eşim yeter dedi adanaya gdelim dedi. bakalımistanbulmu iskenderunmu yanlış bilgi verdi bize diye adanada da 6 milyon cıktı... doktor normal ddi.. eşim olsun ben yine de tüp bebek istiyorum dedi... ondan sonra işe başladık ve yarın galib açatlatma iğnemi vurulacam turan cetinde . anlıyacagın bizim bi sorunumuz yok sebepsiz infertilite geçildi dosyamıza... bizim hikaye bu... sen ne yapıosun şimdi nerde çalışıyosun ....????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…