nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

ctesi kaçıncı günün olcakki???? ya ben 12. günü beklıycem ya o kadar cok negatıfle karsılaştım kiii. artık eczacılar bana satmaz oldular . bende son gune kadar beklıycem...(inanmayın!!))

inşallah hep sohbetlerimiz böyle güzel olur bebişlerimiz de olur onları konuşuruz az kaldı pazartesiye inşallah mavidüşüm ilk müjdeyi sen verecen canım bizee

Ayyyyy insallah Rabbim izin verirse insallah canim benim. Hepimizde mujdeleri sirayla veririz saglikla da kucagimiza aliriz ins yavrularimizi....Allah im sen goruyorsun bizi, Sana havale ettik bekliyoruz....

ctesi kaçıncı günün olcakki???? ya ben 12. günü beklıycem ya o kadar cok negatıfle karsılaştım kiii. artık eczacılar bana satmaz oldular . bende son gune kadar beklıycem...(inanmayın!!))

Canim ben zaten idrar yapmicam. Ilk kanda belli olsun insallah. Benim c.tedi 11. Gun. Dr. 12 de test demisti. Yarin bi ugrucam dr.cuma sorucam bir gun once yspalummi diye.

Ben cepten girip yaziyorum ya. Mesajlarinizi gec aliyorum biraz. Bi baktim hep ben yazmidim altalta. Simdi patir patir gelir mesajlariniz. Yarin 9. Gun olacak insnamiyorum ya....kurban oldugum Rabbim sana havale ettik, Seni vekil kildik insallah en guzelini bilirsin....hayirli neticelerle sevindir hepimizide insallah....

Ben cepten girip yaziyorum ya. Mesajlarinizi gec aliyorum biraz. Bi baktim hep ben yazmidim altalta. Simdi patir patir gelir mesajlariniz. Yarin 9. Gun olacak insnamiyorum ya....kurban oldugum Rabbim sana havale ettik, Seni vekil kildik insallah en guzelini bilirsin....hayirli neticelerle sevindir hepimizide insallah....

Tatlim napiim idrarda bakiyim mi ne dersiniz. Nazaysenin epey bi cikmamisti idrarda. Sonra moralim bozulursa ya....

ya bende bilmiyorum ki istersen bak ama umudunu ona bağlama inanma yani kesin herşey kan sonucuna göre olsun yani pozitif olursa sevinme negatif olursa üzülmeeee dayanamam senin üzülmenee

cok uzgunum...soyleyecek tek sey sanırım sabır hayatım...allahım sabır versın...en kısa zamanda yuzunu gukldursun ınsallah...

mrb arkadaşlar...bende dondurulmuş 2 yumoşla pazarteesi transfer olucak...umarım bu topik uğur getirir...herkese bol şansssss
cnm hos geldın hayırlı olsun hadı bakalım....

ne demek şekerim arkadaşlar bugün içindir.
yaa kızlar bu arada progesteron kullanan hemde fitil olarak kullanan varmı.
ben gunde 3 kullanıyorum cnm alttan

en kısa zamanda kavusmanı dılerım cnm melegıne...

cnm neden kaybettın yanı her sey yolunda gttı mı degerın dusuk mu basladı kanaman flan var mıydı

bende 1 kımyasal yasadım sımdı bu da ole olacak dıye odum kopuyo((

Nazayse gelmiiiiis.
Taze annemiz insallah iyisindir canimy brnim. Napiyosun bakiiim
ben de benı hıc ozlememıssınız dıycektım mavım ya ama gordunuz dua eıyorum sıze rabbım meleklerınıze kavusturdun acn goguslerınıze bakın yesıl damarlanmalar var mı ılk belırtım oydu baska da yoktu :)))

Tatlim napiim idrarda bakiyim mi ne dersiniz. Nazaysenin epey bi cikmamisti idrarda. Sonra moralim bozulursa ya....
cnm sakın bakma transferın 15.gunu sılık cıktı dusun yauzme kendını sabır hayatım lutfennnn

Ya Rabbim biliyo hrpinizi de ayri ayri cok seviyorum. Bu baska bi sevgi ya. Hic gormedigim ismini bile bilmefigim insanlari sevebiliyorum iste Rabbim oyle buyuk ki. Ne mutlu bize.... Birlikte sevinip birlikte uzuluyoruz. Insallah hep sevindirir Rabbim.
Idrarda hic bskmicam. Ya goguslerime bskiyorum snnemde demisti ama yok henuz bisey.. Hayirlisi bakslim.
Nergizim nazaysem nilmumum tutastem tum yeni arkadaslar.... Bu topic sevgi dolu insallah hep boyle devam ederiz....benim tel kopup grliyo kesik kesik yaxiyorum.
Simdi bi namaza gecicem yine yazarim konusun six.
Kocamsn kocaman optum siziiii

bende çok öptüm canım seni. namazda bize de dua et. inş. topiğimiz hep böyle güzel ve neşeli devam eder.

mavidusuuummmmm kaldıkk baş başaaa rresmimi beğen din mi bana benzetirlerdi öncedennnnn çizgi filmi vardı ben küçükken izlerdimmmm georgoi diye çok severdimmm

Son düzenleme:
mavidusuuummmmm kaldıkk baş başaaa rresmimi beğen din mi bana benzetirlerdi öncedennnnn çizgi filmi vardı ben küçükken izlerdimmmm georgoi diye çok severdimmm

Tatlim dua ettim ins hepimizefe. Eveeet cok severdim ben de. Cok begendim tatlim benim. Resmisi de tatli kendiside masaallsh
Rabbimin dostlari var..... Hatir koyduk vesile olsunlar isteyip dua ettik insallah. Onlarin nazi gecer Rabbime.... Insallsh hepimizinde yuzu guler. Belirtilere tskilmak istemiyorum. Bakiyorum baska basks diyo herkes. Kiminde yerlesme ksnamasi olmus bende bise yok herkes ayri o yuzden hic vesvede etmeyelim. Birbirimize de izin vermeyelim ins. Moralimiz yuksek olsun. Olursa da Rabbimden olmazsa da ...

World caniiim. Ne ara geldin. Nasilsin tatlim. Insallsh hersey yolundadir. Nasil gidiyo tatlim hamilelik? Teste az kaldi pazar 12. Gunum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…