inşallah hep sohbetlerimiz böyle güzel olur bebişlerimiz de olur onları konuşuruz az kaldı pazartesiye inşallah mavidüşüm ilk müjdeyi sen verecen canım bizee
Aksam bi ara oyle bi heyecanlandim ki. Sanki test yapmisimda az sonra sonucu alacakmisim gibi atiyodu kalbim. Gum gum gum. Dr. Tamam derse c.tesi testi yapacagim. Yoksa pazar artik... Hayirlisi insallah....
ctesi kaçıncı günün olcakki???? ya ben 12. günü beklıycem ya o kadar cok negatıfle karsılaştım kiii. artık eczacılar bana satmaz oldular . bende son gune kadar beklıycem...(inanmayın!!))
canım ya inşallah tutmuşturrr cumartesi yap sennnnn
Tatlim napiim idrarda bakiyim mi ne dersiniz. Nazaysenin epey bi cikmamisti idrarda. Sonra moralim bozulursa ya....
öncelikle hamile olan arkadaslarin adina cokkkkk sevindim.mevlam hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin meleklerinizi.9 mayista tranferim olmustu.arada cok agrilar yasadim oyuzden nete girmedim.dunde test gunumdu gidip kan verdim tahlil icin ama eve geldikten 2 saat sonra dusuk yaptimne yapalim vakti gelmemis demekki....
cnm hos geldın hayırlı olsun hadı bakalım....mrb arkadaşlar...bende dondurulmuş 2 yumoşla pazarteesi transfer olucak...umarım bu topik uğur getirir...herkese bol şansssss
ben gunde 3 kullanıyorum cnm alttanne demek şekerim arkadaşlar bugün içindir.
yaa kızlar bu arada progesteron kullanan hemde fitil olarak kullanan varmı.
Merhaba herkese,
Forumu nezamndır takip ediyorum aslında ama yeni uye oldum .
Sonucta tup bebek surecini yasamayan bilemez..
En iyi siz anlarsınız.
Benim tuplerden biri tıkalı bide 32 yasında oldugumda yumurtalık rezervlerim azalıo diye direk tup bebek denedik bahceci de ,
7 yumurta toplandı 6 sı dollendi .irini transfer ettiler (3.gun) 12 gun bekledim.hep positif konustular herseyim cok iyiydi ,yumurta kaliteli sperm kaliteli ,embryolar kaliteli ,konan embriyo birinci kalite ..
Ama 12.gun bhcg 0.75 cıktı..esim cok sasirdi o ,tup bebek yaptık ,oldu bu iş diye bakıyordu.ben daha temkinliydim..ama sonuc tum emekler bosa gitti..
Neyseki cabuk toparladım hemen dondurulmus tedavisine basladık.Tabi dondurulmuş tedev,isi ilk surece gore cok daha kolay ama manevi acıdan yine aynı aslında..
Adetin 2.gununden itibaren sabah-öğle-aksam estrofem tablet kullandım ,12 gun kontrole gittim ,13 ve 14 bide ekstra vajınal olarak estrofem al dediler sonra 15.gun clinol jel basladı sabah aksam ve 5 gun boyunca 1x2 tetradox ,1x1 prednol basladı.20/05 de bunlar bitti 21/05 de transfer yapıldi 1 tane birinci kalite embryo yine.Doktora 2 tane koysun diye cok israr ettim ama 2.denemede olmuyor ,3. Denemede konuluyor 2 adet dedi ,koyamam dedi.
Oysa ben 2. Hatta 1. De bile konulanlar duymustum..bu sefer 5.gun transferi oldu .
İlkinde cok kasmıstım 3 gun sadece wc ye gitmek için yerimden kalktım 5 gun işe gitmedim besaire ama busefer hic kasmadım .ilk gun bile kısa yuruyus yaptım.pztsi ttarnsfer oldu ,Salı ucakla izmir’e dıondum ,carsamba da işe başladim.
Merakettiğim aynı donemde transfer olan var mı?,dondurulmuslarda bhcg için 15 gun beklenecek benim test tarihim 4 haziran ,hem cabucak gelsin istiyorum hemde bilemiyorum..buseferde negatif cıkarsa ,bisüre ara vereceğiz ama içimde bir ses busefer tuttu diyor.gecen sseferde oyleydi tabi ama ozaman daha gergindim sureklı aklımdan %30 sans var cok kaptırma diyordum busefer kaptır gitsin sonunda ynı uzuntu diyorum ama bilemiyorum yinede tam kaptıramıyor muyum acaba bi oto kontrol mü var 
Paylaşmak istedim sizde paylaşirsanız sevinirim.
cnm neden kaybettın yanı her sey yolunda gttı mı degerın dusuk mu basladı kanaman flan var mıydıkızlaarrrr herkese selam...benim de 17 sinde oldu transferim, evde dinleniyorum. Ankara Başkentte yaptırdım 2. denememiz ilki de tutmuştu ama 10 haftalıkken kaybetmiştim ikizdi. bu sefer inşallah güzel sonuçlar alırız.
bende 1 kımyasal yasadım sımdı bu da ole olacak dıye odum kopuyoben nardüzü sağlık ocağındayım canım gel beklerim sen 15 nolu ya bağlısın sanırım ordakilerde ablalarım benim tanıdık bizxde 4 yıl olacak evleneli 2. tüp denemem 1 aşılamam var 2 defa da hamile kaldım ama kimyasal oldu ve düştü bende rezerv azlığı var fsh denen illet var ya işte oooo çooooookkkkk yüksek
ben de benı hıc ozlememıssınız dıycektım mavım ya ama gordunuz dua eıyorum sıze rabbım meleklerınıze kavusturdun acn goguslerınıze bakın yesıl damarlanmalar var mı ılk belırtım oydu baska da yoktu :)))Nazayse gelmiiiiis.
Taze annemizinsallah iyisindir canimy brnim. Napiyo sun bakiiim
cnm sakın bakma transferın 15.gunu sılık cıktı dusun yauzme kendını sabır hayatım lutfennnnTatlim napiim idrarda bakiyim mi ne dersiniz. Nazaysenin epey bi cikmamisti idrarda. Sonra moralim bozulursa ya....
Ya Rabbim biliyo hrpinizi de ayri ayri cok seviyorum. Bu baska bi sevgi ya. Hic gormedigim ismini bile bilmefigim insanlari sevebiliyorum iste Rabbim oyle buyuk ki. Ne mutlu bize.... Birlikte sevinip birlikte uzuluyoruz. Insallah hep sevindirir Rabbim.
Idrarda hic bskmicam. Ya goguslerime bskiyorum snnemde demisti ama yok henuz bisey.. Hayirlisi bakslim.
Nergizim nazaysem nilmumum tutastem tum yeni arkadaslar.... Bu topic sevgi dolu insallah hep boyle devam ederiz....benim tel kopup grliyo kesik kesik yaxiyorum.
Simdi bi namaza gecicem yine yazarim konusun six.
Kocamsn kocaman optum siziiii
mavidusuuummmmm kaldıkk baş başaaa rresmimi beğen din mi bana benzetirlerdi öncedennnnn çizgi filmi vardı ben küçükken izlerdimmmm georgoi diye çok severdimmm
nergis2002 ile nilmumu ortaokul hatta sıra arkadası cıktılar......:)))
sana istek gönderdim benı herkez eklıyemez göremezsın facede...
bak sen su bizim fistiklaraaaaa. Oh ne guzel olmus.... Dunya kucuk, nostalji olmus size. Hem oyalanacak yeni bir konu cikmis oldu ortayanergis2002 ile nilmumu ortaokul hatta sıra arkadası cıktılar......:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?