mrb arkadaşlar dün 3.gün 8 hücreli iki tane embriyo transferim oldu.lütfen dua edinde tutunsunlar....
ayyh yabangulu ins iyu haberlerini alirz buarada ilaclarin nekadar tuttu
bnmimde cuma günü dondurulmuş emb.transferim olacak..tabi çözülmeyi basarabilirlerse bnm minikler....yani bende varım:))
bende okadar dusunuyorum birde 400 lira hastaneye wericz siz nerede yaptiriyorsunuz
tatlım benimki dondurulmuş transferiydi oyüzden ilaç masrafım fazla olmadı
Kızlar 1 sene uzerine kendimi toparladim ve 2. denememi yapmak icin kolları sıvadım bugun 2. ignemi yedim beni yalniz bırakmayın her anımızı paylasalımmmmm....
inş olur canım kaç yaşındasın 2 tane koyulmuş ii bakalım hayırlısı bol dua et bize de haber ver
kızlar listeye benide alınbende adetimi bekliyorum tüp bebeğe başlamak için 4 güne gelecek inş polikistik over hastasıyım ege üniversitesinde başlıcam ..
bütün tahliller tamam hakkmızda hayırlısı olsun inş
merhaba kizlarr.dun toplandi yumurtalarim 8 tane .bugun aradilar 4 u döllenmis yarin transferim varrr
arkadaşlar dr dan yeni geldim.kan verdim sonuca göre opum olacak 2 yumurta idi.bir kaç tane daha olmuş inş içleri dolu çıkar ben de anna olurum.gelişmeleri yazarım herkes kendine ii baksın
Bende adetimi bekliyorum 1 haftaya kadar olacak
3. Tedavim
Mini Tup bebek olacak
İzmir kent hastanesi ısrael aruh doktorum
Hayırlısı olsun hepimiz için
merhaba kizlarr.dun toplandi yumurtalarim 8 tane .bugun aradilar 4 u döllenmis yarin transferim varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?