nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

Kızlar 1 sene uzerine kendimi toparladim ve 2. denememi yapmak icin kolları sıvadım bugun 2. ignemi yedim beni yalniz bırakmayın her anımızı paylasalımmmmm....

nazeysee haber alamadık senden kuzumm.. hala mı dinleniyosun umarım hersey yolundadırr...

kızlar listeye benide alın bende adetimi bekliyorum tüp bebeğe başlamak için 4 güne gelecek inş polikistik over hastasıyım ege üniversitesinde başlıcam ..
bütün tahliller tamam hakkmızda hayırlısı olsun inş

inşallah canım herşeyin hayırlısı diyoruz ama bakalım ne olacak:)))

arkadaşlar dr dan yeni geldim.kan verdim sonuca göre opum olacak 2 yumurta idi.bir kaç tane daha olmuş inş içleri dolu çıkar ben de anna olurum.gelişmeleri yazarım herkes kendine ii baksın

Bende adetimi bekliyorum 1 haftaya kadar olacak
3. Tedavim
Mini Tup bebek olacak
İzmir kent hastanesi ısrael aruh doktorum
Hayırlısı olsun hepimiz için

arkadaşlar dr dan yeni geldim.kan verdim sonuca göre opum olacak 2 yumurta idi.bir kaç tane daha olmuş inş içleri dolu çıkar ben de anna olurum.gelişmeleri yazarım herkes kendine ii baksın

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.bebişlerin artık seni bekletmeden gelsinler biran önce :)))

merhaba arkadaşlar ben sizleri takip ediyordum ama hiç yazmadım.aslında içimden herkesin sevincini heyecanını hüznünü yaşıyorum okurken sanki ben yaşıyormuşum gibi oluyor.ben de 16 nisanda başladım tedaviye uzun protokol.şuanda 7 adet yumoşum var.itinayla büyütüyorum onları:)))yarın son kontrolüm var sanırım pazar günü opum olacak benimde çok tuhaf duygular içindeyim.ilk denemen.hem umutluyum hem çok kaygılıyım.rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.tek sığınağım o.her saniye onunla konuşuyorum onunla dertleşiyorum. işte böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…