Nisan-Mayıs arası Aşılama olacaklar gelin birbirimize destek olalım🫶🏼

Aminn. Sonucunu ümitle bekliyorum Rabbim gönlüne göre versin

Ben de 25 nisanda aşılama yaptırmıştım sabah test yaptım tek çizgi benim de Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısı olsun
Bence umutsuzluğa kapılmayın dr bize 14 günden önce test yapmayın yanıltıcı olur demişti.Regl olmadıysanız hala umut var demektir.

merhaba kızlar bende aşılama için bütün belgeleri teslim ettim beklemedeyim dikkat etmem gereken bir şey var mı süreç nasıl ilerliyo

merhaba kızlar bende aşılama için bütün belgeleri teslim ettim beklemedeyim dikkat etmem gereken bir şey var mı süreç nasıl ilerliyo
Merhaba İnşallah hayırla sonuçlanır Öncelikle Omega-3 ve Folik asit kullanmaya başlamalısınız. Adetin 2.günü çağırıp alttan muayene ediyorlar sonra ilaç raporunuz çıkıyor iğneleri alıp doktorun yanına geliyorsunuz size ne kadar kullanmanız gerektiğini söylüyor. (Örn;ben Gonal-f 300’ ü 75 lik dozlar olarak kullandım.) Şu kadarını şu kadar gün kullanıp kontrole gelin diyorlar geldiğinizde yumurtaların büyüklüğünü kontrol edip yeterli boyuta gelmediyse iğneye devam ettiriyolar dozu da değiştirebilirler. Yumurtalar yeterli boyuta geldiğinde çatlatma iğnesini yapmanızı söylüyorlar ve 36 saat sonra aşılamaya çağırıyorlar. Aşılamada da eşinizden örnek alınıp kaliteli olanları seçip size enjekte ediyorlar, yarım saat uzanıp normal hayatınıza devam ediyorsunuz. Tabi bu süreçte ağır kaldırmamak, ani hareketlerden kaçınmak, çok uzun süre ayakta durmamak çok önemli.
Not;
Hemşire bana kesin olarak Parol ve soğan kürü, hayıt tohumu vs vs kürleri asla kullanmamamı söylemişti ilacın etkisini gideriyormuş.
Bir de iğneler şişkinlik ve ağrı yapabiliyor, bir anda yumurtaları büyütmeye çalıştığı için yumurtalıklardaki sancılar çok normalmiş. Aşılamadan sonra da gebelik belirtilerine benzer belirtiler oluyor ama bu da ilacın etkisi. Aşılamadan 15 gün sonra kan testi vermeye çağırıyorlar. İnşallah hayırlı sonuçlar görürüz hepimiz

Kızlar bugün klomenin beşinci günü son dozumu aldım yumurtalarıma baktı doktor sağda 3 tane oluşmuş dedi 11-11-9 mm şu an, cumartesi tekrar bakılacakmış. Normalde üç yumurta için aşılama yapmıyormuş çoğul gebelik riski için ama sende riske atmayalım dedi. Tedirgin oldum sizin kaç yumurta oluştu merak ettim

Kızlar bende bugün çatlatma iğnesi oldum. 2. İğne deneyimim olacak. Bu ay jel de kullanacağım inşallah gebelik elde ederiz.

Merhaba benim 5 yumurtam gelişmekteydi aşılamayı iptal etmeyi düşündüler. Gonal-f kullanıyordum sonra dozu düşürüp iki gün ilaç kullanma diğer yumurtaların sönsün dediler öyle de oldu bir tane yumurtam 18mm oldu diğer ikisi sönmüş ikisi 13 mm idi. 18mm çok iyi çatlatma yapalım dediler öylece aşılama yapıldı. 5 yumurtanın birinin büyüyüp diğerlerinin sönmesi 4 gün içinde oldu umudunu kaybetme

Yaa ilk kez duydum bu sönme olayını ne zaman yaptınız aşılamayı sonuç nedir merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…