Hakkımızda hayırlısı hangisi ise o olsunİnşallah rabbim gönlünüze göre versin olumlu sonuçlanır İnşallah. Ben de sizin gibi tutmadı diye geçiriyorum ama forumda o kadar çok şey okudum ki biraz umutlarım geliyor. İnşallah pozitif sonuçlar alırız
Aminn. Sonucunu ümitle bekliyorum Rabbim gönlüne göre versinEvet ben de de çok vardı göğüs hassasiyeti özellikle uçlarda şimdi baya geçti hatta çok çok az kaldı oda tek uçlarında. Hafif mide bulantısı bende de var ama iğne etkisi mi başka bişe mi bilemiyorum dün ve bugün vardı mide bulantısı biz de Çanakkale’de çok hissettik Rabbim bi daha yaşatmasın
İnşallah canım hepimiz güzel sonuçlar alırız umarımAminn. Sonucunu ümitle bekliyorum Rabbim gönlüne göre versin
Daha erkense kan ver diyicektim canım ama 15 gün olmuş inşallah bidahakine nasip olur15. gün
Bence umutsuzluğa kapılmayın dr bize 14 günden önce test yapmayın yanıltıcı olur demişti.Regl olmadıysanız hala umut var demektir.Ben de 25 nisanda aşılama yaptırmıştım sabah test yaptım tek çizgi benim deAllah isteyen herkese nasip etsin hayırlısı olsun
Kan sonucum 156 çıktı canım 2 günde sonra tekrar vercem inşallah sağlıklı ilerlersonucunuz ne oldu acaba? :') benim ilk aşılamam olacak inşallah, daha önce sadece femara kullanmiştim ama negatif yine
Merhaba İnşallah hayırla sonuçlanırmerhaba kızlar bende aşılama için bütün belgeleri teslim ettim beklemedeyim dikkat etmem gereken bir şey var mı süreç nasıl ilerliyo
Maşallah böyle geri dönüşler çok mutlu ediyorrKan sonucum 156 çıktı canım 2 günde sonra tekrar vercem inşallah sağlıklı ilerler
Çok sevindimKan sonucum 156 çıktı canım 2 günde sonra tekrar vercem inşallah sağlıklı ilerler
Yaaa çok sevindim hayırla sağlıkla artsın sürecin hep güzel haberlerle geçsin canım çok sevindimKan sonucum 156 çıktı canım 2 günde sonra tekrar vercem inşallah sağlıklı ilerler
Çok sağol canım hepimiz güzel haberler alalım inşallahYaaa çok sevindim hayırla sağlıkla artsın sürecin hep güzel haberlerle geçsin canım çok sevindim
İlk aşılamamdı inşallah sağlıkla ilerler sizden de güzel haberler alırızMaşallah böyle geri dönüşler çok mutlu ediyorr
Teşekkür ederim güzel haberlerini bekliyorumÇok sevindim
Merhaba benim 5 yumurtam gelişmekteydi aşılamayı iptal etmeyi düşündüler. Gonal-f kullanıyordum sonra dozu düşürüp iki gün ilaç kullanma diğer yumurtaların sönsün dediler öyle de oldu bir tane yumurtam 18mm oldu diğer ikisi sönmüş ikisi 13 mm idi. 18mm çok iyi çatlatma yapalım dediler öylece aşılama yapıldı. 5 yumurtanın birinin büyüyüp diğerlerinin sönmesi 4 gün içinde oldu umudunu kaybetmeKızlar bugün klomenin beşinci günü son dozumu aldım yumurtalarıma baktı doktor sağda 3 tane oluşmuş dedi 11-11-9 mm şu an, cumartesi tekrar bakılacakmış. Normalde üç yumurta için aşılama yapmıyormuş çoğul gebelik riski için ama sende riske atmayalım dedi. Tedirgin oldumsizin kaç yumurta oluştu merak ettim
Yaa ilk kez duydum bu sönme olayınıMerhaba benim 5 yumurtam gelişmekteydi aşılamayı iptal etmeyi düşündüler. Gonal-f kullanıyordum sonra dozu düşürüp iki gün ilaç kullanma diğer yumurtaların sönsün dediler öyle de oldu bir tane yumurtam 18mm oldu diğer ikisi sönmüş ikisi 13 mm idi. 18mm çok iyi çatlatma yapalım dediler öylece aşılama yapıldı. 5 yumurtanın birinin büyüyüp diğerlerinin sönmesi 4 gün içinde oldu umudunu kaybetme
30 nisanda yaptırdım ben de çok merak ediyorum sonucuYaa ilk kez duydum bu sönme olayınıne zaman yaptınız aşılamayı sonuç nedir merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?